Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, marraskuuta 14, 2006

Maahanmuuttajalasten päivähoitoon kaksi kertaa niin paljon rahaa kuin suomalaisten

Katsoin maanantaina A-piste-nimisen propagandistisen tv-ohjelmasarjan jakson, jossa puhuttiin Suomea uhkaavasta hirveästä työvoimapulasta, sen hoitamiseen tarvittavasta maahanmuuton valtavasta lisäyksestä ja Suomessa jo olevien maahanmuuttajien sopeutumisvaikeuksista.

Koska multikulti-ideologian mukaan kaikki maahanmuuttajat ovat Suomen työvoimapulaa paikkaavia huippuosaajia, myös ulkomaalaistaustaiset päiväkotilapset esitettiin tässä propagandaohjelmassa tulevaisuuden työntekijöinä ja eläkepommin purkajina.

Tämän "Suomi tarvitsee maahanmuuttajia, koska väestön ikääntyminen johtaa työikäisen väestön vähenemiseen"-propagandamantran valheellisuudesta olen kirjoittanut aiemminkin, joten ei siitä sen enempää.

Puutun nyt vain siihen, että tällä "somalit ovat Suomen tietoyhteiskunnan kilpailukyvyn kannalta välttämätöntä huippuosaajatyövoimaa"-argumentilla perusteltiin tällä kertaa jopa maahanmuuttajalasten erityistä hyysäämistä suomalaisten veronmaksajien rahoilla toimivissa lastentarhoissa.

Ohjelmassa käsiteltiin maahanmuuttajalasten ongelmia. Maahanmuuttajalasten keskimääräisen suomen kielen taidon kerrottiin olevan lastentarhan päättyessä 7-vuotiaana, kouluunmenon kynnyksellä, suomalaisen 3-vuotiaan tasolla.

Tämähän ei tietenkään multikultifanaatikkojen mielestä voi johtua siitä, että multikulti-ideologian mukaisesti maahanmuuttajaperheitä on nimenomaan kannustettu säilyttämään "oma kielensä ja kulttuurinsa".

On tietysti kyseenalaista, miten jonkun Suomessa syntyneen lapsen "oma kieli ja kulttuuri" voi olla jossain Afrikan sarven aavikoilla esiintyvä kieli ja kulttuuri.

Tässä multikulti-ideologiaan kuuluvassa "maahanmuuttajaperheiden oman kielen ja kulttuurin säilyttäminen"-meemissä on tietysti taustalla sellainen rasistinen ajatus, että kaikki neekerit ovat aina geneettisesti predestinoituja olemaan afrikkalaisia, kukaan neekeri ei voi koskaan olla eurooppalainen.

Rasismin vastustajiksi julistautuvat multikultifanaatikot kannattavat juuri tällaisia rasistisia ajatuksia.

No, ei se vielä mitään.

Maahanmuuttajalasten kielivaikeuksien ja sosiaalisten ja psykologisten ongelmien vuoksi ohjelmassa esitettiin, että lastentarhojen määrärahoja jaettaessa 1 maahanmuuttajalapsi pitäisi laskea 2 lapseksi.

Tämä tarkoittaisi sitä, että lastentarha saisi esim. 10 maahanmuuttajalapsesta yhtä paljon määrärahoja kuin 20 suomalaisesta lapsesta. Ei siis riitä, että maahanmuuttajat kuluttavat suomalaisten veronmaksajien rahoja olemalla työttöminä sosiaalietuuksien varassa useammin kuin suomalaiset. Myös maahanmuuttajalapsien päivähoitoon annetaan veronmaksajien rahaa enemmän kuin suomalaislasten päivähoitoon.

Jokainen maahanmuuttajalapsi siis kuluttaa veronmaksajien rahoja kaksi kertaa niin paljon kuin suomalainen lapsi.

Tällaisia ideoita sikiää vain sellaisten ihmisten päässä, jotka fanaattisesti vihaavat suomalaisia. Mitenkään muuten ei voi selittää sitä, että joku suomalainen ehdottaa maahanmuuttajalasten päivähoitoon suomalaisten veronmaksajien kukkarosta kaksi kertaa niin suuria määrärahoja kuin suomalaislasten päivähoitoon.

Suomessa on viides kolonna, suomalaisia vastaan toimiva suomalaisten maanpetturien ryhmä.

