Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, lokakuuta 23, 2006

Euroopan "nuoriso" hunningolla

Kipukynnys kirjoittamiseen ylittyi jälleen, kun huomasin Ylen uutissivujen lyhyesti-palstalla seuraavan pikku-uutisen:


RANSKASSA Pariisin esikaupunkialueella poliisi taltutti sunnuntaina illalla mellakoivaa nuorisoa. Vajaan 50 nuoren joukko heitteli kiviä, poltti autoja ja sytytti bussin tuleen. Poliisi luonnehti tapahtumia kuin viime vuoden marraskuun mellakoiden alkusoitoksi.

Kuten asiaan perehtyneet vallan mainiosti tietävät, ei tässäkin uutisessa mainittu nuoriso ole niitä perinteisiä Pierrejä ja Jeaneja, vaan nimet lienevät lähempänä Muhammedia ja Mehdiä. Viime vuonna Pariisin maahanmuuttajalähiöissä leimahtaneet tunteenpurkaukset kestivät viikkoja ja aiheuttivat mittavia henkilö- ja omaisuusvahinkoja. Nyt näyttäisi siltä, että tästä on tulossa vuosittainen perinne.

Vuosi sitten Ranskan poliisi raportoi tilanteen palanneen normaaliksi, kun yössä paloi enää noin sata autoa. Ranskassa siis palaa satakunta autoa joka yö. Tämä vastaa Suomen väkilukuun karkeasti suhteutettuna sitä, että Suomessa palaisi vajaa 10 autoa joka yö. Vuodessa siis reilut kolme tuhatta! Miltä kuulostaa? Normaalilta?

Joku saattaisi sanoa, että tämänkaltaiset ilmiöt johtuvat vain Ranskan huonosta maahanmuutto- ja integraatiopolitiikasta ja että paremmalla politiikalla vastaavat ilmiöt ovat vältettävissä. Tästä olen sataprosenttisen samaa mieltä. Hyvä maahanmuutto- ja integraatiopolitiikka ei olisi mahdollistanut valtavan sopeutumattoman ja arvoiltaan takapajuisen muslimilauman maahan päästämistä.

Mutta eihän tällaista tapahdu kuin Ranskassa, jossa koppavat gallit kohtelevat vieraitaan kaltoin! Eikö? Ranskan tilanne ei ole millään tapaa ainutlaatuinen. Samaa tapahtuu jatkuvasti Euroopan maahanmuuttajarikkaimmissa kaupungeissa maasta riippumatta. Pariisista Brysselin kautta Göteborgiin kuvio on sama. Rauhattomat "nuoret" riehuvat kuin viimeistä päivää.

Silloin harvoin, kun tiedotusvälineissä vaivaudutaan mainitsemaan, että nämä nuoret ovat ulkomaalais- tai maahanmuuttajataustaisia, on laulu joka kerta sama: nuoret riehuvat, koska ovat syrjäytyneet normaalista elämästä rasistisen ja sosiaalisesti epäoikeudenmukaisen järjestelmän takia ja että levottomuudet johtuvat ainoastaan kurjista sosiaalisista olosuhteista. "Nuoret" eivät mitenkään voi olla vastuullisia teoistaan - vika ja vastuu on yhteiskunnan!

En ole varsinaisesti minkäänlainen aiheen asiantuntija, mutta käsittääkseni syrjäytyneisyyttä ei ainakaan vähennä se, että jostakin ryhmästä tehdään edesvastuuton. Millä nämä nuoret ottaisivat niskastaan kiinni ja ryhdistäytyisivät, kun saavat jatkuvasti lukea (sikäli kuin osaavat) siitä, kuinka heidän ongelmansa ovat muiden syytä?

Ei kommentteja: