Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

perjantaina, maaliskuuta 11, 2011

Kymmenen maahanmuuttajaa työllistää kymmenen sosiaalitätiä

Työhallinnon asiakaspalvelun tietojärjestelmä:

Perheryhmäkoti Tuikku on 16-18-vuotiaiden, maahanmuuttajanuorten 10-paikkainen tukiasumisyksikkö. Tuikussa työskentelee noin 9 ohjaajaa kolmivuorotyössä johtajan lisäksi. Tuikun päätehtävä on nuorten kotoutumisen tukeminen.

Perheryhmäkoti Tuikun johtajalta odotetaan sosionomi (AMK)-tutkintoa ja kokemusta nuorten parissa työskentelystä. Eduksi luetaan kokemus esimiestyöskentelystä ja maahanmuuttajien parissa tehdystä työstä. Tuikun johtajan vastuualueisiin kuuluu henkilöstö- ja toiminnan johtamisen lisäksi hallinnolliset tehtävät.Veronmaksajien rahat hyötykäytössä: kymmenelle maahanmuuttajateinille yhdeksän palkallista ohjaajaa ja yksi johtaja eli yhteensä kymmenen sosiaalitätiä paimentamaan heidän "kotoutumistaan" veronmaksajien kustantamiin ilmaisiin asuntoihin.

Miksi kymmenen 16-18-vuotiasta tarvitsee ympärivuorokautisesti n. 3 valvojaa kerrallaan?

Kymmenen maahanmuuttajaa siis työllistää kymmenen sosiaalitätiä, työpaikkailmoituksen mukaan 9 "ohjaajaa" ja yhden "johtajan".

Jos Suomeen tulee esim. 10 000 pakolaista, palkataanko heitä paapomaan 10 000 sosiaalitätiä?

Nämä kymmenen 16-18-vuotiasta eivät sitä paitsi välttämättä olleet edes pakolaisia, koska heidän sanottiin olevan vain yleisesti "maahanmuuttajia".

Suomessa on tällä hetkellä n. 200 000 maahanmuuttajaa. Tarvitaanko heidän paimentamiseensa 200 000 sosiaalitätiä?

Eikö Suomen nykyisten poliittisten päättäjien tyhmyydellä ja maanpetturuudella ole MITÄÄN rajaa?!

1 kommentti:

Jarkko kirjoitti...

Olisko järkeä perustaa orpokoteja esim. Somaliaan, Afganistaniin jne.

Varmaan kymmenen asukkaan orpokotia pyöritetään pari vuotta sillä rahalla mitä täällä yhtä henkilöä vuoden.