Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, marraskuuta 19, 2008

Julma perintö

Yle:

Julma perintö

Tyttöjen ympärileikkauksen perinne jatkuu yli puolessa Afrikan maista, samoin Aasiassa. Kyse on sukuelinten tuskallisesta silpomisesta.

Solidaarisuuden (Kansainvälisen solidaarisuussäätiön) tuella yritetään kitkeä tätä julmaa perinnettä Somalimaassa. Työ on hidasta, koska maa on raunioina sotatilan jäljiltä. Solidaarisuus on yksi Ylen Hyvän yhdeksästä avustusjärjestöstä, jotka kanavoivat Nenäpäivä-keräyksen varat kohteisiin.

Tyttöjen ympärileikkaus on erittäin vanha tapa. Vastoin yleistä käsitystä islamin usko ei kannusta leikkaamaan tyttöjä, vaan se perustuu vanhaan kulttuuriperinteeseen. Perinne elää sitkeästi, vaikka toimenpide on tytöille äärimmäisen tuskallinen ja terveydelle vaarallinen. Ympärileikkaukset haittaavat myös synnytyksiä ja sukupuolielämää.

Toimittaja Bettina Sågbom vieraili Somalimaassa huhtikuussa 2008. Tyttöjen silpomisen vastainen työ on yksi Ylen Hyvä-kampanjan kohde vuonna tänä vuonna. Sågbom seurasi järjestöjen työtä ja haastatteli useita naisia, myös Solidaarisuus-järjestön avustustyöntekijää Airi Kähärää.

Vaikka ohjelmassa ei näytetä itse operaatiota, pelkästään naisten kuvaus siitä on tuskallista kuultavaa.

- Isosiskoni sanoi: ”Huomenna sinusta tulee iso tyttö. Sinut pestään ja pidetään juhlat.” Minut pestiin ja kylvetettiin, hangattiin oikein puhtaaksi, ja hiukseni palmikoitiin. Ihmettelin mitä oikein tapahtuu. Minua pidettiin kiinni jaloista, käsistä ja päästä, kuvailee Shukri Ismail.

Hän, kuten enemmistö tytöistä, ei etukäteen ymmärrä mitä tapahtuu, kun heidät leikataan 5-8–vuotiaina.

- Muistan vieläkin miten lujaa huusin, sanoo Shukri Ismail. Hän on nykyään silpomista vastustavan Candlelight-järjestön aktiivi.

Sukuelimiä silvotaan eriasteisesti. Rankin on ns. faraoninen leikkaus. Siinä leikataan kaikki pehmytkudos pois, ja haava ommellaan yhteen. Jäljelle jätetään vain pieni aukko virtsaamista varten.

Sukuelinten silpominen on ennen kaikkea naisten ylläpitämä perinne. Yhteisön paine on valtava. Pelätään, että leikkaamaton nainen ei kelpaa kenellekään vaimoksi. Leikkauksella halutaan varmistaa, että tyttö pysyy puhtaana eli neitsyenä naimisiinmenoon asti. Morsianta leikataan vähän auki häiden jälkeen, jotta ensimmäinen yhdyntä olisi mahdollinen.

Leikkaukset tehdään useinmiten ilman kivunlievitystä ja usein epähygieenisissä oloissa. Joissain tapauksessa tyttö jopa kuolee leikkaukseen. Tilastoja kuolemantapauksista ei ole, mutta paikan päällä ilmeni, että lähes kaikki tietävät tällaisia tapauksia.

Osalle leikkaus ja siitä seuraavat tulehdukset aiheuttavat lapsettomuuden. Synnytykset vaikeutuvat myös arpikudoksen takia, ja syntyvän vauvan terveys vaarantuu.

- Sille en voi mitään, mitä minulle tehtiin. Mutta jos pystyn säästämään muita pikkutyttöjä samalta kokemukselta, olemassaolostani on ollut jotain hyötyä, sanoo synnytyssairaalan perustaja Edna Adan Ismal.

Hän on puhunut sukulaistensa kauhuksi ympärileikkausta vastaan jo yli 30 vuoden ajan. Edna Adan Ismail jäi itse lapsettomaksi ja hän uskoo sen johtuvan juuri ympärileikkauksesta.

Länsimaissa tyttöjen sukuelinten silpominen on kielletty, myös Suomessa. Länsimaissa keskustelua on herättänyt se, lähetetäänkö tyttöjä entisiin kotimaihinsa tai sukulaisten luo leikattavaksi.

Dokumentin tuottaja on Hannele Valkeeniemi ja tuotanto YLEn Ajankohtaisjournalismin. Silminnäkijä – Julma perintö on yksi tämän vuoden Nenäpäivä-ohjelmista.Jaaha.

"Tyttöjen ympärileikkauksen perinne jatkuu yli puolessa Afrikan maista, samoin Aasiassa. Kyse on sukuelinten tuskallisesta silpomisesta."

Poikien ympärileikkauksen perinne jatkuu yli puolessa Afrikan maista, samoin Aasiassa ja jopa Pohjois-Amerikassa. Kyse on sukuelinten tuskallisesta silpomisesta.

"Perinne elää sitkeästi, vaikka toimenpide on tytöille äärimmäisen tuskallinen ja terveydelle vaarallinen. Ympärileikkaukset haittaavat myös synnytyksiä ja sukupuolielämää."

Poikien ympärileikkauksen perinne elää sitkeästi, vaikka toimenpide on pojille äärimmäisen tuskallinen ja terveydelle vaarallinen. Ympärileikkaukset haittaavat myös sukupuolielämää.

"Hän, kuten enemmistö tytöistä, ei etukäteen ymmärrä mitä tapahtuu, kun heidät leikataan 5-8–vuotiaina."

Pojatkaan eivät etukäteen tiedä asiasta mitään, kun heidän sukupuolielimensä silvotaan 5-8–vuotiaina tai juutalaisten tapauksessa vastasyntyneinä vauvoina.

"Leikkaukset tehdään useimmiten ilman kivunlievitystä ja usein epähygieenisissä oloissa. Joissain tapauksessa tyttö jopa kuolee leikkaukseen. Tilastoja kuolemantapauksista ei ole, mutta paikan päällä ilmeni, että lähes kaikki tietävät tällaisia tapauksia."

Leikkaukset tehdään useimmiten ilman kivunlievitystä ja usein epähygieenisissä oloissa. Joissakin tapauksessa poika jopa kuolee leikkaukseen. Tilastoja kuolemantapauksista ei ole, mutta paikan päällä Afrikassa ja Lähi-idässä lähes kaikki tietävät tällaisia tapauksia.

7 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

Jos nyt jotain positiivista niin Senegalissa Fulani-heimon tietyn alueen samaan naimakohortioon kuuluvien tyttöjen vanhemmat sopivat ympärileikkauksen lopettamisesta 1997.

Muutamassa vuodessa tapa levisi. Senegalin hallitus kielsi sitten ympärileikkaukset kokonaan. Mutta homma edellytti että jonkun heimon tietty asuma-alue teki päätöksen yhdessä. Yksittäisen äidin on vaikea tehdä yksin ko. päätöstä, koska tyttärestähän tulisi sitten kylän ainoa "huora".

Veikko Suvanto kirjoitti...

Säilytitkö tarkoituksella Ylen toimittajan käyttämän omituisen muodon "useinmiten" (viimeisessä kappaleessa) vai onko kyseessä vain copypastauksessa jäänyt virhe?

Mikko Ellilä kirjoitti...

Jälkimmäistä.

bondpoet kirjoitti...

Tuollainen feministinen agitaatiopropaganda on jo kyllä aivan turhaa. Kulttuurimme on niin syvästi naisellistunut, että sopii ihmetellä, jos miehet eivät evoluution ja sopeutumispaineiden pakottamina pian muutu naisiksi.

Mitkä olisivat tämän muutoksen yhteiskunnalliset seuraukset? Pitää ensin tietää, millaisia naiset ovat.

Naiset haluavat turvallisuutta vapauden kustannuksella. Halu on alitajuista, biologista: se on vietti, joka kehittyi antamaan selviytymisedun ympäristössä, jossa naisen tuli alistua miehelle selviytyäkseen armottomassa luonnossa. Valtio on syrjäyttänyt miehen auktoriteettina ja suojelijana. Nainen vaistoaa tämän ja vaistomaisesti alistuu valtiolle. Voi naiset! Riittää, että heille luvataan lisää turvallisuutta. Riittää, että rajoitetaan kansalaisten vapauksia ja sanotaan, että rajoitukset lisäävät turvallisuutta. Tyrannien paras keksintö oli demokratia, jossa naisella on äänioikeus. Koska nainen on emotionaalinen, viettiensä perusteella toimiva olento kykenemätön objektiiviseen ajatteluun, on naisen maailmassa poikkeuksetta parempi olla orja kuin rikkoa lauman tabuja ja normeja, jotka nainen vaistomaisesti kokee turvallisuutta erehtymättömästi ylläpitävinä instituutioina. Kyseessä on niin sanottu maaginen ajattelu, jota tutkijat ovat havainneet muun muassa gorilloilla. Nainen on yhteiskunnan fanaattisin normipoliisi. Naisen maailmassa on parempi vetäytyä kuoreen tukehtumaan kuin loukata tuntemattoman tunteita. Naisen maailmassa lapsien 'tunteiden' suojeleminen on tärkeämpää kuin se, oppivatko he mitään: koulut muuttuvat suvaitsevaisuuskasvatus-laitoksiksi, nuoret miehet alkavat voida pahoin, yhteiskunnan kilpailukyky heikkenee. Tässä vaiheessa totean, että pitää kuvitella itse loput. Jos ei pysty, voi myös katsoa ympärilleen.

