Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, toukokuuta 12, 2011

Sensuuria kiristetään, ajatusrikoksista rangaistaan ankarasti


Tuija Brax vaatii lisää sensuuria, jotta kansa ei voisi arvostella hallituksen harjoittamaa politiikkaa

Verkkouutiset:

Brax: Tulevan hallituksen on tärkeää tuomita rasistiset teot

Kotimaa

Oikeusministeri Tuija Brax (vihr.) kannustaa seuraavaa hallitusta ja sen pääministeriä ottamaan vahvan roolin rasismin torjunnassa.

- On tärkeää että pääministerin arvovallalla yksiselitteisesti tuomitaan rasistiset teot ja tehdään selväksi, ettei niitä Suomessa hyväksytä, Brax sanoi Viestinnän keskusliiton seminaarissa torstaina.

Kesäkuun alussa tulevat voimaan eduskunnan hyväksymät muutokset rasistisia rikoksia koskeviin rikoslain säännöksiin. Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on keskeinen rasistisen vihapropagandan kriminalisoiva rangaistussäännös.

Jatkossa sitä voidaan nykyistä selkeämmin soveltaa rasististen viestien levittämisen ohella myös muunlaisiin viharikoksiin. Säännöksessä mainitaankin nyt rasististen perusteiden lisäksi esimerkiksi vakaumus, seksuaalinen suuntautuminen ja vammaisuus.

Lisäksi uudistuksella pyritään selventämään nettisivustojen ylläpitäjien vastuuta.

- Rikoslakiin lisättiin yhtenä lainvastaisen materiaalin levittämisen tekotapana saatavilla pitäminen. Rangaistussäännöstä voidaan soveltaa myös tilanteissa, joissa henkilö pitää rasistista materiaalia saatavilla, vaikka ei ole sitä alun perin itse laatinutkaan, Brax sanoi.

- Käytännössä kyse voi olla esimerkiksi siitä, että ylläpitäjä tietoisesti sallii lainvastaisen aineiston pitämisen sivustollaan, vaikka hänen huomiotaan on kiinnitetty asiaan ja aineiston poistaminen olisi mahdollista. Vastuu edellyttää kuitenkin, että ylläpitäjä on tietoinen sivustoillaan olevasta vihakirjoittelusta, Brax totaa.Keskustelupalstojen ylläpitäjiä siis rangaistaan siitä, että palstalla käydään keskustelua maahanmuuttopolitiikasta.

Brax, Thors, Wallin, Katainen, Stubb, Kiviniemi, Holmlund, Viljanen, Biaudet, Halonen jne. haluavat kieltää kansaa keskustelemasta maahanmuuttopolitiikasta.

Tämä monikulttuurisuusfanaatikk
ojen klikki vastustaa demokratiaa. Monikulttuurisuusideologia on diktatuuria. Sitä pidetään pystyssä kieltämällä demokratia ja sananvapaus.


Ei kommentteja: