Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, lokakuuta 07, 2010

Eva Biaudet: Kerjäämisen kieltäminen loukkaa mustalaisia

Eva Biaudet


MTV3:

Vähemmistövaltuutettu: Kerjäämiskielto olisi syrjivä
06.10.2010 16:52

Vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet pitää sisäministeriön työryhmän ehdottamaa kerjäämisen kieltävää esitystä syrjivänä ja on huolestunut kerjäämisen kieltämisen seurauksista.

- Näissä olosuhteissa kerjäämisen kieltäminen on yhdenvertaisuuden kannalta ongelmallinen. Käytännössä kiellon kohteena ovat romanit, vaikka kerjääminen kiellettäisiinkin kaikilta. Perustuslaissa säädetty syrjintäkielto koskee myös sellaisia toimenpiteitä, jotka välillisesti johtavat syrjivään lopputulokseen, Biaudet sanoo.

Biaudet on myös huolestunut siitä, että mahdollinen kerjäämiskielto vahvistaa leimaavia käsityksiä romaneista, lisää romanivastaisuutta ja kääntyy myös Suomen romaniväestöä vastaan.Eva Biaudetin mielestä jotain tekoa ei siis voida määritellä rikokseksi, jos jokin etninen ryhmä syyllistyy ko. tekoon useammin kuin muut.

Eva Biaudetin logiikalla raiskauksia ei voida kieltää, koska se loukkaa somaleja, vahvistaa leimaavia käsityksiä somaleista, lisää somalivastaisuutta ja kääntyy myös Suomen somaliväestöä vastaan.

1 kommentti:

Kyllästynyt kirjoitti...

Hyvä analyysi ja vertaus. Oma kommenttini siihen, loukkaako rikollista se, että hänen harrastuksensa kielletään häiritsevänä ja rikollisena toimintana: No loukatkoon. So what?