Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

lauantaina, lokakuuta 09, 2010

Kokoomus haluaa mustalaiskerjäläisiä Suomeen


ääni Kokoomukselle on ääni Alexander Stubbille, joka haluaa mustalaiskerjäläisiä SuomeenSuomen ulkoministeri Alexander Stubb, KOK, joka pystyy Kokoomuksen nimissä antamaan vaalilupauksia ja sanelemaan ehtoja hallitusneuvotteluille, kannattaa Balkanin mustalaisten tulemista Suomeen kerjäläisiksi ja vaatii suomalaisten veronmaksajien rahojen käyttämistä Balkanin mustalaisten kouluttamiseen ym. tukemiseen:

Ulkoministeri Alexander Stubb (kok) pitää kerjäämisen kieltämistä vääränä keinona kerjäläisongelman ratkaisemiseen. Hänen mielestään lailla kieltäminen ei ratkaise itse ongelmaa, joka on köyhyys.

Stubbin mielestä kerjäämisongelmaan on tartuttava EU-tasolla ja ensisijaisesti taloudellisin keinoin. Hän katsoo, että EU:n seuraavissa budjettineuvotteluissa pitäisi korvamerkitä rahaa romanien aseman parantamiseen.

Esimerkiksi koulutuksella voitaisiin parantaa romanien tilannetta.
Kommentteja hommaforumilta:

http://hommaforum.org/index.php/topic,34472.msg464372.html#msg464372
Stubb on ilmeisesti yksi näistä tapauksista, joiden mielestä maahanmuuttajat parantavat automaattisesti huoltosuhdetta riippumatta siitä, onko suhde tulijaryhmissä parempi vai huonompi kuin kantaväestössä. Olisi tietysti mielestäni hieno asia, jos Eurooppa olisi todella koulutetun ja ahkeran maahanmuuttajan silmissä yhtä houkutteleva muuttokohde kuin USA, mutta nykyverotuksella siitä ei tule mitään, eikä asiaa kyllä auta yhtään se, että tänne on hiljalleen muodostumassa alueita, joissa eletään samalla tavalla kuin maissa, joista ollaan jostain omituisesta syystä innokkaasti muuttamassa pois. Jonkin verran asiaa auttaisi se, jos ei-kansalaisten sosiaalietuudet olisivat nykyistä rajatumpia, mutta sekin vain lähinnä vähentämällä huoltosuhdetta heikentävää muuttoa, ei lisäämällä sitä toivotumpaa.


http://hommaforum.org/index.php/topic,34472.msg477771.html#msg477771
Kyllä minä luulen, että Stubbin suosio laskisi, jos ihmiset oikeasti näkisi ne mielipiteet säihkyhampaiden takana. Suosio perustuu puhtaasti edustavuuten, ei oteta huomioon sitä, että edustavuudesta on haittaa, jos sitä käytetään Suomen murentamiseksi tuhoisalla maahanmuutto- ja eu-politiikalla. Stubb on integraatiouskonnon ylipappi, hänelle on yhdentekevää, mitä kaikkea integraation alttarille on sen edistämiseksi uhrattava. Siinä mielessä tämä on ymmärrettävää, että Stubb ei itse joudu kärsimään politiikkansa seurauksista. Monikulttuurisuus ja vapaa liikkuvuus ei koske rikkaimpien asuinalueita.

Stubb on Kokoomuksen Thors. Ulkoministerinä hän ei toki saa yhtä paljon pahaa aikaan, koska ulkoministeriön kädet ovat omalla politiikansektorillaan sidotummat, mutta ei se kyllä yrityksen puutteesta jää kiinni. Stubbin henkilökohtainen suosio varmistaa sen, että jos Kokoomus on hallituksessa, Stubb jatkaa ulkoministerinä.


http://hommaforum.org/index.php/topic,34472.msg477794.html#msg477794
Stubbin poliittinen linja on Stubbin edun ajaminen. Kun tavoitteena on pysyä EU:n eliitin suosiossa, Stubb lausuu mistä tahansa asiasta sen, mitä olettaa Brysselissä toivottavan.

Säälittävintä mitä voi tehdä on äänestää kokoomusta uskoen, että siellä on jonkinlaista nuivuutta. Kokoomuksella ei ole muuta politiikkaa kuin ministerien halua roikkua ministerinsalkkujen kahvoissa.


http://hommaforum.org/index.php/topic,34472.msg477797.html#msg477797
Näinhän se ikävä kyllä on. Silti tälläkin palstalla riittää näitä uskovaisia, että Pöntinen tulee ja pelastaa kaikki. Ehkä sadannen kerran on todettava, että Kokoomus voi järkeistyä vasta siinä vaiheessa kun vaalitappio on riittävän suuri ja tämä voidaan jälleen kerran katsoa EK-vaalien jälkeen.
1 kommentti:

Kyllästynyt kirjoitti...

Se kaivo on valitettavasti ihan pohjaton - rahalla ei mustalaisten ongelmia ratkaista, kun heiltä itseltään puuttuu tahto siihen kokonaan.