Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, joulukuuta 14, 2009

Ritva Viljanen vaatii taas lisää sensuuria
Ritva Viljanen on kuin käkikello: aika ajoin se tulee esille kolostaan kukkumaan taas kerran samaa levyä, yhä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.

Ritva Viljanen vaatii sensuuria ja sensuuria ja sensuuria ja sensuuria.

Sisäministeriö: Viharikos pitäisi säätää rangaistavaksi
Maanantai 14.12.2009 klo 09.41 (päivitetty klo 17.16)

Viharikos pitäisi säätää lailla rangaistavaksi, esittää sisäministeriön kansliapäällikkö Ritva Viljanen.

Nykyisellään laissa ei ole nimikkeitä rasistinen rikos tai viharikos.

Esimerkiksi homottelu tai muu huutelu julkisella paikalla tulkitaan kunnianloukkaukseksi, joka on asianomistajarikos. Viljasen mielestä ne ovat kuitenkin kokonaisiin ryhmiin kohdistuvia rikoksia, joihin yhteiskunnan pitää puuttua.

Asia on Viljasen mielestä ajankohtainen, koska seuraavan kymmenen vuoden aikana Suomeen on odotettavissa enemmän maahanmuuttajia kuin viimeksi kuluneiden 60 vuoden aikana yhteensä.

- Minusta tällaiset teot ovat aina raskauttavia. Niitä ei saa jättää asianomistajaperusteiseksi. Yhteiskunnan pitää myös virallisen syyttäjän johdolla näyttää, ettei tällaista hyväksytä, Viljanen sanoo.

Hän esitti ehdotuksensa sisäministeriön ja Poliisiammattikorkeakoulun ensimmäisen viharikostutkimuksen julkistamistilaisuudessa Helsingissä maanantaina. Aiemmin Suomessa on laskettu vain epäiltyjä rasistisia rikoksia.


(lihavoinnit minun)

Viljanen siis vain ilmoittaa, että Suomeen on tulossa satojatuhansia maahanmuuttajia lisää nykyisten satojentuhansien lisäksi.

Toveri Viljanen siis katsoo, että Suomen kansa ei voi mitenkään päättää Suomeen muuttavien ulkomaalaisten määrästä. Viljanen vastustaa Suomen itsenäisyyttä. Jokaisella itsenäisellä valtiolla on oikeus päättää, ketkä ulkomaalaiset saavat muuttaa ko. maahan. Toveri Viljasen mielestä Suomella ei ole tätä oikeutta. Viljanen siis vastustaa Suomen itsenäisyyttä.

Suomen perustuslain mukaan Suomi on täysivaltainen tasavalta eli itsenäinen valtio. Tätä vastustava Suomen kansalainen syyllistyy maanpetokseen. Koska Ritva Viljanen on Suomen kansalainen, vastustamalla Suomen itsenäisyyttä Viljanen syyllistyy maanpetokseen.

Toistan: Ritva Viljanen on maanpetturi, koska hän vastustaa Suomen itsenäisyyttä.

Ritva Viljanen on sisäministeriön kansliapäällikkö. Sisäministeriö on Suomen ylin poliisi- ja turvallisuusviranomainen. Maanpetturi johtaa poliisi- ja turvallisuusministeriötä. Valtiomme on maanpetturien käsissä. Elämme samanlaisia aikoja kuin tammikuussa 1918, kun punaiset valtasivat eduskuntatalon, senaatin ja ministeriöt.

Lisäksi Ritva Viljanen vaatii ulkomaalaisiin kohdistuvien kunnianloukkauksien siirtämistä pois asianomistajilta:

- Minusta tällaiset teot ovat aina raskauttavia. Niitä ei saa jättää asianomistajaperusteiseksi. Yhteiskunnan pitää myös virallisen syyttäjän johdolla näyttää, ettei tällaista hyväksytä, Viljanen sanoo.

Tämä tarkoittaa sitä, että yleinen syyttäjä joutuu viran puolesta nostamaan syytteen jonkun neekerin "kunnian" loukkaamisesta myös vastoin neekerin itsensä tahtoa. Neekeriä neekeriksi sanonutta suomalaista ei siis enää syytetä kunnianloukkauksesta vain silloin, kun neekeri itse kokee sanan 'neekeri' jotenkin loukkaavaksi. Jos neekeri itse ei loukkaannu, viranomainen loukkaantuu neekerin puolesta!! Tätä Ritva Viljanen haluaa.

Ritva Viljanen siis halveksuu neekereitä, koska ei katso neekerien voivan itse päättää omasta loukkaantumisestaan ja kunnianloukkausrikosilmoituksen tekemisestä.

Ritva Viljasen mielestä neekerit ovat niin tyhmiä, että eivät osaa itse harkita rikosilmoituksen tekemisen tarpellisuutta. Ritva Viljanen siis pitää neekereitä vajaaälyisinä. Ritva Viljanen on rasisti.