Suomalainen europarlamenttiehdokas kirjoitti...

Allah akkubar

Google on taipumassa monikulttuurisuuskusettajiemme ja pedofiili Muhammedia palvovien vaatimuksiin

Liki kaikki blogit missä vain näkyy Seppo Lehto, muhammed pilakuvia, hakaristi tmv:aa Seppo Lehtoa puolustavaa on poistettu netistä

Seppo Lehto

Ihmetellä sopii miksi oli mm. Seppo Lehto europarlamenttiin poistettu?

Oliko syynä talvisotasormus missä näkyy hakaristi?

PS: Katso vaikka tätä käyttämääni yhteyttä, missä suurin osa on käyttäjätunnuksen blogeista tuhottuna

bondpoet kirjoitti...

"Political correctness is female touchiness writ large."

Törmäsin myös tähän:

"Gentiles have been made into wandering Jews."

Monikulttuurisuus = kulttuuria ja yhteisöllisyyttä muille (erityisesti juutalaisille heidän omassa etnovaltiossaan), kulttuurittomuutta ja juurettomuutta meille.

Törmäsin myös aihetta sivuavaan satiiriseen sanataiteeseen, jollaista ei ikävä kyllä Suomessa voi kirjoittaa ilman, että joku Illman syyttää "kansankiihotuksesta" (kansahan on koiralauma, jota pitää suojella totuudelta kuin kirpuilta, jotta Herra Kuningas saa nukkua yönsä rauhassa, periaate on hyvin yksinkertainen):

It’s funny what jews think their IQs are as opposed to what they actually are. Israelis are apparently some of the stupidest people on earth in a supposedly “modern industrial” society.

All jews claim to be Jeenouses, alas the reality is they just tend to have a sharper curve with a peak around 112. Like women almost identically—except Jews have more idiots and even fewer super geniuses. The problem is not any individual yoo—as individuals they don’t amount to dog shit. The problem is an entire population with an IQ around 112—just smart enough to get themselves into a lot of trouble they are not correspondingly smart enough to get out of. 200 previous pogroms can’t be wrong.

140 billion U.S. dollars later and Israel looks like any other nigger rigged banana republic you’ve ever seen except for the nuclear weapons. Gosh, with all those Jeeniouses it occurs to me they should have been able to turn Israel into an economic paradise instead of the world’s largest money laundering ectasy kiddie porn crime ring. Why, instead of featherless chickens, Israel should dominate all the major fields of science—for real, not just in the movies.

I mean, like every major field of science over the past 2000 years, despite the best efforts of yoo publicists and their clients, has been utterly dominated by caucasians. The truth hurts but not as bad as the rebbe chewing my foreskin.

You see all those yoos waving their Nobel prizes? About 90% in theoretical physics. Guess what all their theories depend on? The existence of a particle called the Higgs-Boson, which has turned out to be non-existent. This means every yooish charlatan on Earth with a Nobel prize needs to return every single Nobel prize they have won over the past half century, because it was nothing but the usual gefilte fishing flim-flammery.

Total contribution of jewish theoretical physics to human welfare and progress? Zip, nada, nothing. Everybody knows only gentiles do that stuff. Joos write books published by Doubleday about how the universe is only 14 billion years old and was once the size of a soccer ball. People almost bought that crap over real astrophysicists like Fred Hoyle until the Hubble Space Telescope began sending back one photo of another of galaxies at least 80 billion years old or more, where the precious jooish “Red Shift” appeared to be just another talmudic sophistry shell game. So much for Carl Sagan and his faggot CGI spaceship and his “billions and billions of stars” and his “Z molecules at the beginning of time.” If it sounds like Jew bullshit—guess what—it is!

Yes, I know Jews dominate medicine. It’s obvious, because medicine has nearly come to a halt since the 1950’s. It’s the most decadent, stagnant and pointless corrupt cartel in the West. The jews are a health hazard to entire nations as doctors and they are the most notoriously incompetent people you could humanly imagine in that profession.

Joos were telling us that fat causes obesity for five decades right up the moment Dr. Atkins and a lot of other gentile whiz kids figured out it was sugar and sleep deprivation creating insulin resistance. Thanks, Jews. We owe you one. Another fuggin’ joo breakthrough. Just get out of the way kike and stop blocking gentile progress.

Jews were telling us that ulcers were caused by stress since the 1940’s but as always it took a practical hands-on goyim working alone in his practice with no funding to discover what was under the Yiddim’s very nose … a bacteria that eats the stomach lining.

