Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, lokakuuta 12, 2006

Muslimit kivittivät ranskalaista koulutyttöä, koska tämä ei noudattanut islamilaista paastoa

Muslimit kivittivät ranskalaista koulutyttöä, koska tämä söi välipalaa koulussa välitunnilla islamilaisen paastokuukauden ramadanin aikana.

Paikallisen muslimijärjestön johtaja pahoitteli tapausta vain siksi, että Koraanin mukaan naisilla on oikeus olla noudattamatta paastoa kuukautistensa aikana.

Muuten ei ole tämän muslimijärjestön johtajan mielestä mitenkään väärin kivittää ihmisiä siitä hyvästä, että nämä eivät noudata paastoa. Islam on tällaista.

Milloin suomalainen media myöntää islamin väkivaltaisen perusluonteen ja lakkaa sensuroimasta islamin kritisointia?


Une collégienne a été lapidée mercredi dans une cour de récréation pour non-respect du Ramadan.

Selon une information communiquée par Michèle Vianès, de l'association Regards de Femmes :

L'information que j'ai donnée jeudi lors de notre café Regards de Femmes est dans Le Progrès d'aujourd'hui.

Une collégienne du collège Jean Mermoz dans le huitième arrondissement de Lyon a été agressée à coup de pierres mercredi matin en cour de récréation alors qu'elle mangeait son goûter. La thèse d'un acte lié au non-respect du ramadan est confirmée par le parquet de Lyon sur la foi des premiers éléments de l'enquête.

Azzedine Gaci, le président du CRCM déclare que si "les faits sont avérés, ils sont inacceptables". Il déplore l'ignorance des élèves à qui il faudrait enseigner le Coran à l'école et qui ignorent que sont exemptées de suivre le ramadan les "femmes indisposées".


Tämä on yksi niistä neljästä uutisartikkelista, jotka lähetin VAL:n keskustelulistalle. Listan moderaattori deletoi systemaattisesti kaikki islamia kritisoivat viestit.

Tämä artikkeli, joka kertoi Ranskassa tapahtuneesta islamilaisesta kivityksestä, ei tietenkään päässyt listan moderaattorin seulan läpi; kyseinen moderaattori on siis samoilla linjoilla kuin Jaakko Hämeen-Anttila, jonka mukaan islamista ei saa koskaan sanoa mitään kielteistä.

Tämä on täysin ristiriidassa VAL:n olemassaolon tarkoituksen eli ateistisen maailmankatsomuksen edistämisen ja ihmisoikeuksien puolustamisen kanssa. VAL:n liittohallitus kuitenkin kokouksessaan erikseen vahvisti kannattavansa tätä sensuurilinjaa. VAL on siis järjestönä aivan virallisesti sitä mieltä, että jäsenistölle ei saa kertoa tietoja islamilaisesta terrorismista.

Kun muslimit kivittävät ranskalaista koulutyttöä, VAL:n liittohallituksen mielestä on estettävä VA-yhdistysten jäseniä eli suomalaisia ateisteja saamasta tätä tietoa.

Ranskassa muslimeja on n.10% väestöstä, Suomessa n.0,5% väestöstä.

VAL:n mielestä suomalaisia pitää estää tietämästä islamin todellista luonnetta väkivaltaisena, teokraattiseen diktatuuriin pyrkivänä ideologiana ennen kuin on liian myöhäistä.

6 kommenttia:

Junakohtaus kirjoitti...

Löytyisikö tälle rinnakkaista lähdettä? Melko hurja tarina.

lot kirjoitti...

Voiko tuon vielä tarkistaa? Itse en montakaan sanaa ranskaa osaa, mutta http://babelfish.altavista.com :n kohtalaisen hyvä tietokonetulkkaus ei ainakaan anna ymmärtää, että tyttö olis päässyt hengestään.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Tarkemmin katsottuna tuossa ei sanota eksplisiittisesti, että tyttö olisi kuollut. Ajattelin vain, että sharian mukaisen kivitysrangaistuksen käsitteeseen kuuluu implisiittisesti kivittäminen kuolemaan asti.

Paju kirjoitti...

Käsittääkseni tämä on jutussa tarkoitettu uutinen:

http://www.lefigaro.fr/france/20061011.FIG000000053_le_ramadan_provoque_des_tensions_a_l_ecole.html

Itsekään en ranskaa kovin hyvin osaa, mutta käsittääkseni kyse on ollut siitä, että tytön ikätoverit ovat heitelleet kiviä. Käännös siis kuuluisi "pojat kivittivät tyttöä", ei "pojat kivittivät tytön".

Mikko Ellilä kirjoitti...

Luin nyt tuon Le Figaron jutun. Kun kerran tuossa ei todellakaan sanottu tytön kuolleen, ei voida olettaa hänen kuolleen. Kivittäjät olivat kuulusteltavana, mutta heidät päästettiin vapaaksi. Näin ei olisi tietenkään tehty, jos heitä epäiltäisiin henkirikoksesta.

Kivittäjinä oli neljä poikaa ja kivitettyinä kolme tyttöä. Yksi tytöistä haavoittui päähän "lievästi". Pojat väittivät vain vastanneensa tyttöjen ensiksi heittämiin kiviin, mitä en oikein pidä uskottavana. Tod.näk. pojat vain valehtelivat poliisille välttääkseen syytteen tapon yrityksestä. Joka tapauksessa korjasin postausta nyt siten, että siinä ei puhuta "kuoliaaksi" kivittämisestä.

Adelphi kirjoitti...

Tämä korjaus tulee "vähän" myöhässä, mutta postaukseen on jäänyt vielä pariin kohtaan maininta kuoliaaksi kivittämisestä:

"Tämä artikkeli, joka kertoi Ranskassa tapahtuneesta islamilaisesta kivitysmurhasta, ei tietenkään päässyt listan moderaattorin seulan läpi (...)"

ja

"Kun muslimit kivittävät ranskalaisen koulutytön kuoliaaksi, VAL:n liittohallituksen mielestä on estettävä VA-yhdistysten jäseniä (...)."