Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, toukokuuta 31, 2011

Mustalaisten verikostoTietoa vähemmistövaltuutetusta

Vähemmistövaltuutettu valvoo yhdenvertaisuuslain mukaista etnisen syrjimättömyyden toteutumista Suomessa. Vähemmistövaltuutettu toimii ja vaikuttaa eri keinoin etnisen syrjinnän ehkäisemiseksi ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi sekä puuttuu lausunnoin ja kannanotoin syrjintään.

Lainsäädännöllä vähemmistövaltuutetulle on turvattu itsenäinen ja riippumaton asema (Laki vähemmistövaltuutetusta ja syrjintälautakunnasta 660/2001). Hallinnollisesti vähemmistövaltuutetun toimisto on sijoitettu sisäasiainministeriön yhteyteen.

Vähemmistövaltuutettuna toimii Eva Biaudet.Vähemmistövaltuutetun VUOSIKERTOMUS 2009:

valtion rahoittamien vuokra-asuntojen tarjoajat ottivat huomioon romanien sisäisen asumislupakäytänteen siten, että asunnontarpeessa olevalle hakijalle ei tarjottu asuntoa lainkaan


Tämä tarkoittaa sitä, että paikkakunnalla ennestään asuneet mustalaiset kielsivät tätä toista mustalaista muuttamasta ko. paikkakunnalle mustalaissukujen keskinäisen verikostoperinteen vuoksi.

On aikamoista orwellilaista semantiikkaa, että mustalaisten verikostoperinnettä kutsutaan "romanien sisäiseksi asumislupakäytänteeksi".
Ei kommentteja: