Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, tammikuuta 26, 2011

Kerjäläiset ovat ihmissalakuljetusmafian tänne tuomia


Kansanedustaja: Romanit ryöstivät vammaisia avustaneiden lompakot

Politiikka

Kansanedustajat pääsivät väittelemään kerjäämisestä, kun eduskunta alkoi käsitellä hallituksen esitystä järjestyslain muuttamisesta. Siihen sisältyy aggressiivisen kerjäämisen kieltäminen.

Moottorina toimi Ben Zyskowiczin (kok.) perusteellinen ja pitkä puheenvuoro muun muassa perusoikeuksista ja elinkeinotoimintana tapahtuvan kerjäämisen kieltämisestä julkisella paikalla.

Zyskowiczin mukaan kerjäämisen sallimisen paras argumentti on ollut, että nähdessämme kerjäläiset muistamme heidän kurjuutensa lähtömaissaan.

- Olemme ymmärtäneet, että ilmiön syynä on näiden ihmisten syrjintä ja köyhyys lähtömaissa. Tämä on ollut hyvä argumentti. Minä luulen, että tässä suhteessa herätys on tapahtunut, Ben Zyskowicz sanoi.

Zyskowicz toivoi valiokunnan muuttavan esitystä niin, että kerjääminen kielletään. Hän suututti muun muassa vasemmistoliiton Esko-Juhani Tennilän ja Minna Sirnön.

- Suhtautuminen kerjäämiseen on tämän päivän edistyksellisyyden ja edistyksellisen mielenlaadun mittari, Ben Zyskowicz väitti median asenteesta.

- On ollut ihmeellistä huomata, että mediassa hölmöimmätkin kieltämistä vastustavat argumentit saavat huomattavaa palstatilaa, mutta argumentit joilla me kieltämisen kannattajat argumentoimme, niitä ei meinaa saada millään läpi.

Nousseen debatin aikana Eero Akaan-Penttilä (kok.) kertoi omasta kosketuspinnastaan asiaan.

- Minua kiinnostaa tämän ennaltaehkäisyaspekti. Se kiinnostaa sen takia, että tunnen henkilökohtaisesti kaksi vaikeavammaista, joille tapahtui Helsingin kaupungissa niin, että kun heidän henkilökohtaiset avustajansa työnsivät heitä pyörätuoleissa eteenpäin, niin romanit tulivat ja ryöstivät lompakot näiltä työntäjiltä, Eero Akaan-Penttilä sanoi.

- Tähän minä haluaisin ennaltaehkäisyä enkä mihinkään muuhun. Te tiedätte vasemmistossa, että te puhutte osittain totta ja osittain väritätte.

"Köyhä köyhältä"

Sisäministeri Anne Holmlundin (kok.) mukaan lakiesitys ei ratkaise kaikkea ilmiöstä, mutta on "suunta johon täytyy mennä".

- Olen saanut tavattoman paljon palautetta siitä, miten aggressiivista kerjäämistä on hyvin paljon. Olen kuullut erittäin ikäviä tapauksia, joissa kerjäläinen on käynyt penkomassa vähäosaisen suomalaisen taskuja, Anne Holmlund sanoi.

- En halua korostaa kansallisuuksia, mutta tässä käytännössä köyhä ryöstää köyhältä. Ei se ole se kehitys, jota me Suomeen haluamme.

Holmlundin mukaan osa kerjäläisistä syyllistyy Suomessa rikoksiin.

- Se kielitaidoton mummo, joka kerjää kadulla, ei ole tullut tänne itse. Hänet on tänne järjestetty. Ja häntä ei ole tuonut tänne hyväntekeväisyysjärjestö, ministeri huomautti.

- Tämän jälkeen minun silmäni ovat avautuneet aika paljon. Ehkä minulle on käynyt vähän kuin kissanpojalle siltä osin, hän kertoi.




Holmlund ja muut ministerit ja kansanedustajat todella ovat olleet sokeita kuin kissanpojat.

Kerjäläiset ovat kansainvälisen ihmissalakuljetusmafian tänne tuomia.

Tämän olisi pitänyt olla alusta asti kaikille selvää. Miten kansanedustajat ja ministerit ovat voineet tähän asti olla täysin tietämättömiä tästä päivänselvästä tosiasiasta?

