Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, heinäkuuta 06, 2010

"Rajat auki"-hippien utopistisuudesta

Vapaa liikkuvuus -verkosto:


Manifesti vapaan liikkuvuuden puolesta!
Samalla, kun globalisaatio pyrkii vapauttamaan pääoma- ja informaatiovirrat sekä tavaroiden liikkumisen, on globaali siirtolaisuuden hallinta entisestään kasvanut. Kontrollimekanismit yrittävät estää ihmisiä liikkumasta ja etsimästä parempaa elämää ylläpitäen diktatuureja ja halpatuotantovyöhykkeitä. Ulkomaalaislait, jotka tekevät ihmisistä “laittomia”, luovat joustavaa, prekaaria ja heikon neuvotteluvoiman omaavaa työvoimaa työnantajien armoille.
Meidän on tässä tilanteessa jo pelkästään oman etumme vuoksi asetuttava kaikkien - “laillisten” ja “laittomien” - siirtolaisten ja pakolaisten rinnalle Suomen ja Euroopan unionin siirtolaisvihamielistä
politiikkaa vastaan. Syiden kysyminen ihmisten liikkeelle nousee viranomaisten tarpeista kontrolloida – oleellista on halu rakentaa parempaa elämää. Kaikilla ihmisillä on syntyperästä riippumatta oltava vapaus liikkua ja asettua asumaan minne haluavat.Kommentteja facebookista:
*NytVittuOikeesti* Miten jotkut voi olla niin sekaisin, että oikeasti kannattavat tuollaista ideologiaa? En ole koskaan nähny enkä lukenut enkä nähnyt mitään typerämpää, kuin mitä tässä ryhmässä ja nettisivulla. Siis isot miehet, ja ajatuksen kulku on kun 4-vuotiaalla tytöllä, paitsi että nekään ei sentään noin tyhmiä ole.
Mikko Ellilä
Juuri niin. Täyttä utopiaa. Amnesty, Vapaa liikkuvuus-verkosto, Vihreät, Vasemmistoliitto ym. hipit eivät hyväksy minkäänlaisia maahanmuuton rajoituksia. Kaikki rajat auki, ei mitään rajoituksia sille, ketkä ja kuinka monet saavat muuttaa Suomeen tai muihin Euroopan maihin, antaa tulla vaikka miljoona mustalaista Balkanilta Suomeen ja sata miljoonaa neekeriä Afrikasta Ruotsiin, ei mitään ongelmaa.
Nämä utopistit eivät tajua sitä perusasiaa, että julkiset palvelut ja sosiaalietuudet kustannetaan tuottavaa työtä tekevien ihmisten maksamilla veroilla. Jos he tajuaisivat sen, he eivät voisi kannattaa veronmaksajien kustannuksella elävien, julkisia palveluja ja sosiaalietuuksia kuluttavien, työtä tekemättömien, veroja maksamattomien ihmisten rajoittamatonta tulvimista kehitysmaista länsimaihin.

Elina Ylenius

Todellakin on utopiaa. Maailma vaan ei ole sellainen kuin Disneyn leffoissa. Ehkä nuokin ihmiset jossain syvällä sisimmässään sen tajuavat, mutta haluavat silti uskoa siihen, koska ideologia, ja sitä puolustetaan kynsin ja hampain. Juuu kaikki rajat auki vaan, kyllähän täällä rahaa riittää jokaiselle, ja jos ei riitä, niin otetaan pois se niiltä jotka eivät sitä tarvitse (esim. suomalaiset vanhukset, lapsiperheet, IHAN KAIKKI), ja lahjoitetaan turvapaikkaturisteille. Eivät taida ymmärtää, että julkiset palvelut ja tulonsiirrot rahoitetaan kaikki julkisista varoista, eli veronmaksajien pussista. Vaikka eiväthän nuo tiedä, mitä on olla veronmaksaja, koska luultavasti eivät sitä ole koskaan tehneet. The Great Magic Wall, nääs. Taitaa sijaita siellä samassa paikassa, missä Korvatunturikin on, ja joulupukin työpaja, ihan siinä Keijulaakson vieressä. Eihän se nyt ole keneltäkään pois.

Muistan erään huvittavan kommentin siltä eräältä (hullulta) naikkoselta, joka taisi mesota (hän siis mokuttaja) Jussin vaalisivulla jotenkin näin, että: "Ja mitä te nyt valitatte jostain sossunrahoista, kyllä tässä maassa rahaa piisaa jokaiselle köyhälle!" Aika erikoinen näkemys, eikai niitä köyhiä tässäkään maassa olisi jo omasta takaa, jos sitä rahaa voitaisiin kaikille järkevillä perusteilla jakaa.