Joos were telling us that stress causes back disorders since the 1970’s until the usual goyim suspects found out that muscular weakness from sedentary lifestyles were the actual cause. Stress has nothing to do with it.

Jooish “health authorities” claimed strength exercise was primarily a matter of repetitions and sets, until a gentile genius named Arthur Jones revolutionized jewish caveman training with the Nautilus Machine and high intensity theory. Jones hated joos so much he could not stand to be in the room with them, a lot like Walt Disney.

As Alex put it, it would appear that at whatever point yoos make contact with gentiles, they wound us. The soil beneath their feet appears to steam with fungal vapours wherever they tread. The very air is fouled in front of them as if they warp quantum reality around them into some grotesque Clive Barker nightmare. There is no place a joo can dwell long before we hear the sound of weeping, despair, hunger, loss and horror. It seems there is almost no situation so bad that a joo cannot make it much, much worse.

I notice you were shrieking about various credentials, testimonials and honorariums given by other joos to joos to validate joos who in turn provide credibility to other joos by vouching for their “Jeenius.” The American Lysenko named Steven J. Gould was probably the finest specimen of fake smart person ever invented. He never published a peer reviewed paper in his entire adult life and was only barely able to get his name on a paper by Lewontin, after which Gould claimed he revolutionized anthropology with his spontaneous equilibrium theory. Yet somehow Gould ended up in the bully pit for 25 years as the only scientist the press ever consulted with. I used to think you’d need to publish at least a dozen papers before you could even be considered for President of the American Anthropology Society, but since the society was only invented so Gould would have a credential they apparently gave him a waiver.

Alex was right. Joos are a lot like assholes on legs who run around with a certificate from a doctor claiming it proves they don’t stink. People nod to be polite and then pinch their noses. Whatever you say, Jeenious. Sure.

Personally, I have never met a joo I thought to be my intellectual equal, long before I ever became racially aware. I have met at least a dozen gentiles I could tell were as bright as I am or better.

I’m always disappointed when the chance comes for a face-to-face throwdown debate … I used to expect the scholarly “people of the book” to hand me my ass in a basket. What with other joos constantly referring to their verbal prowess and all. It’s always a shock when the joo realizes we are now approaching the subject matter in a straight line, not obliquely - and the joo begins fuming and spitting like a nigger with an IQ of 84 defending ebonics. Then they shit their pants, scream and run off. Three thousand years they’ve said it—they are cowards face to face and prefer to stab from the back in the shadows. They cannot hold their own in a fair debate and will always go to pieces just thirty seconds in. They shake their fist and tell you they are going to find out where you work. People of scholarly nature, indeed. I think not, sir. I’m still waiting for that yoo who can present his case without blowing a vein in his forehead screaming. I’ve never seen one yet.

http://www.vanguardnewsnetwork.com/?p=219

bondpoet kirjoitti...

Words don't break bones. Sticks and stones do and they are wielded by blacks against their fellow citizens using their advantage of proximity.

Less than a couple thousand blacks were lynched in vigilante justice from 1800-1950 across America. Since 1965 more than 50,000+ whites have been murdered in black-on-white crime and more than two million white women raped. That is essentially proof of complete incompatibility with a Republic. You can't have civilization and them, too. These things don't go together.

Who is the murderer? Who is the rapist? Who is the savage? Who is the violent, vicious, uncontrollable beast? Here, there, Africa, Haiti, Stockholm, Barbados, anywhere they are found? Who is the bloodthirsty monster?

Really think that those lynched people were innocent? Or were they just hanged by mobs who refused to tolerate in their neighborhoods and towns the crime we take for granted nowadays?

The real question is, what are they doing roaming around outdoors in an area with humans instead of being behind storm fencing on a free game reserve? Do we allow lions and cougars and hyenas to roam free in the streets as well? Look at the statistics each year of people killed by lions and then compare it with the numbers of people killed by chimpmanzees. Which is the more dangerous beast in the wild?

Again, you know them by their fruits. The Children of the Devil cannot hide their fruits and that is why they hate God, because their own acts prove who their real father is.

Funny how you lot always make fun of how serene and longsuffering whitey is, then in the next breath you think it is apology enough that you kill and rape these people for the color of their skin and the fact they tolerate it without immediately putting you on a floating platform, towing it out to sea and letting the navy use it for target practice. You do realize that if whitey wanted to do this, he could accomplish this in less than 14 days, right? What is it you think restrains him other than a conscience and a deep seated powerful moral code that compels him to recognize you (somehow) as another human being? Think if the situation were reversed he could count on the same mercy from you? You know the answer to that question.

Children of Satan, as plain as the nose on your face. Their hands run with the blood of the innocent of all colors.

http://vault-co.blogspot.com/