Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, marraskuuta 30, 2006

Maahanmuuttajat rikastuttavat Suomea puhumalla huonoa suomea

HS:Maahanmuuttaja on kummajainen journalistina
Julkaistu: 29.11.2006 19:44

Suomen sanomalehdissä ei työskentele juuri lainkaan maahanmuuttajataustaisia journalisteja. Sähköisissä viestimissä heitä on ani harva. Suurimpien lehtien päätoimittajien mukaan useimmiten esteenä on puutteellinen suomen kielen taito.

Helsingin Sanomien 12:lle suomalaislehden ja televisiouutisten päätoimittajalle tehdyssä kyselyssä ilmeni, että ulkomaalaistaustaiset eivät yleensä edes hae töihin joukkoviestimiin.

Tilanteen uskotaan muuttuvan, kun alalle tulee toisen ja kolmannen polven maahanmuuttajia.

Lehdet, televisio ja radio ovat vähitellen kuitenkin ruvenneet ottamaan maahanmuuttajat huomioon uutistyössään ja viestimien kohderyhmänä.

Saako toimittaja puhua huonoa suomea?
HS.fi/keskustelu 29.11.2006 22:30

Suurimmissa sanomalehdissä ei ole taustaltaan ei-suomalaisia toimittajia, sähköisissä viestimissä on jo joitakin. Suomessa asuva zimbabwelainen toimittaja ja opettaja Percy Mashaire kirjoittaa, että täydellisen suomen kielen ei pitäisi olla välttämätöntä viestimissä. "Eikö suomen kieli voi rikastua maahanmuuttajien erikoisesta kielellisestä ilmaisusta?" hän kysyy.


Multikultiuskonto menee yhä syvemmän hulluuden asteelle. Se on siis nyt jo hyvä juttu, että maahanmuuttajat puhuvat huonoa suomea.

Aikaisemmin yritettiin sentään kehua hyvää suomea puhuvia maahanmuuttajia ja vaadittiin enemmän resursseja suomen kielen opettamiseen maahanmuuttajille heidän integroimisekseen työmarkkinoille.

Nyt päinvastoin katsotaan maahanmuuttajien puhuman huonon suomen rikastuttavan suomen kieltä ja sitä kautta Suomen kulttuuria ja yhteiskuntaa ja työmarkkinoita.

On varmaan tosi kiva kuulla Suomen tiedotusvälineistä "maahanmuuttajien erikoista kielellistä ilmaisua" tyyliin "huva paiva mina olla Mohammed Molomolo-Bingobongo ja mina olla Uleisradion toimittajien monikulttuurisuuskiintiota edustava moniosaaja ja Suomen kulttuurin rikastuttaja ja suomen kielen rikastuttaja ja mina kysy sina miksi sina olla rasisti joka ei haluta maahanmuuttajia Uleisradion uutistenlukijoiksi".

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Rikkautta om monenlaista