Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

perjantaina, maaliskuuta 04, 2011

Iltalehti yrittää vimmaisesti kiistää tosiasioita


Iltalehti:


Pääkirjoitus 4.3.2011:

Rotuopit torjuttava heti kättelyssä

Perjantai 4.3.2011 klo 08.22


Että ihan rotuopit. Ei siis esimerkiksi älykkyystutkimukset. Iltalehden mielestä siis älykkyystutkimukset tai mitkä tahansa muutkin tieteelliset tutkimustulokset tai muut tiedot voidaan kumota yksinkertaisesti sanomalla niitä rotuopeiksi.

Ihonväri on geneettinen ominaisuus. Ihmiskunta on selkeästi jaoteltavissa muutamiin, kymmenientuhansien vuosien ajan toisistaan erillään asuneisiin väestöihin, joiden välillä on tilastollisesti erittäin merkittäviä geneettisiä eroja. Nämä geneettisesti selkeästi erilaiset väestöt ovat rotuja.

Trooppisilla alueilla eli lähellä päiväntasaajaa muodostuneiden rotujen ihonväri on tumma ja lähempänä napa-alueita asuvien rotujen ihonväri on vaaleampi. Tämä on ilmiselvää faktaa. Tämä fakta on kuitenkin Iltalehden mielestä "torjuttava heti kättelyssä", koska se on "rotuoppia".

Iltalehden logiikalla siis eurooppalaiset eivät ole valkoisia ihmisiä eivätkä afrikkalaiset mustia. Rotujahan ei ole olemassa. Rotuopit on torjuttava. Rotujen olemassaolo pitää kiistää fanaattisella vimmalla, jalkaa polkien ja naama punaisena huutaen. Mitään rotuja ei ole. Eurooppalaiset eivät voi olla vaaleaihoisia ja afrikkalaiset tummaihoisia. Kaikilla maailman ihmisillä on sama ihonväri.

Ihonväri on nääs rodullinen ominaisuus. Koska rotuja ei ole, ihonvärieroja ei voi olla olemassa. Eurooppalaiset ovat ihan Iltalehden logiikalla yhtä mustia kuin afrikkalaiset.


Iltalehti:

Kriittisen maahanmuuttokeskustelun pimeällä takapihalla muhivat synkät rotuopit.


Että ihan pimeällä takapihalla.

Että ihan synkät rotuopit.

Että ne rotuopit ihan muhivat.

Ooo. Onpas vaikuttavaa retoriikkaa. Ooooh.

Iltalehti kuulostaa Leif "entinen stalinisti" Salménilta, jonka mukaan Perussuomalaiset "kalastelevat sameissa vesissä". Onko vanha taistolainen Salmén nykyään Iltalehden päätoimittajana?


Tohtori Tatu Vanhasen suhtautuminen eräisiin maahanmuuttajaryhmiin ei ole korrektia.


Että ihan epäkorrektia. Voi voi. Kyllä se professori varmaan sitten on väärässä väestön mediaani-ÄO:n ja henkeä kohti lasketun bruttokansantuotteen välisen korrelaation suhteen, koska Iltalehden mielestä hän on poliittisesti epäkorrekti. Kaikki tieteelliset tutkimustulokset voidaan kumota vain sanomalla niitä "epäkorrektiksi suhtautumiseksi". Loistavaa logiikkaa Iltalehdellä jälleen.

Miten tässä muuten on kysymys Vanhasen suhtautumisesta "eräisiin maahanmuuttajaryhmiin"? Eihän Vanhanen mitenkään suhtaudu maahanmuuttajiin, hän kertoo tosiasioita väestöjen välisistä geneettisistä eroista. Tosiasioiden kertominen ei ole mitään "suhtautumista".

Ei kommentteja: