Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

sunnuntaina, maaliskuuta 13, 2011

Helsingin kouluja käytetään moskeijoina


HS:


Helsingin koulut tarjoavat tiloja rukoilijoille


Monet Helsingin oppilaitokset tarjoavat oppilaiden käyttöön erillisen rukoustilan. Useimmiten rukoilijoille on varattu joko oppilaiden sosiaalitila, ryhmätyötila tai pommisuoja. Pääosin tiloja käyttävät muslimiopiskelijat.

Rukoustila järjestetään tarvittaessa aktiivisen oppilaan pyynnöstä, kertoo Helsingin medialukion rehtori Pekka Luoma. Oppitunneilta ei rukouksen vuoksi saa olla pois.

"Se on yksityinen asia ja se hoidetaan luontevasti ja vähäeleisesti osana koulun arkea", Luoma sanoo.

Vuosaaren lukion apulaisrehtori Tuula Sorjonen kertoo, että koulussa on mahdollisuus varata hiljentymistila rukouksia varten.

"Se ei ole tarkoitettu vain muslimeille vaan kaikille, jotka haluavat syystä tai toisesta hiljentyä kesken koulupäivän."

Helsingin tekniikan alan oppilaitoksen Käpylän koulutusyksikössä maahanmuuttajaopiskelijoiden rukouskäyttöön varattu erillinen pukuhuone on jatkuvassa käytössä, kertoo apulaisrehtori Leena Linnosaari.

Yhteisen rukoustilan käyttö ei ole kuitenkaan sujunut aina ristiriidatta.

"Erityisesti ramadanin aikaan osa pesi siellä myös jalkojaan, ja toiset valittivat heidän sotkevan tilaa", Linnosaari kertoo.


Kommentteja HS:n yleisökeskustelupalstalta:

Koulu oppimiskeskuksena ja työpaikat töiden tekemiseen. Muut yksityiset asiat näiden ulkopuolella omissa tiloissa!
nimimerkki ”Uskonto ei kuulu muille”

Asiat tärkeysjärjestykseen! Läksyistä ei kohta tarvitse huolehtia kun kaikki tarvittava tieto löytyy Koraanista.
nimimerkki ”Maassa maahanmuuttajan tavalla”

Herättää väkisinkin ajatuksen että muslimilapsille tässä rukouspaikkaa tarjotaan. Koskaan ennen ei suomalaislapsilla ole kesken päivän ollut rukoustilojen tarvetta. Mielessään on sitten rukoiltu kuka on halunnut, ilman näkyvää esitystä. Siitä vain jos halutaan edistää tätä puolta suomessa.
nimimerkki ”Kaikki muuttuu”

En näe mitään syytä miksi koulun tai valtion pitäisi rohkaista tai avustaa uskonnon harjoittamiseen. Vaikka uskonnon perus aate onkin jalo, ei mikään yksittäinen asia ole tappanut maailmassa enemmän ihmisiä kuin uskonnolliset erimielisyydet. Erityisesti Islamin tukemistä en näe mielekkäänä koska Islamin doktriini poikkeaa täysin suomalaisesta arvomaailmasta, mitä enemmän kannattajia tulee, sitä enemmän syntyy kahnausta. Islam ei ole onnistunut olemaan sovinnainen edes Islamilaisissa maissa (Shiia/Sunni)
nimimerkki ”Martti”

Ei kai koulun tehtävä ole rukoustiloja järjestää? Kaikkeen sitä muslimien edessä alistutaankin.
nimimerkki ”hohhoi”

Ei pitäisi lähteä tälle tielle ollenkaan. Rukoustilojen järjestäminen kouluun (?!) ei kuulu suomalaiseen kulttuuriin ollenkaan. Näitä myönnytyksiä tulee koko ajan vain lisää...
nimimerkki ”Masa”

Kouluissa on kova pula pätevästä henkilökunnasta, tukiopetuksesta jne. Liian halpaa ja pahaa ruokaa. Sisätila- ja homeongelmat hoitamatta. Hyvä sentään että rahaa ja resursseja riittää kuitenkin tärkeimpään eli islamin hoitamiseen. Ai niin, ja myös pakkoruotsittamiseen.
nimimerkki ”Smerd”

En voi sanoa muuta, kuin että, ei voi olla totta. Kantaväestöltä viedään kaikki edut pois, mutta muslimille niitä lisätätään. Kun ihmisellä on tupakan tuska, niin vedotaan lakiin, että hän ei saa himoaan tyydyttää. Muslimien kohdalla pyllistellä saa niin usein kuin hänellä on siihen tarve, Allahin määräyksestä.

Suomen kirkko ostaa tarvittavat tilat tarpeisiinsa, niin samoin pitää vaatia muslimeilta. Muslimiyhteisöllä on rahaa, mutta suomalainen on niin vieraskorea, että vieraille kaikki järjestetään ilman mitään vastinetta, - suomalaisen veronmaksajien varoilla.
nimimerkki ”Pirjo-Margit Jauhiainen”

Kyllä Suomessa pitäisi kirkko ja valtio erottaa toisistaan mitä pikimiten. Ja valtion ja kuntien koulut tulisi julistaa uskonnottomiksi tiloiksi, joissa uskonnoilla ei ole sijaa.
nimimerkki ”VSM”

Hyvä homma, että kieltävät lapsilta tonttulakit joulujuhlissa koska ne loukkaaavat vähemmistöjä (muslimeja). Sitten samaan aikaan me paasaamme heitä ja menemme niiden ehdoilla. Se on erittäin huolestuttavaa ettei kukaan uskalla julkisuudessa sanoa asiasta mitään eriävää!! Pienistä puroista syntyy iso virta...
nimimerkki ”jaahas”

Taas on tehty tietoinen peruuttamaton valinta. Voitte kuvitella minkälainen sota syttyisi jos tuollainen poistettaisiin sen käyttöönoton jälkeen.
Suomalainen sahaa oksaa jolla istuu.
nimimerkki ”Cham”

No me ei saatu ysin päättäjäisissä puksun yläasteella 8vuotta sitten laulaa edes suvivirttä koska se oli virsi ja koulussa oli niin paljon muslimi oppilaita että se olisi loukannut heidän kulttuuriaan mutta entäs meidän kulttuuri??? ei me saatu edes välitunnilla mennä vessaankaan koska muslimit olivat siellä rukoilemassa....
nimimerkki ”tyttöpuksusta”

Hyppytunneilla on sopivasti aikaa tehdä läksyjä, mutta niitä joutuu tekemään käytävien lattioilla. Rukoilemiseen sen sijaan löytyy tiloja.
nimimerkki ”Rami”

Väärin on tehty ja toimitaan jos annetaan pakonomaisilla rituaaleille tilaa kouluissa ja ostoskeskuksissa.
nimimerkki ”Uskomatonta hölmöyttä”

Kouluissa on rukoiltu niin kauan kuin muslimeja on ollut. Paikkoja on löytynyt niille, jotka ovat halunneet rukoilla huomaamattomasti eikä rituaalia ole kukaan muu edes huomannut. Ongelmia sen sijaan on viime aikoina syntynyt rukousaikatauluista, joita jotkut muslimit haluavat noudattaa minuutilleen. Moskeijat jakavat aikatauluja ja osa haluaa niitä kirjaimellisesti noudattaa. Tämä on merkinnyt poistumista kesken oppitunnin ja muiden häiritsemistä sillä tavoin. Jos joku opettaja sallii tämän, ei asialle enää voi mitään. Tällaista tapahtuu aikuisoppilaitoksissa ja märät vessanlattiat ovat arkea.
nimimerkki ”Opettaja”

Kuinka opettaja voi antaa oppilaan poistua toistuvasti, ehkä useita kertoja päivässä, kesken opetuksen tunnilta rukoilemaan. Millä valtuuksilla? Hänethän on palkattu antamaan tietty määrä opetusta, mistä hänelle myös palkka maksetaan. Nythän se oppimäärä joidenkin oppilaiden kohdalla jää vajaaksi.

Sitten pitäisi tietysti muistaa se koulun tehtävä yhteiskunnassamme. Se on opetusta eikä moskeijana toimimista varten.

Onkohan nyt mopo karannut käsistä Suomenmaassa ihan tyystin?
nimimerkki ”ihme&kumma”

Tää on kertakaikkiaan loistavaa. Nyt sitten vaan jotkut imaamit koulujen katoilla kailottamaan rukouskutsuja. Tällä olisi vielä ainakin muslimimaahanmuuttajia työllistävä vaikutus.

Ai, että määrärahat ei riitä? No, poistetaan muutama tukiopetustunti, ylimääräinen kieli tai jokunen koulunkäyntiavustajan pesti, ellei sitten se viides kalapuikko kouluateriasta. Keinoja kyllä riittää, jos vaan riittää hyvää tahtoa.

Koulujemme tärkein tehtävä olkoon lisätä uskonnollisia rituaaleja. Tämähän istuu tähän pohjoismaalaiseen kulduuriin kuin hanska nenään. Voihan jysäys sentään.
nimimerkki ”pökäle”


Kommentteja hommaforumilta:


« Vastaus #4 : tänään kello 10:06:20 »

Seuraavaksi jalkakylpyjä kouluihin ja lentokentille ym. julkisiin tiloihin (mennyt läpi mm. USA:ssa), halal-lihaa kouluihin (varmistetaan työpaikat lihanjalostusteollisuudessa parhaalle kansakunnalle (kor3:110), koska epäpuhtaat (kor 9:28) ei saa prosessoida halal-lihaa), vallataan julkinen tila järjestämällä joukkorukouksia, maksimoidaan edelleen itsesääli ja uhrimentaliteetti ja esitetään alati röyhkeämpiä vaatimuksia "kotoutumisen" nimissä. Kaikki "uskottoman" valtaväestön kustannuksella tietenkin ilman minkäänlaista kiitollisuutta ja kunnioitusta, kuten koraani(9:29) edellyttää.
Näissä vaatimuksissa on tietenkin kysymys islamin rasististen ja suvaitsemattomien arvojen kotouttamisesta ja vakiinnuttamisesta Suomeen, ei muslimien kotouttamisessa hyviin suomalaisiin arvoihin ja käytäntöihin.

Helsingin kaupungin opetusvirasto on aikaa sitten heittäytynyt pitkin pituuttaan rähmälleen Mekkaan päin, minkä voi päätellä sen peruskoulujen henkilökuntaa varten yhteistyössä muslimivaikuttajien (esim. Chodr Chaheb ja Isra Lehtinen) kanssa tuottamista Ikkuna islamiin -oppaista.

"Islamilaisissa maissa lasten lievä ruumiillinen kuritus on vanhempien ja opettajan itsestäänselvä oikeus, johon puuttuminen tuntuu perheen sisäisiin asioihin sekaantumiselta"
"Ihmisten on toteltava niiden (pyhien kirjojen) määräyksiä, ja ne ovat lakiin verrattavissa"
"Myös muu kuin muslimi voi tehdä hyvää"
"10-vuotiaasta eteenpäin pojat ja tytöt eivät voi olla ystäviä keskenään"
"Lasta ei tule johdattaa uskontojen eroavuuksiin liittyviin keskusteluihin ja väittelyihin"
"Moniuskontoisessa yhteiskunnassa eläminen on rikkaus, jos se halutaan sellaisena nähdä. Asia kyllä riippuu pitkälti enemmistön halusta ymmärtää vähemmistöjä ja elää heidän kanssaan. Tämä ei tarkoita, etteikö enemmistö saisi olla enemmistö tiettyine oikeuksineen"
"Ainoa varsinainen auktoriteetti on Koraani ja profeetta Muhammedin perimätieto"
"Euroopassa yleensä, Suomi mukaan lukien, meitä muslimeja sorretaan. Meidän kuvamme on pilattu. Kohtaamme paljon vihaa, jota tiedotusvälineet lietsovat"
IKKUNA ISLAMIIN
Islam-aineisto Helsingin koulujen käyttöön
Helsingin kaupungin opetusvirasto, 1998

