Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, joulukuuta 01, 2009

Minareetit kiellettävä Suomessakin


Moskeijoiden tornien eli minareettien megafoneista kaiutetaan rukoushuutoja viisi kertaa päivässä. Moskeijoiden rukoushuudoilla muslimit merkitsevät reviirinsä samalla tavalla kuin koirat virtsallaan.

Islam on maailmanvalloitususkonto, jonka jaottelee maailman dikotomisesti islamin hallitsemaan alueeseen (dar al-Islam) ja sodan alueeseen (dar al-Harb, دار الحرب ). lslamin virallisen doktriinin mukaan muslimien tehtävänä on käydä sotaa vääräuskoisia (harbi, حربي) vastaan, kunnes nämä suostuvat islamilaisen valtion alamaisiksi (dhimmi, ذمي).

Minareetit eli moskeijoiden rukoushuutotornit merkitsevät islamin hallitseman alueen, jonka sisällä asuvat vääräuskoiset (kristityt ja juutalaiset) ovat islamin ylivallan alaisia. Minareetit ovat siis verrattavissa keskitysleirien vartiotorneihin tai Berliinin muurin vartiotorneihin, joiden kontrolloimalla alueella ihmiset elävät diktatuurin vankeina ja orjina.

Minareeteilla muslimit merkitsevät hallitsemansa alueen. Jokainen minareetti on vieraan miehitysvallan tunnusmerkki samalla tavalla kuin hakaristiliput ja punaliput Natsi-Saksan ja Neuvostoliiton miehittämissä maissa.

Sveitsissä minareetit eli moskeijoiden rukoushuutotornit kiellettiin äskettäin kansanäänestyksellä. Minaarit pitää kieltää Suomessakin. Muslimit eivät saa hallita Suomea. Suomessa tai missään muuallakaan Euroopassa ei saa olla islamin hallitsemia alueita.

Halla-aho:

Ensimmäinen mieleentuleva vertailukohta on Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimen taannoinen päätös, jonka mukaan krusifiksit italialaisten koulujen seinillä rikkovat uskonnonvapautta. En ole kuullut kenenkään valittavan, että tämä päätös rikkoisi katolilaisten italialaisten uskonnonvapautta tai ihmisoikeuksia. En kenenkään.

Mielestäni tapaukset ovat varsin samankaltaisia. Sekä minareetit että krusifiksit ovat uskonnollisia symboleita, joiden avulla tietty uskontokunta ottaa julkista tilaa haltuunsa, ts. merkitsee reviiriään. Ero on lähinnä siinä, että koulujen seinillä riippuvista krusifikseista kärsivät vain ne ei-kristityt, jotka viettävät aikaansa koulun seinien sisällä. Kattojen ylle kohoava minareetti sen sijaan hallitsee katukuvaa ja tuottaa vastaavanlaista kärsimystä kaikille kadulla kulkeville ei-muslimeille.


Niin.

Olen itse ollut tuosta krusifiksien poistamisesta koulujen seiniltä eri mieltä kuin monet muut "oikeistolaiset" ja "kansallismieliset". Olen aina vastustanut uskonnon ja valtiovallan yhdistämistä. En hyväksy sitä, että veronmaksajien rahoittamissa kouluissa ylläpidetään uskontoa. Mielestäni on itsestään selvää, että veronmaksajien rahoittamissa kouluissa ei saa olla yhden uskonnon logoja. On aivan sama, onko koululuokkien seinillä krusifiksejä, islamilaisia kuunsirppejä, juutalaisia daavidintähtiä vai intialaisia elefanttipäisiä jumalankuvia. Kyse on joka tapauksessa samasta asiasta: koulun käyttämisestä uskonnollisiin palvontamenoihin.

On yhdentekevää, mitä uskontoa jossain koulussa harjoitetaan. On lähtökohtaisesti väärin, että veronmaksajien rahoilla kustannetussa koulussa tuputetaan oppilaille ylipäätään mitään uskontoa. Mikään uskonto ei ole sellainen asia, jota pitäisi ylläpitää verovaroin. Kaikki uskonnot ovat huuhaata eikä valtiolla ole mitään oikeuttaa tuhlata veronmaksajien rahoja minkään uskonnon ylläpitämiseen.

Minareetit ovat islamin hallitseman alueen tunnusmerkki samalla tavalla kuin krusifiksit ovat kristinuskon hallitseman alueen tunnusmerkki.

Minareettien rakentamisen hyväksyminen on alistumista vieraan miehitysarmeijan ylivaltaan. Minareetit ovat samanlaisia diktatuurin symboleita kuin Leninin, Stalinin ja Kim Il-Sungin patsaat.

1 kommentti:

Stavrogin kirjoitti...

Oletko taas väleissä Halla-ahon kanssa?