Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, toukokuuta 18, 2011

Maahanmuuttajat vahvasti yliedustettuina väkivaltarikollisten joukossa


Iltalehti:


Taas bussikuskin pahoinpitely

Keskiviikko 20.4.2011 klo 22.58

Lyötiin pullolla päähän ja tyhjennettiin vaahtosammutin päälle.

Vuosaaren Aurinkolahdessa pahoinpideltiin bussikuski keskiviikkoiltana puoli kahdeksan aikaan.

- Päätepysäkillä oli tullut sanaharkkaa, ja kolme miestä oli käynyt kuskin kimppuun ja muun muassa lyönyt häntä kasvoihin ja päästänyt jauhesammuttimen linja-auton sisään. Kolmikko on otettu kiinni pahoinpitelystä epäiltynä, Helsingin poliisin päivystävä komisario kertoo.

Iltalehden tietojen mukaan jauhesammutin oli tyhjennetty kuskin päälle, minkä lisäksi häntä oli lyöty pullolla päähän. Siitä poliisilla ei ole tietoa, oliko bussissa tapahtuma-aikaan matkustajia.

- Pahoinpitely oli kohdistunut bussikuskiin.

Pahoinpitelyn syyn toivotaan selviävän torstaina kuulusteluissa.

- Kuski on maahanmuuttajataustainen ja miehet suomalaistaustaisia. En tiedä, liittyikö se siihen.
Facebookista:
Keskustelin Poliisihallituksen edustajan kanssa. Vuonna 2009 pahoinpideltiin pääkaupunkiseudulla 78 bussikuskia, vuonna 2010 50 ja tänä vuonna 18. Rasistisesti motivoituja pahoinpitelyjä oli 2009 1kpl, 2010 1kpl ja tänä vuonna ei toistaiseksi yksikään. Pahoinpidellyistä kuskeista oli mamuja vuonna 2009 10 ja 2010 saman verran. Tekijät olivat tasaisesti etnoja ja suomalaisia.


Monikulttuurisuuspropagandaa suoltavan median pitäisi pyytää anteeksi pyrkimystään leimata suomalaisten ulkomaalaisvihamielisyydeksi sellainen rikollisuus, jossa maahanmuuttajat todellisuudessa ovat vahvasti yliedustettuina rikollisten joukossa ja suomalaiset yliedustettuina uhrien joukossa.

Tähän valheelliseen suomalaisvastaiseen propagandakampanjaan osallistuneiden toimittajien ja päätoimittajien pitäisi selittää, miksi he valehtelevat tahallaan.
1 kommentti:

Kaarlo kirjoitti...

Tässä on analysoitu tietyn maahanmuuttajaryhmän ominaisuuksia.
http://tinyurl.com/3d6jnk2

Käytännössä lähi-idän ihmiset ovat alunperin olleet valkoisia, mutta alueelle tuotujen neekeriorjien vuoksi he ovat geneettisesti degeneroituneet johonkin puoliväliin, minkä vuoksi alueen kulttuuri on romahtanut viimeisen 2000 vuoden aikana.