"Monet asiat muslimien vakauksessa ja siihen liittyvissä traditioissa voivat herättää opettajissa ihmetystä, jopa ärtymystä. Opettaja saattaa nähdä asian niin, että lapsi joutuu jäämään jostain hänen mielestään tärkeästä syrjään. Opettajalla on oikeus mielipiteeseensä mutta omien näkemysten julkituominen huoltajalle, lapsesta puhumattakaan, voi loukata ja aiheuttaa särön tulevassa kodin ja koulun yhteistyössä"
"Koraani on muslimeille ainoa alkuperäisenä säilynyt Jumalan kirja. Se on Jumalan opastus koko ihmiskunnalle ja kaikille oikeauskoisille"
"Niissä tapauksissa, joissa islamilla on perheessä keskeinen rooli, koululta odotetaan monenlaista asioiden huomioimista"
"Perjantairukoukseen pitäisi 10-v täyttäneiden poikien osallistua joka viikko"
"Koulun arvomaailma koetaan monessa suhteessa sellaiseksi, ettei siihen haluta muslimeina sitoutua"
"Moni opettaja kuvittelee edelleenkin, että nainen ei ole samanarvoinen kuin mies"
"Lasten ei haluta antaa itsenäistyä suomalaisessa mielessä, sillä lasten halutaan antaa olla lapsia"
"Myös muslimimaissa yksi syy yhteiskunnallisiin ongelmiin on, että perheet eivät elä islamin arvojen mukaan"
IKKUNA ISLAMIIN 2

Oma suosikkini näissä (ja kiva uutinen varmaan monille) on imaami Walid Hammoundin "myös muu kuin muslimi voi tehdä hyvää".

Sääliksi käy helsinkiläisopettajaa joka yrittää pitää jotain rotia maailman parhaan kansakunnan edustajille, kun oma työnantaja on täydellisesti antautunut valloittajan edessä ja sylkee näin omia työntekijöitään ja omaa kansaansa kasvoille.

Kyseiset alistumisoppaat lainattavissa ainakin joistain pääkaupunkiseudun kirjastoista.


« Vastaus #5 : tänään kello 10:50:57 »

Yhteiskunnassamme on vallinnut konsensus siitä, että jokainen saa harrastaa omaa uskonaatettaan vapaasti. Tämä on ollut mahdollista, koska meillä ei ole ollut aikaisemmin sellaisia kansanryhmiä, jotka yrittävät muuttaa melko lailla kristillisen elämänkatsomuksen mukaan toimivaa järjestelmää.
Jokainen on lähinnä omissa nurkissaan uskonut haluamaansa riittiin.

Nyt on kuitenkin jo vuosia sitten aloitettu imuroimaan maahamme sellaista ihmisryhmää, joka pyrkii pala palalta uittamaan oman säännöstönsä ja riittiensä mukaisen elämäntavan ikäänkuin luonnolliseksi osaksi yhteiskuntaa.

