Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

lauantaina, marraskuuta 08, 2008

Muslimit eivät sopeudu länsimaiseen yhteiskuntaan

Facebookissa käytiin tällaista keskustelua:

Monikulttuurin kasvoja Berliinistä

Maahanmuuttajalehti lietsoo homovihaa Berliinissä

STT–PERTTI RÖNKKÖ, 1.11.2008

Sukupuolivähemmistöihin kuuluvia solvataan ja pahoinpidellään Berliinissä entistä useammin. Vaarallisia paikkoja ovat puistot, huvittelukorttelit sekä julkiset liikennevälineet. Tekijöinä ovat usein vihaan lietsotut muslimipojat.

Saksan poliisi ei kirjaa poliittisista syistä uhrin sukupuolista suuntautuneisuutta eikä päällekarkaajien etnistä taustaa. Homojärjestöjen mukaan useimmiten tekijöinä ovat turkkilaisten ja arabipoikien jengit.

Pahoinpitelyn uhreiksi joutuneille päivystävää puhelinta ylläpitävässä Maneo-järjestössä kirjattiin viime vuonna lähes 300 homoihin ja lesboihin kohdistunutta väkivallantekoa.

Luku on todellisuudessa huomattavasti suurempi, sillä monet nuolevat haavansa eivätkä ilmoita tapauksesta.

"Homot tartuttavat"

Viranomaiset ja homojärjestöt ovat huolissaan kaupungissa ilmaiseksi jaettavan arabiankielisen al-Salam-lehden avoimesta vihanlietsonnasta homoja kohtaan. Lehti kehottaa muslimeja olemaan kättelemättä homoja tautivaaran takia. Heitä ei pitäisi hyväksyä myöskään ystäviksi.

Lehti antaa lisäksi ymmärtää, ettei homon tappaminen ole islamilaisen lain mukaan rikos.

Berliinin senaatin integraatiovaltuutettu Günter Piening on tehnyt lehdestä rikosilmoituksen. Hän on myös kutsunut turkkilaisten ja arabimaahanmuuttajien järjestöjä neuvottelemaan keinoista, joilla voitaisiin lieventää homofobiaa.

Ongelmana on islamilaisuuden käsitys, jonka mukaan oikea mies ei voi olla homoseksuaali. Toisenlaisesta todellisuudesta kertovat Berliinin monet turkkilais- ja arabihomojen suosimat baarit ja seksiklubit.

Christian-Albrechts-yliopiston viime vuonna tekemän tutkimuksen mukaan 79 prosenttia berliiniläisistä turkkilaispojista kokee vastenmielisenä, jos kaksi miestä suutelee kadulla toisiaan. Saksalaispojista näkymä ällöttää 48:aa prosenttia.

Tasavertaiset oikeudet homoille ja heteroille on valmis hyväksymään saksalaispojista 74 ja turkkilaispojista 38 prosenttia.

Homovastaiset asenteet ovat sitä jyrkempiä, mitä vahvempi ote uskonnolla on turkkilaispojan elämässä.

Saksalaispoikien asenteisiin uskonnolla ei ole vaikutusta.

Berliinissä asuu noin 200 000 homoa ja lesboa. Heihin lukeutuu myös kaupungin sosialidemokraattinen pormestari Klaus Wowereit.

***

Maahanmuuttajien tekemät rikokset huolestuttavat Berliinissä

Musliminuoret ottavat Berliinissä poliisin kanssa yhteen katujen herruudesta. Tuomarit syyttävät päättäjiä ongelman vähättelystä ja vaativat ulkomaalaisia hyväksymään saksalaisen järjestyksen.

Berliinin nuoriso-oikeuden tuomarit Kirsten Heisig ja Günter Räcken rikkoivat Saksassa ulkomaalaisongelmiin liittyvän vaiteliaisuuden syyttäessään aiemmin syksyllä turkkilaisia ja arabitaustaisia nuoria lisääntyneestä katuväkivallasta.

Tagesspiegel-lehdelle myöntämässään harvinaislaatuisessa haastattelussaan he luettelivat Berliinin vaarallisimmiksi kaupunginosiksi Kreuzbergin, Weddingin ja Neu-Köllnin. Niiden asukkaista suuri osa on muslimeja.

Joukolla poliisia vastaan

Ryöstöjen määrän lisääntymisestä huolestuneiden tuomareiden mielestä on pelottavaa, miten saksalaisten ja maahanmuuttajien poikkeavat käsitykset yleisestä järjestyksestä kuohahtavat yhä useammin avoimeksi väkivallaksi.

Satapäinen turkkilaisten ja arabinuorten joukko yritti estää Kreuzbergissä marraskuussa poliisia viemästä kuulusteluihin kahta 12-vuotiasta turkkilaispoikaa, jotka tavattiin ryöstämästä saksalaista ikätoveriaan.

-- Emme voineet hyväksyä, että poliisi pistää näin pieniä lapsia käsirautoihin, kertoo paikalla sattumalta ollut 17-vuotias Turgan. Tapahtumapaikkana olleen Wranglerkadun asukkaat syyttävät virkavaltaa rasismista.

-- Poliisi huusi väkijoukolle, että painukaa takaisin kotimaahanne, jos ette hyväksy meidän tapojamme, muistelee tapahtumapaikan lähellä asuva Ünal Bakir. Hänen vanhempansa tulivat Saksaan 1960-luvulla, ja Bakir on Saksan kansalainen. -- Saksa on kotimaani, mihin siis lähtisin, hän sanoo.

Vihaiset siirtolaiset ovat estäneet aikaisemmin palokuntaa sammuttamasta tulipaloa ja kuljettamasta autokolarissa loukkaantunutta lasta hoitoon. Syitä tähän ei tiedetä.

Berliinin poliisilaitokselta kerrotaan, että nuorten maahanmuuttajien aggressiivisuus lisää työpaineita. Hälytyksiin lähdetään tuplamiehityksellä, jos tappeluun tiedetään osallistuvan turkkilaisia tai arabeja.

Berliinin kolmesta ja puolesta miljoonasta asukkaasta joka neljännellä on ulkomaalaistausta. Valtaosa heistä on kotoisin Turkista ja muista islamilaisista maista.

"Paskakristittyjä"

Berliinin sisäministeriön pitkään julkisuudelta varjeleman tilaston mukaan katuryöstöihin syyllistyneistä nuorista 80 prosenttia on maahanmuuttajaperheistä. Joka kolmas alle 18-vuotias turkkilaispoika on joutunut poliisin kirjoihin.

Berliiniläiset tuomarit kertoivat haastattelussa kouluista, joissa muslimipojat sättivät saksalaisia "sianlihan mässääjiksi" ja "paskakristityiksi" ja joissa saksalaisten koulutovereiden ei sallita käyttää edes sama ulko-ovea muslimien kanssa.

Kaikki jengien rikokset eivät tule tuomareiden mukaan poliisin tietoon koska uhrit pelkäävät kostoa. Jengit varastavat uhreiltaan koululaispassin saadakseen selville uhrinsa kotiosoitteen ja uhkaavat tulla "kotikäynnille", jos tapahtuneesta kerrotaan poliisille.

Saksalaisviha itää

Berliinin kristillisdemokraattiset ja demaripoliitikot yhtyvät poliisin ja tuomareiden havaintoihin, että varsinkin nuorten maahanmuuttajien keskuudessa on vahvistumassa vihamielisyys saksalaisia kohtaan.

-- Jos sana paskapää kuuluu kouluissa sanaston ystävällisempään päähän, niin jotakin on perusteellisesti pielessä, totesivat tuomarit. He pelkäävät ongelmakaupunginosien ajautuvan nykymenolla umpikujaan.

Korkean tason hätähuuto on saanut myös ulkomaalaisten tekemien rikosten suhteen lepsuksi syytetyn poliisin uusiin ajatuksiin. -- Emme hyväksy poliisivapaita alueita, lupasi Berliinin sisäministeri Ehrhart Körting kohuhaastattelun jälkeen.

Hän vannoo, että kaduille palautetaan järjestys. Poliisivoimiin aiotaan myös palkata lisää turkkilaisia ja arabitaustaisia poliiseja.

Berliinin turkkilaisjärjestöt eivät ole ottaneet kantaa nuorisotuomareiden ja poliisin väitteisiin katuväkivallan kasvamisesta ulkomaalaisalueilla.