Poliisille uusia keinoja internetin valvontaan

Poliisi on saamassa uusia keinoja internetin valvontaan.

Sisäministeriön kansliapäällikön Ritva Viljasen mukaan alkuvuodesta otetaan käyttöön niin sanottu Red Button -järjestelmä.

Red Button on tietokoneen näytöllä oleva painike tai linkki, jonka avulla surffaaja voi vihjata poliisille epäilyttävästä sisällöstä.

Nykyisellään vihjeitä voi lähettää sähköpostilla, mikä on huomattavasti työläämpää ja jää siksi varmasti monelta tekemättä.

Viljanen odottaa järjestelmästä apua myös netissä tapahtuvan viharikollisuuden torjuntaan, joka hänen mukaansa on kasvanut räjähdysmäisesti.

- Nimettömyys muuttaa asenteita ja puhetyyliä. Normaali lainsäädäntö on voimassa myös verkossa, hän muistuttaa.


Todennäköisesti ihmiset huvikseen flodaavat tuota systeemiä. Normaalilla järjellä varustettu ihminen tajuaa tämän noin yhdessä sekunnissa. Ritva Viljanen ja muut valtionhallintoon soluttautuneet maanpetturit ja sensuurifanaatikot eivät kuitenkaan ole tajunneet tätä edes mietittyään asiaa vuosikausia. Tämä kertoo jotain noiden punakaartin perillisten älynlahjoista.

3 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Viljaset ja sen semmoset puhuvat kovasti viharikoksista ja niitten tuomittavuudesta sekä internetissä että reaalimaailmassa. Koskaan he eivät määrittele, että mitä he viharikoksilla tarkoittavat. Olis hyvä saada sentään tietoon, että mitä he niillä tarkoittavat, koska muuten tämmösellä typerällä tavallisella taavilla tulee mieleen ajatus, että viharikos on Ritva Viljasen toiminnan arvostelu. Täsmennyksiä asiaan kaipaa Ykä.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Samaa diskurssia harrastavat mm. Tuija Brax, Johanna Suurpää ja Mika Illman. He puhuvat "rasismista" ja "viharikoksista" välittämättän vähääkään siitä, että Suomen laissa ei ole olemassakaan sellaisia rikosnimikkeitä kuin rasismi tai viharikos.

http://uusiviesti.blogspot.com/2009/08/nullum-crimen-nulla-poena-sine-previa.html

Oikeusministeri Tuija Brax (vihr) haluaa sensuroida internetistä pois laillisia mielipidekirjoituksia.

Tämä on oikeusvaltion perusperiaatteiden vastaista.

Oikeusvaltion kulmakivi on nullum crimen, nulla poena sine previa lege poenali-periaate: mikään sellainen teko ei voi olla rangaistava rikos, jota ei ole tekoa edeltävässä laissa määritelty rangaistavaksi rikokseksi.

Oikeusministeri Tuija Brax vastustaa tätä.

Oikeusministeri Tuija Brax vastustaa oikeusvaltiota.

Oikeusministeri Tuija Brax vastustaa Suomen perustuslakia ja siten koko Suomen yhteiskuntajärjestystä.

Koska pyrkimys valtiojärjestyksen kumoamiseen illegitiimein keinoin täyttää valtiopetoksen tunnusmerkistön, oikeusministeri Tuija Brax syyllistyy valtiopetokseen.

Antti kirjoitti...

Olen periaatteessa samaa mieltä useimpien tässä jutussa esiintyneiden pointtien kanssa, mutta on eräs asia johon tahtoisin kiinnittää huomiota. Mielestäni käytät "maanpetturi"-leimaa turhan kevyellä kädellä. Johdat virkkeestä "Asia on Viljasen mielestä ajankohtainen, koska seuraavan kymmenen vuoden aikana Suomeen on odotettavissa enemmän maahanmuuttajia kuin viimeksi kuluneiden 60 vuoden aikana yhteensä" päätelmän, että Viljanen vastustaa Suomen oikeutta päättää maahanmuutostaan itse. Kuitenkin:
a) Perustuslain mukaan Suomen valtion lainsäädäntövalta kuuluu eduskunnalle.
b) Eduskunnan säätämän tällä hetkellä voimassa olevan ulkomaalaislainsäädännön perusteella Suomeen pääsee ~kuka tahansa viitsii tulla.
c) Maailmassa vallitsevassa tilanteessa Suomeen riittää tulijoita.
Näin ollen todellakin "on odotettavissa", että jos nykyinen lainsäädäntö pysyy voimassa, maahanmuuton määrä lisääntyy Viljasen kuvaamalla tavalla ja täysin Suomen lain kirjaimen mukaan. Mitään järkeähän tässä ei tietenkään ole, mutta väitän että "maanpetturi!"-nimityksiä ei voi perustella ehdottamallasi päättelyketjulla.