Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, marraskuuta 15, 2006

Heja Sverige!

Helsingin Sanomat onnistui masentamaan seuraavalla uutisella:

Ruotsin väkiluku vahvassa kasvussa

Ruotsin väkiluku on kuluneen vuoden aikana kasvanut enemmän kuin koskaan 12 vuoteen. Suurin syy väestönkasvuun on maahanmuutto.

Ruotsalaisia oli syyskuun lopussa runsaat 9,1 miljoonaa. Ruotsiin oli syyskuun loppuun mennessä muuttanut liki 74 000 ihmistä, valtaosa heistä irakilaisia.

Myös syntyvyys oli Ruotsissa nousussa. Vuoden kolmen ensimmäisen neljänneksen aikana syntyi liki 82 000 lasta.


Mietitäänpäs tätä hetki. On hyvin tunnettu ilmiö, että länsimaissa hyvinvoinnin kasvun myötä syntyvyys on ollut tasaisessa laskussa. Pohjoismaissa alkuperäisväestön syntyvyys on juuri ja juuri sillä tasolla, että väkiluku laskee vain hitaasti, Suomessa 1,73 ja Ruotsissa 1,66. Etelä-Euroopassa tilanne on paljon synkempi. Italiassa vastaava luku on vain 1,33, Espanjassa 1,28 ja Kreikassa 1,34. Keski-Euroopassa tilanne on vain vähän lohdullisempi, Itä-Euroopassa lähes toivoton. Luvut viittaavat siis siihen määrään lapsia, mitä nainen keskimäärin elinaikanaan saa. Väestön koko ei juurikaan muutu, kun luku on lähellä kahta.

Uutisessa mainittiin, että suurin osa Ruotsiin saapuneista ovat Irakista. Voitaneen olettaa, että huomattavia määriä on saapunut myös muista muslimimaista, onhan Suomessakin kärkisijoilla esimerkiksi Somalia ja Afganistan. Syntyvyysluvut näissä maissa kuuluvat seuraavasti: Somalia on tilastojen kolmannella sijalla luvulla 6,76, Afganistan viidentenä luvulla 6,69 ja Irakillakin luku on 4,18, vaikka sijaluku on vain 46. (lähde)

Yllämainitun perusteella on melko selvää, että Ruotsissa viime vuonna syntyneistä lapsista leijonanosa on maahanmuuttajien saamia ja että näiden suhteellinen osuus kasvaa jatkuvasti.

Vertailun vuoksi on hyvä myös mainita, että tilastokeskuksen mukaan suomessa asui viime vuonna reilut 100 000 ulkomaalaista. Ruotsiin näitä saapuu vuodessa lähes saman verran.

Mitä tästä kaikesta voimme sitten päätellä? Ainakin sen, että kuljemme hurjaa vauhtia siihen tilanteeseen, jossa käsite "ruotsalainen blondi" on kappale historiaa ja sana uskonpuhdistus ei viittaa enää Kustaa Vaasan suorittamaan kirkon varojen puhallusoperaatioon, vaan
johonkin paljon synkempään.

1 kommentti:

Kostaja kirjoitti...

Näin se käy. Se kansa on historiaa. Itseäni huolestuttaa jos se porukka alkaa jossain vaiheessa valumaan Ruotsista Suomeen.