STT


Jarkko Pesonen (Uni. Joensuu) wrote:

Monikulttuurista onnea ja värinää. Tätä tännekin kiitos, huutava pula.
Anna-Maria Parkkinen (Sibelius Academy) wrote:

Sun on ehkä vaikea tätä käsittää, kun asustelet siellä itärajalla, mutta Helsingissä on oikeasti paljon maahanmuuttajia. Nuoret tappelee joskus, mutta mitään tämän kaltaistakaan ei ole kyllä kuultu eikä nähty. varmaan 99,99% suomalaisista maahanmuuttajista on maltillista, suorastaan maallista tai ainakin avoimesta riehumisesta pidättäytyvää väkeä.

Totta kai tuo on väärin ja suorastaan idiotismia joltain lehdeltä oman uskonnon perusteella paasata homoja vastaan, mutta samaa tekee yksi jos toinenkin maailmanuskonto (mikä sinänsä ei tee asiasta tippaakaan hyväksyttävämpää).

Sinänsä asiallinen pasteus, viimeinen kommenttisi vain on aika typerä. Ei näistä asioista päästä eroon lisää vihaa lietsomalla, toivottavasti et sitä tässä nyt ajanut takaa. Maallistumista ja sulautumista edistetään auttamalla ihmisiä ihan kädestä pitäen sopeutumaan ja vaatimalla sitä, ei pelkkä vaatiminen ja kädet puuskassa istuminen mitään auta.


Henrik Jaakkola (Itäkeskuksen Lukio) wrote:

Mä alan kyl pikkuhiljaa menettää uskoni monikulttuurikritiikkiä kritisoivia tahoja kohtaan. Mitä sä yrität todistaa heittämällä päästä keksittyjä prosenttilukuja, kun Jarkko selvästikin vain yrittää pelotella meitä ihan oikeasti realistisella tulevaisuudenkuvalla? Erittäin, erittäin hyvä että perussuomalaiset saivat sellaisen edustuksen valtuustoihin kun nyt saivat, että saadaan edes keskustelu herätettyä sen sijaan että ongelmat lakaistaisiin maton alle.

Periaatteessa olen kulttuuridiversiteetin ja maahanmuuton kasvattamisen puolella. Näistä periaatteista on vain vaikea pitää kiinni, kun ongelmat ovat erittäin selkeästi havaittavia ja monikulttuurisuuden puolesta taistelijoiden argumentit erittäin vajanaisia.


Jarkko Pesonen (Uni. Joensuu) wrote:

On hölmöä puhua maahanmuuttajista kuin he olisivat jotakin homogeenistä sakkia, vaikka ainoa mikä tätä "ryhmää" yhdistää on se, että he kaikki ovat muuttaneet tähän maahan. Ongelma on nimenomaan tietyissä maahanmuuttajaryhmissä. Esimerkiksi Britannian muslimeista 20% pitää terrorismia hyväksyttävänä, käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että noin 200 000 maassa asuvaa imigranttia hyväksyy väkivallan poliittisen toiminnan välineeksi. Tästä porukasta riittää 1% practice what you preach-henkisiä pitämään maan jatkuvassa turvattomuuden tilassa.

Ja "maahanmuuttajavastaisuus" kasvaa eniten siellä missä ihmiset joutuvat eniten arkipäiväisiin kosketuksiin niin kutsutun monikulttuurisuuden kanssa.

Briteissä tämä on tarkoittanut "white-flight"-ilmiötä jossa koulutettu kantaväestö muuttaa _massoina_ muualle (etenkin Uuteen-Seelantiin ja Australiaan) ja muslimiväestö taas syrjäytyy _massoina_ uusilla asuinalueillaan. Tämä ei ole mielestäni ole toivottavaa kehitystä.

Itse olin vielä 5 vuotta sitten varsin vasemmistolainen, mutta ajatukset ovat muuttuneet uuden tiedon ja omakohtaisten kokemusten myötä hyvin eri suuntaan.

Kommenttisi itärajasta oli varsin alentava. Joensuussa on paljon etenkin vaihto-opiskelijoita ja heidän kanssaan tulen erinomaisesti juttuun. Esimerkiksi huomenna olen menossa erään unkarilaisen ystäväni luokse viettämään iltaa.


Jarkko Pesonen (Uni. Joensuu) wrote:
Kantaväestö on todellakin pyrkinyt sopeuttamaan maahanmuuttajia. Vuonna 2007 käytettiin pelkästään kotouttamisohjelmiin 84 miljoonaa euroa. Tämä on enemmän kuin mitä käytettiin palo- ja pelastustoimen ylläpitämiseen ja yli kaksi kertaa enemmän kuin mitä käytettiin nuorisotyöhön.