Juuri näin. Meidän pitäisi ottaa kovat otteet käyttöön Tanskan ja Australian tapaan. Onko kukaan nimitellyt Tanskan hallituksen jäseniä ksenofoobikoiksi? Tai onko Australialle heiluteltu rasisti-korttia? Ei. Miten muka Suomi voisi saada kansainvälistä halveksuntaa maahanmuuttorajoituksista, jos kerran Australia ja Tanskakaan eivät ole niitä saaneet?

Mikko Ellilä
On pelkkää paskapuhetta, että maahanmuuton rajoittaminen muka jotenkin huonontaisi Suomen kansainvälistä mainetta. Ei kukaan muu eurooppalainen ryhtyisi inhoamaan Suomea siksi, että Suomi rajoittaisi Afrikasta ja Lähi-idästä tulevien ihmisten muuttoa Suomeen. Jos taas afrikkalaiset ja lähi-itämaalaiset itse pitävät suomalaisia rasisteina, so what? Miksi meidän pitäisi olla kiinnostuneita heidän mielipiteistään? Miksi meidän pitäisi jotenkin miellyttää afrikkalaisia ja lähi-itämaalaisia? Häh?

Janne Koski
Juuri näin. Suomella ei ole mitään syytä pelätä kansainvälisen maineen menemistä, kun Australia ja Tanska eivät ole omaa mainettaan menettäneet. Vaikka Australia ja Uusi-Seelanti ovatkin maantieteellisesti syrjäisiä, niin eivät ne mitään Pohjois-Korean tyyppisiä eristyssellejä ole. Tulijoiden pitäis sopeutua meihin, ei meidän heihin.Yksikään Euroopan maa ei inhoa Tanskaa siksi, että Tanska tiukentaa maahanmuuttopolitiikkaansa. Eivätkä Australia ja Uusi-Seelantikaan ole saaneet kritiikkiä maahantulijoiden pisteytyssysteemeistään.


Janette Salminen
Monikulttuurihysteriasta kärsivät päättäjät keskittyvät ensisijaisesti siihen, millainen Suomen kansainvälinen maine on maahanmuuttopolitiikan suhteen. Heidän tulisi olla sen sijaan kiinnostuneita kansan enemmistön mielipiteestä nykyisen maahanmuuttotouhun suhteen, sekä suomalaisten hyvinvoinnista nyt ja tulevaisuudessa. Jos nykyinen meno saa jatkua, tulevien sukupolvien tytöt ja naiset kulkevat täällä burkhat päällä ja heiltä on riistetty äänioikeus, jonka heidän esiäitinsä ovat saaneet kolmansina koko maailmassa. Sekö on sitä hyvää tulevaisuuden kansainvälistä mainetta, jota kannattaa tavoitella? En tykkää. Nyt pitää kiireesti ottaa mallia niistä maista, jotka reippaasti tiukentavat mamupolitiikkaansa, katsovat tarkkaan ketä maahan voi tulla ja kotiuttavat (ei kotouttavat) heti kun edellytykset täyttyvät.

Janne Koski

Niinpä. Kehottaisin päättäjiä katsomaan Tanskan, Australian ja Uuden-Seelannin suuntaan. Onko niiden kansainvälinen maine maahanmuuttoasioissa huonompi kuin esim. Suomen, Ruotsin ja Britannian? Ei. Onko niitä haukuttu rasisteiksi? Ei. Onko näihin maihin kohdistunut ostoboikotteja tiukan siirtolaispolitiikan suhteen? Ei. Nämä maat toimivat juuri niin kuin Janette sanoi, mistä Suomen päättäjien pitäisi olla kiinnostuneita. Australiassa, Tanskassa ja Uudessa-Seelannissa kuunnellaan kansalaisten enemmistöä.

Päättäjien on turha vedota kansainvälisiin sopimuksiin. Ausseja ja tanskalaisia ei ole syytetty niiden rikkomisesta.


Mikko Ellilä
Meidän ei pitäisi edes olla mitenkään huolestuneita Suomen kansainvälisestä maineesta. Ei se mitenkään huononisi siitä, että Suomi rajoittaisi maahanmuuttoa. Jos jotkut ruotsalaiset kukkahattutädit kauhistelisivat Suomen "rasismia", so what? Mitä vitun väliä joidenkin ruotsalaisten punaviherämmien mielipiteillä on? Ei Suomen maahanmuuttopolitiikkaa pidä laatia sillä tavalla, että sen tarkoituksena olisi miellyttää jotain ruotsalaisia sossuja, vihreitä ja kommunisteja.

1 kommentti:

Imulippo kirjoitti...

Valtiovallalle paras käyntikortti omasta maastaan on sisäpolitiikka. Vastaavasti valtiovalta, joka on valmis kohtelemaan epäoikeudenmukaisesti omia kansalaisiaan tavoitellessaan hyväksyntää muilta, ei ole minkään arvoinen.