Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, lokakuuta 24, 2006

Turkulaisnuorten uskomuksista

Helsingin Sanomien verkkosivuilta:


Joka viides turkulaisnuori uskoo rotujen älykkyyseroihin

Turku. Viidesosa turkulaisnuorista uskoo, että ihmisten välillä on rotuun perustuvia älykkyyseroja, selviää tuoreesta tutkimuksesta. Tiistaina julkistettavan kyselytutkimuksen mukaan turkulaisnuorten asenteet maahanmuuttajia kohtaan ovat muutenkin nuivat.

Turun nuorisoasiainkeskuksen ja Turun yliopiston sosiaalipolitiikan laitoksen kyselytutkimukseen vastasi yli 3 400 nuorta. Tutkimuksessa verrattiin nuorten arvoja ja asenteita edellisen, vuonna 1999 tehdyn tutkimuksen tuloksiin.

Nuoret ajattelevat nykyisin vasemmistolaisemmin kuin seitsemän vuotta sitten, tutkimuksesta selviää. Kiinnostus politiikkaa kohtaan on edelleen laimeata.

Nuorten EU-myönteisyys on kasvanut, ja isänmaallisuus on pysynyt tärkeänä arvona.

Lyhyen uutisen ensimmäinen kappale on absurdi. Se antaa ymmärtää, että rotujenvälisiin älykkyyseroihin uskominen olisi jotenkin nuivaa suhtautumista maahanmuuttajiin.

Kappale paljastaa toimittajan ennakkoasenteen: toimittaja itse uskoo, että valkoinen rotu on älykkäin, tai että hän uskoo vastaajien uskovan näin. Näinhän ei ainakaan tämän uutisen perusteella ole.

Se, että uskoo rotujen välisiin älykkyyseroihin ei millään tapaa automaattisesti tarkoita mihinkään herrakansateorioihin uskomista, toisin kuin usein annetaan ymmärtää.

Älykkyysosamäärien tutkimisen mielekkyydestä ja tulosten paikkansapitävyydestä voidaan tietysti olla monta mieltä. Näiden tutkimusten perusteella kuitenkin näyttäisi siltä, että eurooppalainen ihminen asettuu älykkyydessä vasta sijalle kolme, juutalaisten ja koillisaasialaisten jälkeen. Näin ollen esimerkiksi Kiinasta tulleet maahanmuuttajat ovat keskimääräisesti kantasuomalaisia älykkäämpi. Jos turkulaisnuori uskoo tällaisen tutkimuksen paikkansapitävyyteen, niin millä tavalla hänen suhtautumisensa kaikkiin maahanmuuttajiin on nuiva?

Miksi kaikki maahanmuuttajat pitää aina niputtaa yhdeksi ryhmäksi? Onko se edes reilua niitä kohtaan, jotka todella yrittävät integroitua, opettelevat kielen ja perustavat yrityksiä?

Ei kommentteja: