Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, lokakuuta 12, 2010

Pikkulapsia aivopestään arabipropagandalla
Yle:

Mikkelin alakoululaiset ja eskari-ikäiset tutustuvat syksyn aikana arabikulttuuriin. Vähemmistöryhmien tukijärjestö Omega ry:n järjestämissä työpajoissa esitellään muun muassa Arabimaiden alkuperäiskansojen elämää.

Ulkoasiainministeriön tukeman hankkeen tarkoituksena on edistää erilaisuuden hyväksymistä ja myönteistä suhtautumista Mikkeliin saapuvia maahanmuuttajia kohtaan.

Marraskuuhun asti järjestettäviin työpajoihin osallistuu yli 500 mikkeliläistä lasta.

YLE Etelä-Savo


Siis 500 suomalaista pikkulasta altistetaan aivopesuun, jonka julkilausuttuna tarkoituksena on edistää positiivista suhtautumista arabikulttuuriin.

Suomalaiset isät ja äidit maksavat verovaroja, joilla kustannetaan heidän lastensa aivopeseminen arabipropagandalla.

Tämän maat poliittiset vallanpitäjät ja virkamiespäättäjät ovat maanpettureita, jotka vihaavat Suomea ja suomalaisia. Vallassaolevan multikultiregiimin tarkoituksena on tuhota Suomi. Nykyiset vallanpitäjät ovat samanlaisia vihamielisen miehitysarmeijan puolella olevia maanpettureita kuin Vidkun Quisling tai Erich Honecker.

4 kommenttia:

Kyllästynyt kirjoitti...

Voi luoja sentään, juuri kun on luullut kuulleensa kaiken maailman hullutusjutut, niin eikö vain joku hemmo keksi jotain vielä hullumpaa! Tietysti on loogista, että jo pikkulapsia ruvetaan aivopesemään väittämällä, että kaikki arabialainen (inklusive islam) on ihqua ja kiinnostavaa ja jopa parempaa kuin mikään länsimainen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Hjuu. Oliskohan oikea lause tossa uutisessa ollut:

"Marraskuuhun asti järjestettäviin työpajoihin pakotetaan osallistumaan yli 500 mikkeliläistä lasta."

FRDM (Vapaus) kirjoitti...

Lestadiolaislapsia sekä joitakin muita poikkeustapauksia lukuun ottamatta lähes jokainen suomalainen lapsi on kymmenvuotissyntymäpäiväänsä mennessä katsonut satoja tunteja amerikkalaisen elämäntavan ja arvojen esittelyä TV:n sarjafilmien ja elokuvien muodossa. Aivopesua?

Yksikään television omistava suomalainen ei ole voinut välttyä siltä kolossaaliselta propagandavyöryltä, joka television kautta iskostaa mieliimme ajatusta poliisin kaikkivaltiudesta. Poliisipropagandaa tulee monelta eri kanavalta elokuvien, sarjafilmien, TV-dokumenttien, tosi TV:n, uutislähetysten ja ajankohtaislähetysten muodossa. Television ulkopuolella sitä välittävät kirjat ja lehdet. Lapsille propagandaa tarjotaan poliisilelujen ja pelien kautta. Yksikään muu uskonto ei yllä sanomansa levittämisessä sille tasolle, millä poliisin tottelemisuskontoa levitetään. Tämä on aivopesua.

Kyllästynyt kirjoitti...

No enpä tiedä. Itse katselin kaikkea High Chaparralista Tomaan ja erittäin väkivaltaista Poliisin silmin -sarjaa myöten, samoin menivät sekä Peyton Place että Kevään 17 hetkeä ja Varjot väistyvät siinä Ashtonin perheen ja Kahden kerroksen väkeä -sarjan lomassa. Ja niin edelleen.

Tuskinpa olen mikään poikkeus, kun tv-taide ei jättänyt mieleeni sen pysyvämpiä merkkejä - valui vähän kuin vesi hanhen selästä. En sanoisi koskaan ruvenneeni uskomaan esim. poliisin kaikkivoipaisuuteen, koska elävästä elämästä sai toisenlaisia esimerkkejä.

Toisaalta jäivät pysyvästi mieleen sellaiset jutut kuin pitkät sarjat Leonardo da Vinci sekä Minä, Claudius. Tykkäsin nimittäin jo lapsena latinasta ym kielistä. Näitä ei minulle kukaan tuputtanut vaan päin vastoin en saanut koskaan tarpeekseni.

Nykyään taas tuputetaan islamia ja muiden kulttuurien ihquisuutta jo pikkulapsille ihan tuskastuttavuuteen saakka. Tuputuksesta on muodostunut jotensakin ällöttävää, koska islamissa ei todellakaan ole mitään ihailtavaa, jos vähänkin pintaa raaputtaa. Ilmiö on täsmälleen sama kuin Andersenin sadussa Keisarin uudet vaatteet.

Ei tunkio kukittamisella kaunistu.