Mikä on se rikkaus mitä tästä lopulta saadaan? Eikö ole selvää että kantaväestö hiljaleen katkeroituu kun monikulttuurikeskuksiin riittää rahaa, mutta sitä ei riitä perusterveydenhuoltoon ja vanhustenhoitoon. Minkä luulet olevan tämän kehityksen final ultimatum?

Minä:

Anna-Maria Parkkinen (Sibelius Academy) wrote:
Ei näistä asioista päästä eroon lisää vihaa lietsomalla, toivottavasti et sitä tässä nyt ajanut takaa.


Tosiasioiden kertominen ei ole vihanlietsontaa.

Muslimit ovat niitä vihanlietsojia. Etkö lukenut ylläolevia artikkeleita? Muslimit syyllistyvät kiihotukseen kansanryhmää vastaan kehottamalla väkivaltaan homoja vastaan ja jopa homojen murhaamiseen. Tämä on sitä vihanlietsontaa. Miksi haukut niitä, jotka tuovat tämän asian esille?

Jos sanon Jammu Siltavuoren olevan pedofiili, aiotko haukkua minua vihanlietsonnasta? Eikö olisi järkevämpää kiinnittää huomiota niihin pedofiileihin ym. rikollisiin eikä haukkua rikollisuuden vastustajia?Anna-Maria Parkkinen (Sibelius Academy) wrote:
Maallistumista ja sulautumista edistetään auttamalla ihmisiä ihan kädestä pitäen sopeutumaan ja vaatimalla sitä,


Mutta muslimit eivät sopeudu. Mitäs sitten?Anna-Maria Parkkinen (Sibelius Academy) wrote:
ei pelkkä vaatiminen ja kädet puuskassa istuminen mitään auta.


Nythän sinä siinä nimenomaan vaadit ja istut kädet puuskassa. Luuletko, että muslimit sopeutuvat?

Mikä on se taikasana tai taikatemppu, jolla sinä yrität saada muslimit sopeutumaan länsimaiseen yhteiskuntaan?

Katsotaanpa empiirisiä tietoja:

Saksa: muslimit eivät ole sopeutuneet
Ruotsi: muslimit eivät ole sopeutuneet
Tanska: muslimit eivät ole sopeutuneet
Norja: muslimit eivät ole sopeutuneet
Englanti: muslimit eivät ole sopeutuneet
Hollanti: muslimit eivät ole sopeutuneet
Belgia: muslimit eivät ole sopeutuneet
Ranska: muslimit eivät ole sopeutuneet
Suomi: muslimit eivät ole sopeutuneet

Eikö tästä voitaisi jo vetää jotain johtopäätöksiä?

Mitä ihmeen hyötyä siitä on, että vain löpistään "maahanmuuttajien pitää sopeutua, integroitua ja kotoutua"?

Ei se löpinä mitään auta.

Muslimit eivät sopeudu. Piste.

Tämä on fakta, joka pitää ottaa kaiken keskustelun lähtökohdaksi.

Ne, jotka väittävät päinvastaista, ovat tosiasiat vimmaisesti kiistäviä fanaatikkoja.

Kelatkaa nyt tätä:


Vihaiset siirtolaiset ovat estäneet aikaisemmin palokuntaa sammuttamasta tulipaloa ja kuljettamasta autokolarissa loukkaantunutta lasta hoitoon. Syitä tähän ei tiedetä.

Berliinin poliisilaitokselta kerrotaan, että nuorten maahanmuuttajien aggressiivisuus lisää työpaineita. Hälytyksiin lähdetään tuplamiehityksellä, jos tappeluun tiedetään osallistuvan turkkilaisia tai arabeja.

Berliinin kolmesta ja puolesta miljoonasta asukkaasta joka neljännellä on ulkomaalaistausta. Valtaosa heistä on kotoisin Turkista ja muista islamilaisista maista.

Berliinin sisäministeriön pitkään julkisuudelta varjeleman tilaston mukaan katuryöstöihin syyllistyneistä nuorista 80 prosenttia on maahanmuuttajaperheistä.