Siinä, missä jokin toinen menee koulupäivän jälkeen kotiinsa ja sytyttää kynttilän pienen patsaan edessä itsekseen, haluaa toinen julkisen tilan haltuunsa omaa riittiään varten. Jostain syystä suomalainen yhteiskunta ei totea, että "nyt riittää".« Vastaus #6 : tänään kello 11:01:35 »

Toinen konsensus on vallinnut siintä, että meillä on perinteisesti ollut sellainen näkemys, että uskonnot ovat "hengellisiä" liikkeitä, joilla on pääasiassa jotain tekemistä henkimaailman, jumalan tai jumalien ja kuoleman jälkeisten asioiden kanssa. Vastaavasti on totuttu siihen ajatukseen, ettei uskonnolla ole mainittavaa tekemistä yhteiskunnan ja arkirutiinien pyörittämisessä (vrt. koulupäivä ala-asteella tai valinnat ruokakaupan lihatiskillä). Uskontojen välinen tasa-arvo perustuu siihen virheelliseen oletukseen, että kaikki uskonnot pelaavat näillä säännöillä, mikä ei kuitenkaan pidä alkuunkaan paikkaansa.


« Vastaus #8 : tänään kello 11:19:06 »

Vielä mielenkiintoisempaa on se, voivatko ylipäänsä niitä käyttää muut kuin muslimit... USA:ssa ainakin useassa paikassa missä on perustettu tällaisia 'kaikille' avoimia rukoushuoneita esim. yliopistoille on lopputulos ollut se että muslimit ottavat ne haltuun ja tarvittaessa vaikka estävät pääsyn sisään jos joku yrittää edes mennä harjoittamaan jotain muuta uskontoa... Tästä on ollut täälläkin tekstiä.

Mitään tällaista ei pitäisi sietää lainkaan, ja minkäänlaiset rukoushuoneet eivät kuulu kouluun muutenkaan. Toivottavasti asialle tapahtuu jotain vaalien jälkeen.« Vastaus #13 : tänään kello 11:56:22 »

Alan yhä voimakkaammin kannattaa sitä, että humanitääriset maahanmuuttajat palautetaan todella nopeasti jos ja kun lähtömaa tai edes jokin osa siitä on muuttunut turvalliseksi.

Pakolaisuuden, humanitäärisen maahanmuuton sun muun pitäisi olla korostetusti tilapäistä, väliaikaista ja vain tarpeen ajan kestävää. Oleskelulupaan pitäisi liittää mukaan paluusuunnitelma, jossa oleskeluluvan hakija itse kertoo että milloin ja miten aikoo mahdollisuuksien mukaan palata lähtömaahansa. Kunnollisen paluusuunnitelman puuttumisen pitäisi olla este oleskeluluvan myöntämiselle ja palaamisen ehtojen täyttymisen pitäisi johtaa siihen että palaaminen tai palauttaminen käynnistetään oli voimassa oleva oleskelulupa tai ei.


« Vastaus #17 : tänään kello 12:12:38 »

Kyseessä on muslimien vallankäyttö suhteessa kouluihin ja ympäröivään yhteiskuntaan. Luulenpa, että suurin osa rukoilijoista miettii ihan muita juttuja ja näin vaan saadaan vallattua sitä tilaa omalle kulttuurille meidän kulttuurin syrjäyttämiseksi.

Onko yhteiskunta niin tyhmä ettei näe miksi näitä vaatimuksia oikeasti esitetään?


« Vastaus #25 : tänään kello 12:54:37 »

Onko kouluilla liian isoja tiloja jopa täällä lapsiperheiden muuttovoittoisella pääkaupunkiseudulla? Siis jos niiltä irtoaa helposti "hukkatilaa" muuhun, opetukselle toissijaiseen käyttöön?

Tämähän on todella mielenkiintoinen asia kuulla tulevien budjettivääntöjen varalle. Jälleen löytyi löysää poisleikattavaksi.
2 kommenttia:

savusilakka kirjoitti...

1970-luvulla eräs koulu (jota kävin) antoi samanlaisen tilan kristillisille nuorille vastaavaan käyttöön. Joten ei tässä mitään uutta ole.

Kattila-Mauri kirjoitti...

Jokaisessa koulussa on paikka, jossa voi rukoilla Allahia. Ei sellaista tarvitse erikseen järjestää. Miksi sitä ei saisi käyttää?