Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

sunnuntaina, lokakuuta 15, 2006

Ranskassa yli 300 juutalaisvastaista viharikosta kuukauden sisällä, 2500 poliisin kimppuun hyökätty kuluvan vuoden aikana; rauhan uskonto taas asialla

Korutonta kertomaa Ranskan muslimighetoista (via BJ):An average of 14 policemen a day are injured in bloody clashes with jobless youngsters. France's Interior Ministry said 2,500 police officers had been "wounded" this year. The head of the hard-line trade union "Action Police" Michel Thooris wrote to Interior Minister Nicolas Sarkozy to describe conditions in housing developments turned slums as "intifada." Police cruisers are pelted daily with stones and "Molotov cocktails" (gasoline-filled bottles with burning wicks that explode on impact) and Thooris said cops assigned to what was rapidly degenerating into "free fire zones" should be protected in armored vehicles. Entire tall buildings empty into the streets to chase policemen and free an arrested comrade.

"We are in a state of civil war, orchestrated by radical Islamists," Thooris told journalists. Sarkozy, the leading center-right candidate for next year's presidential election, responded by dispatching cops in body armor, equipped with automatic weapons and rubber bullets, stun and teargas grenades into several Paris suburbs with orders to "restore control" from "organized crime." In one recent clash 250 cops dispersed a 100-strong Muslim gang armed with baseball bats.

The chaotic conditions in suburbs like Clichy-sous-Bois, Montfermeil and St. Denis have grown progressively worse since the nationwide Muslim riots in November 2005 that torched 10,000 vehicles.

Nämä ovat sitä samaa "nuorisoa", joka HS:n ja Ylen mukaan oli vastuussa äskettäisestä Göteborgin mellakasta.

Jostain syystä se sama "nuoriso" on nyt ramadanin aikana hyökännyt myös juutalaisten kimppuun:The metropolitan Paris police tabulated 10 to 12 anti-Jewish incidents per day
in the past 30 days throughout the country.

Nämä muslimien ramadan-mellakat ovat olleet meneillään viikkokaupalla ympäri Eurooppaa, mutta suomalaisessa mediassa niitä ei ole mainittu sanallakaan. Itsesensuuri on siis äärimmäisen vahva.

Viime vuoden syksyllä Pariisissa mellakat alkoivat niin ikään ramadanin aikana. Silloinkin mellakoitsijat eli tuhansien autojen ja kymmenien talojen (koulujen, kirjakauppojen, ravintoloiden, sairaaloiden, poliisiasemien) polttajat olivat tietysti muslimeja. Tämäkin yritettiin peittää suomalaisessa mediassa valehtelemalla, että asialla olivat “ranskalaiset nuoret”.

Totuuden pimittäminen muslimien väkivaltaisuuksista on tarkoitushakuista valehtelua. Kyseessä on samanlainen halveksittava, totalitaarisen ideologian intressejä palveleva itsesensuuri kuin Neuvostoliiton ja muiden itäblokin maiden ihmisoikeusrikoksista vaikeneminen suomalaisessa mediassa kylmän sodan aikana.

Valitettavasti tämä valtamedian ja mainstream-puolueiden harrastama systemaattinen “islam on rauhan uskonto, islamilaiset maahanmuuttajat rikastuttavat kulttuuriamme, meidän täytyy olla suvaitsevia muslimeja kohtaan, koska muslimitkin ovat sivistyneitä ja suvaitsevaisia ja rehellisiä ja rauhallisia ihmisiä”-valehtelulitania kasvattaa valtavasti äärioikeiston kannatusta kaikkialla Euroopassa, koska vain äärioikeisto uskaltaa kritisoida muslimeja.

Valtamedian ja mainstream-puolueiden pyrkimys pimittää tosiasiat muslimien väkivaltaisuudesta ja totalitaarisuudesta työntää äänestäjät suoraan äärioikeiston syliin. Näin kävi äskettäin myös Ruotsissa, jossa äärioikeistolainen Sverigedemokraterna-puolue sai yli 20% äänistä nimenomaan muslimirikollisten vaivaamilla alueilla Skånessa.

Kun kukaan muu kuin äärioikeisto ei uskalla sanoa muslimeista mitään muuta kuin sitä “muslimit ovat sivistyneitä ja rauhallisia ihmisiä”-valehtelulitaniaa, äänestäjät eivät voi muuta kuin äänestää äärioikeistoa. Kaikkien äärioikeiston vastustajien olisi tajuttava tämä mitä pikimmin.

Kaikkien äärioikeiston vastustajien pitäisi lakata valehtelemasta muslimeista ja ruveta puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä eli esimerkiksi vaatia islamilaisen vihapropagandan (“tappakaa kaikki juutalaiset” on jokapäiväinen fraasi islamilaisissa seurakunnissa, kuten myös “tappakaa kaikki homot”) kohtelemista sellaisena rikollisena kiihotuksena kansanryhmää vastaan, jota se lain mukaan aivan kiistattomasti on.