Kaikki jengien rikokset eivät tule tuomareiden mukaan poliisin tietoon koska uhrit pelkäävät kostoa. Jengit varastavat uhreiltaan koululaispassin saadakseen selville uhrinsa kotiosoitteen ja uhkaavat tulla "kotikäynnille", jos tapahtuneesta kerrotaan poliisille.

Berliinin kristillisdemokraattiset ja demaripoliitikot yhtyvät poliisin ja tuomareiden havaintoihin, että varsinkin nuorten maahanmuuttajien keskuudessa on vahvistumassa vihamielisyys saksalaisia kohtaan.


Ihmettelen, jos tämän jälkeen joku vielä kehtaa väittää muslimimaahanmuuttajien sopeutuneen hyvin eurooppalaiseen yhteiskuntaan. Ilmiselvien tosiasioiden vimmainen kiistäminen ei ole tervettä.

4 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

"Musliminuoret ottavat Berliinissä poliisin kanssa yhteen katujen herruudesta. Tuomarit syyttävät päättäjiä ongelman vähättelystä ja vaativat ulkomaalaisia hyväksymään saksalaisen järjestyksen."

Der Kampf um die Strasse oli natsien termi siitä taistelusta jonka he kävivät katujen herruudesta kommunistien kanssa. Silloinkaan poliisilla ei ollut saumaa.

Sitä voittoa sitten juhlittiin ja siinä taistelussa syntyi myös "mattyreita" kuten Horst Wessel - laulun tekijä.

Millaiset juhlat mahtavat olla Berliinissä vuonna 2030.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Jiri Keronen wrote
at 4:02pm:

Muslimien sopeutumattomuus johtuu suoraan islamista. Islam tunnustaa korkeimmaksi auktoriteetiksi vain itsensä, eikä islam salli minkäänlaista kritisointia itseään kohtaan. Islam on ratkaisevalla tavalla erilainen kuin esimerkiksi luterilaisuus. Lutherin mukaan maallinen valta ja henkinen valta on hyvä erottaa toisistaan. Islamin mukaan sharia on parempi kuin mikään ihmisen luoma laki, eikä shariaa voi arvostella, koska sharia on Allahin tahto. Muita esimerkkejä islamin ja länsimaisen kulttuurin jännitteistä on olemassa kasoittain.

On kiistämätön fakta, että islamilaisista maista tulleet maahanmuuttajat integroituvat kaikista huonoiten. Tämä on poikkeukseton sääntö joka ainoassa maassa, johon on kohdistunut massamuuttoliike islamilaisista maista. Jos verrataan islamilaisista maista tulleita maahanmuuttajia geneettisesti ja ekonomisesti mahdollisimman lähellä heitä oleviin maahanmuuttajaryhmiin, islamin merkitys alleviivautuu, koska silloin geneettisten ja ekonomisten erojen merkitys pienenee. Voit arvata, mitä vertailu kertoo. Vinkki; Kts. Ellilän viimeisin kommentti.

Sam kirjoitti...

Muutenkin kannattaa olla varuillaan, mistä maasta maahanmuuttajia tuodaan. Demografisesti eri maahanmuuttajaryhmillä on erilainen keskimääräinen älykkyysosamäärä. Sillä on suora vaikutus mm. sosiaalisiin ongelmiin, maan tuottavuuteen ja elintasoon.

bondpoet kirjoitti...

Pöö.

"Saksa on kotimaani. Mihin siis lähtisin?"

Kunpa muslimit jäisivät pohtimaan samaa kysymystä ennen sivistyksen pariin tulemista. Korvaisivat siis Saksan vaikkapa Turkilla, eivätkä lähtisi mihinkään.

"Millaiset juhlat mahtavat olla Berliinissä vuonna 2030..."

Kun—ja tämä on vain ajan kysymys—kun historiantutkimus Saksassa vapautuu lain määrittämästä pakkopaidasta, tullaan juutalaisten valheet kumoamaan ja toisen maailmansodan historia uudelleen kirjoittamaan hyvin nopeasti. Itse asiassa suuri osa siitä on jo valmiiksi kirjoitettuna. Muun länsimaailman historiotsijat joutuvat myöntämään typeryytensä: uskoivat juutalaisten tarinoita "natseista". Vähän kuin uskoisi "natsien" tarinoita juutalaisista.

Toivon vain eläväni vielä, kun tuo päivä koittaa: Saksan kansan ensimmäinen vapauden päivä sitten vuoden 1945. Kerron sitten, millaiset juhlat.