Tämän suomalaisia vihaavan suomalaisporukan keskuudesta ovat peräisin sellaiset ideat kuin epäpätevien maahanmuuttajien palkkaaminen kuntien virkoihin pätevien suomalaisten sijasta rasististen maahanmuuttajakiintiöiden täyttämiseksi ja suomalaisvastaisen vihapropagandan (6degrees-lehti, Kulttuurikeskus Caisa jne.) rahoittaminen suomalaisten veronmaksajien rahoista.

Tämä maanpetoksellinen, suomalaisvastaista myyräntyötä tekevä viides kolonna ei lainkaan nauti kansan yleisen mielipiteen tukea, mutta pystyy jatkamaan toimintaansa kansan syvien rivien tietämättömyyden, laiskuuden ja apaattisuuden vuoksi.

Ensinnäkin useimmat ihmiset ovat liian hidasjärkisiä huomatakseen, missä mennään.

Toiseksi edes asioista perillä olevat ihmiset eivät jaksa uhrata omaa aikaansa ja energiaansa taistellakseen tätä pientä maanpetoksellista fanaatikkojengiä vastaan. Sitä jengiä pidetään merkityksettömänä. Ajatellaan, että eihän niillä ole mitään valtaa, ei tuollaisia hulluja ideoita koskaan voida toteuttaa.

Kyseessä on kuitenkin "sammakko vesikattilassa"-ilmiö: jos sammakko pannaan aluksi kylmään vesikattilaan, se ei hyppää pois kattilasta keittolevyn hitaasti lämmetessä. Hulluja ideoita esitetään pikkuhiljaa, jatkuvasti toimitaan toleranssin rajalla liian vahvan populistisen vastareaktion välttämiseksi, pikkuhiljaa nostetaan toleranssia aste asteelta; lopulta on tultu tilanteeseen, jossa kaikki fanaattiset multikulti-ideat on implementoitu.

Paluuta ei ole, koska multikultipolitiikan tavoitteena on Euroopan yhteiskuntajärjestelmän ja kulttuurin peruuttamaton tuhoaminen väestöä hitaasti vaihtamalla ja uuden väestön assimiloitumista estämällä.

Jussi Halla-aho kuvasi tätä ilmiötä joskus siten, että pieni fanaatikkojen joukko kovalla äänellään “asettaa trendin”:


Olen kyllä siellä ja täällä yrittänyt pohtia sitä, mikä tämä kuvio kokonaisuudessaan on. Lyhyesti sanottuna kyseessä on näkemykseni mukaan pieni mutta hurmahenkinen fanaatikkojen joukko, viherkommunisteja uusissa tai vanhoissa vaatteissa, joka kovalla äänellään ja äärettömällä energiallaan “asettaa trendin”. Periaatteessa neutraali osa poliittisesta eliitistä ja mediasta lipoo fanaatikkoja a) näyttääkseen trendikkäältä tai b) luullen näiden näkemyksiä yleiseksi mielipiteeksi. Suurin osa kansasta on mukavuuteensa turtuneita lampaita, jotka eivät yksinkertaisesti usko todeksi sitä, mitä he näkevät. He kieltäytyvät näkemästä, koska katseleminen olisi liian kivuliasta ja epämukavaa.

Fanaatikkojen joukko esittää asteittaisesti kaikenlaisia pieniä muutoksia, joiden uskoo menevän yksittäisinä ehdotuksina läpi. Kansa ei jaksa vastustaa yhtäkään näistä pienistä muutoksista, koska ne tuntuvat yksittäistapauksina niin merkityksettömiltä.

Keskipitkällä aikavälillä (10-30 vuotta) näistä sadoista pienistä yksittäisistä muutoksista kuitenkin muodostuu vahva trendi, joka johtaa vääjäämättömästi Euroopan tuhoutumiseen eli Euroopan maiden muuttumiseen Afrikan ja Lähi-idän maiden kaltaisiksi islamilaisiksi diktatuureiksi ja/tai jatkuvien sisällissotien ja väkivaltaisen anarkian repimiksi pirstaleisiksi rauniomaiksi.

Eurooppa tuhoutuu.

2030-luvulla Eurooppaa ei enää ole. On vain nykyisen Afrikan ja Lähi-idän maiden kaltaisia islamilaisia ym. primitiivisiä väkivaltaisia maita.

Pimeys koittaa.

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Elämme Rooman valtakunnan romahdukseen verrattavissa olevia aikoja. Multikulti-ideologia johdattaa meidät takaisin kansainvaellusaikaan ja sen aiheuttamaan pimeään keskiaikaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Silti ehkä parempi että sossutäti hoitaa lapset kuin että oma äiti ;) Maksoi mitä maksoi...

