Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, marraskuuta 11, 2008

Afrikkalainen kansanluonne revisitedMustat amerikkalaiset eli Amerikassa asuvat afrikkalaiset (African-Americans) vahvistavat käsitykseni afrikkalaisten biologisesta kansanluonteesta:


Obaman vaalivoitto tuo paineita afroamerikkalaisille miehille

Barack Obaman vaalivoiton historiallista merkitystä on nyt muutama päivä ehditty toitottaa jokaisessa mahdollisessa tiedotusvälineessä Yhdysvalloissa. Voitto on kertonut amerikkalaisille, että yksihuoltajaäidin värillinen poika voi kohota maan korkeimpaan virkaan, jos jaksaa tehdä riittävästi määrätietoista työtä.

Samalla Obama on synnyttänyt uuden roolimallin afroamerikkalaisille miehille. Hänet äänestettiin virkaansa valtaosin valkoisten äänin, mikä kertoo, että amerikkalaisen yhteiskunnan rasistinen lasikatto saatiin ainakin tällä kertoo rikotuksi.

- On ihan turha kuvitella, että rasismia ei enää olisi, harlemilainen Jeremiah Watts kuitenkin muistuttaa.

- Mutta meille mustille amerikkalaisille tämä voitto merkitsee sitä, että tie on avattu. Ne, jotka jaksavat tehdä tarpeeksi töitä omien mahdollisuuksiensa eteen, voivat päästä tämänkin yhteiskunnan huipulle.

Wattsin tyttöystävä Isabella Riker kertoo, että Obamalla on ollut valtava psykologinen vaikutus hänen ympäristössään.

- Tuntuuhan se uskomattoman hienolta, että hän voitti, mutta samalla meille mustille - ja varsinkin miehille - tuli nyt aivan uudenlaista vastuuta, hän jatkaa.

- Enää nämä eivät pääse selittämään omia tyhmiä päätöksiään sillä, että valkoiset eivät kuitenkaan sallisi heidän menestyä.

Mielisairaanhoitajana työskentelevä Watts kertoo pohtivansa palaamista opiskelemaan.

- En tiedä, onko tällä vaalilla nyt siihen vaikutusta, mutta minusta tuntuu nyt siltä, että haluaisin katsoa mihin rahkeeni riittävät.

Enemmän vankiloissa kuin korkeakouluissa

Kuvaavaa amerikkalaisen yhteiskunnan nykytodellisuudelle on se, että vaikka vuoden 1964 kansalaisoikeuslakien säätämisen jälkeen mustien miesten määrä maan
yliopistoissa on yli nelinkertaistunut, edelleenkin heitä istuu enemmän vankiloissa kuin korkeakoulujen penkeillä.

Ilmiö on aiheuttanut myös sen, että 40 prosenttia Yhdysvaltain afroamerikkalaisista lapsista kasvaa yksinhuoltajaäitiensä kanssa.

- Toivon todella, että Obaman myötä mustien miesten asenteet muuttuvat, Riker haaveilee.

- Minulla on liian monta ystävää, joista on tullut yksinhuoltajia vasten tahtoaan, kun lasten isät ovat lähteneet huitelemaan tai joutuneet vaikeuksiin lain kanssa, hän kertoo.

- En nyt puhu Jeremiahista, mutta useilla afroamerikkalaisilla miehillä on kyllä sellainen hälläväliä-asenne elämään että pahaa tekee. Tulevaisuutta ei paljonkaan pohdita. Tytötkin ovat kuin leluja, joita käytetään ja heitetään sitten pois. Tärkeitä ovat kaverit ja kadut. Kadulta ne ongelmat sitten tulevatkin, Riker jatkaa.

- Suurin osa vankilatuomioista tulee huumeista, kun kaverit luulevat, että ne ovat seksin lisäksi ainoa keino nauttia elämästä ja nopein tie rikastua - jos nyt siten ei satu olemaan hiphoppari, joka pääsee jonkun studion oven rakoon, vuodattaa Riker.

- Liian monet mustat miehet kuvittelevat, että kaikki hyvä tulee oikotietä eikä minkään pysyvämmän eteen kannata nähdä vaivaa.

Jeremiah Watts toppuuttelee tyttöystävänä vuodatusta. Mutta hän myöntää, että monilla veljistä - kuten mustien miesten on tapana toisiaan kutsua - on ollut ongelmia asettaa itselleen järkeviä tavoitteita.

- Jos roolimallit ovat vain muusikkoja tai näitä Maserateilla ajelevia kavereita, jotka ovat tehneet dollarinsa huumekaupalla, niin eihän se kyllä rohkaise investoimaan esimerkiksi koulutukseen, hän heittää.

Jäämme odottelemaan, että valtionsyyttäjä Mika Illman haastaa nämä mustat amerikkalaiset oikeuteen mustia koskevien yleistysten esittämisestä.

1 kommentti:

Jukka kirjoitti...

Totta!

Obama ei avaa juuri mitään uusia ovia.

Afroamerikkalaisia on paljon enemmän kuin valkoisia esimerkiksi juristeina, lääkäreinä yms. mitä heitän keskimääräinen äo:nsa ja lukumääränsä edellyttäisi.

Affirmative action on ollut todella tehokasta.