On monia keinoja, joiden avulla Musliminainen voi osallistua Jihaadiin, niin olemalla Mujaahideen'n mukana taistelukentillä, kuin pysymällä taka-alalla:

Siskojen tehtävä Taistelukentällä
1. Osallistuminen itse Taisteluun
2. Taistelijoiden tukeminen taistelukentällä
3. Vartiointitehtävä tai Suojelu

Siskojen tehtävä Taistelukenttien ulkopuolella
1. Mujaahid-lasten kasvatus
2. Fyysinen valmennus
3. Rakkaiden kannustus Jihaadiin
4. Valmennus taistelulääkinnässä ja ensiavussa
5. Akateemisellä tasolla
6. Varojenkeruu
7.Du'aa!

----------

Aseiden ja ammusten hankinta - Tämä on myös alue, jossa siskot voivat auttaa. Yksi sisko hänen viisissäkymmenissään, kotoisin Isosta-Britanniasta, kantoi aseita ja ammuksia Bosnian Muslimeille vuorten yli, sillä hän tiesi, että vihollinen ei epäilisi häntä.

--------

Painota, kun kasvatat pieniä lapsia, että heidän ei tule lyödä Muslimia, mutta mieluummin antaa anteeksi, ja että heidän tulisi suunnata vihansa Allaahin vihollisiin, jotka taistelevat Muslimeita vastaan. Opeta heille tämän lauseen tarkoitus: "Ashiddaa'u 'alal-kuffaari ruhamaa'u baynahum" (Vahvoja uskottomia vastaan ja armollisia keskenään). Jos on tarvetta, voit tehdä korvikevihollisen (voi olla esim. nyrkkeilysäkki) ja rohkaista lapsia, etenkin poikia, käyttämään sitä ja näin keräämään voimaa samalla kun he oppivat hallitsemaan ja suuntaamaan vihaansa.

---------

... on hyvä idea tutustuttaa lapsesi nuorena (turvallisten lelujen kanssa) maaliammuntaan aikuisten valvoessa. Tee heille hyvin selväksi keitä heidän maalinsa tulisi olla ja kuka heidän maalinaan EI tulisi olla. Tämä voidaan toteuttaa leikkiaseiden ja leikki sotapakettien avulla, ja osallistumalla urheilulajeihin jotka kehittävät hyvän käsi-silmä kordinaation, kuten tikanheitto ja jousiammunta. Jos sinulla on aikaa lapsillesi, niin voit leikkiä heidän kanssaan armeija- ja sotaleikkejä hauskalla tavalla, ja saada heidät näistä kiinnostuneeksi (vastakohtana hyödyttämiin, mutta hyvin suosittuihin urheilulajeihin), sitten tämä, In shaa Allaah, lasketaan Jihaadiksi itsekseen (sillä Jihaadin valmistelu on itse osa Jihaadiä). Voit harjoitella heidän edessään omassa kodissanne käyttäen heidän lelujaan. Lapset oppivat matkomaan mitä aikuiset tekevät. In shaa Allaah huomaat pian että he ovat kiinnostuneita ja matkivat tekojasi ja heistä tulee järjestelmällisiä mestareita ennen kuin huomaatkaan. Tottakai, jos omistat oikean aseen, niin pidä se hyvin hyvin kaukana lasten ulottumattomissa äläkä käytä sitä heidän edessään.

---------

... Saa lapsesi innostumaan Jihaadista hankkimalla sotakirjoja (mieluiten kuvallisia) ja muita vastaavia kirjoja, CD:tä jne. ja vieraille eri www-sivuilla, kuten http://www.qoqaz.net lastesi kanssa, ja käytä hyväksesi myös muita internetlähteitä. Näytä heille kuvia Mujaahideen:stä (tekemässä du'aa, rukoilemassa, harjoittelemassa etc. - ei mitään 'havainnollista', kiitos) ja kannusta heitä tulemaan samanlaiseksi kuin nämä ihmiset vähintään. Tutustuta heidät erilaisiin aseisiin ja sota-ajoneuvoihin kuvien ja lelujen kautta. Ole kiltti ja pidä huoli siitä, mitä nuoret lapset näkevät ja mitä eivät. Voit huomata, että sinun pitää jättää ulos monia asioita, joten ole varovainen (voit tehdä leikekirjan leikkaamalla vain ne kuvat mitä haluat heidän näkevän). Älä aliarvioi sen pysyvää vaikutusta mitä nuo pienet silmät ja korvat ottavat vastaan ensimmäisten elinvuosien aikana!