Ihmisellä, joka kerjää kadulla rahaa ruokaan, ei ole rahaa matkustaa Romaniasta Suomeen. Niinpä nämä kerjäläiset ovat mafian tänne tuomia. Mafiosot perivät näiltä kerjäläisiltä suojelurahaa. Jokainen, joka antaa rahaa näille kerjäläisille, ylläpitää mafiaa eli järjestäytynyttä rikollisuutta.


tiistaina, tammikuuta 25, 2011

Maahanmuuttajat rikastuttavat suomalaista uimahallikulttuuria

HS/Vartti:

Ongelma-asiakkaat piinaavat Itäkeskuksen uimahallia


Itäkeskuksen uimahallissa vallitsee hallin vakiokävijän mukaan varsinainen villin lännen meininki. Erityisesti miesten puolella uimahallin käytöstavat ovat unohtuneet tietyiltä asiakkailta täysin.

- Tämä ei ole enää mikään uimahalli. Tämä on räkälä. Olen välttänyt viikonloppuja. Sunnuntaina kävin taas toteamassa, että meno on aivan hirveää.

Ongelmia aiheuttavat tietyt asiakkaat, jotka muun muassa sekä saunovat että uivat silminnähden likaisissa shortseissa. Saunan lauteilla saatetaan seistä, altaaseen mennään hikisinä suoraan saunasta ja sekä pesutiloissa että porealtaassa keskustellaan kovaäänisesti. Kaikkein häiritsevintä on se, että pesutiloissa nautitaan estoitta alkoholipitoisia juomia, kuten viime sunnuntaina.

- Höyrysaunassa vedettiin viinaa ihan estoitta, paikalla oli myös pikkulapsia. Joku oli mennyt valittamaan asiasta valvojalle, joka kävi vilkaisemassa saunan ovella ja lähti pois. Illalla roskakorit ovat täynnä viinapulloja. Pikkuisia vodkapulloja on siellä täällä, mies kertoo.

Uimahallin laitospäällikkö Teemu Raatikainen myöntää, että meno hallissa on äitynyt hurjaksi monestakin syystä. Viinahörppyjä ottaneita joudutaan Raatikaisen mukaan kuitenkin ohjaamaan ulos ani harvoin.

- Uimavalvojat käyvät pesutiloissa kierroksilla. Ketään ei ole saatu kiinni ja jos on saatu, niin ulos on heitetty. Viime syksynä oli yksi tai kaksi tapausta. Kyllä se hyvin pientä on ottaen huomioon, että meillä käy 370 000 asiakasta vuodessa. Enemmän meillä on kaikkia muita ongelmia.

Raatikainen sanoo, että hallin henkilökunta on ”helisemässä” joidenkin ulkomaalaistaustaisten asiakkaiden kanssa.

- He eivät kunnioita mitään sääntöjä. Poliisi ei tule hakemaan. Ainoastaan miespuoliset valvojat saavat heidät ulos. Naisia he eivät kunnioita lainkaan, Raatikainen viittaa häiriöitä aiheuttaviin asiakkaisiin.

Hallin yhdeksästä uimavalvojasta noin puolet on naisia.

Viimeksi sunnuntaina yksi miesten puolella olevista laseista rikottiin ja lattialta löytyi lapsen kakkaa. Roskaamisen, välinpitämättömyyden ja jopa asiakkaiden välisten tappeluiden lisäksi työntekijöiden työtaakkaa kasvattaa joidenkin asiakkaiden uimataidottomuus.

- Kävijöistä noin puolet on ulkomaalaisia. Heistä monetkaan eivätkä osaa uida. Heitä pitää vahtia ja nostaa altaista. Viime viikolla yksi isä oli porealtaassa ja viisivuotias tyttö meinasi samaan aikaan hukkua opetusaltaassa, Raatikainen toteaa.

Häiriöasiakkaiden poistamiseen on tulossa ratkaisu toivottavasti jo tämän kuun lopulla, kun henkilökunta saa avukseen Palmian vartijat, jotka tulevat paikalle kutsuttaessa.

- Tämä on nyt ainoa vaihtoehto, Raatikainen toteaa.

Liikuntaviraston osastopäällikkö Petteri Huurre yhtyy Raatikaisen sanoihin.

- Itäkeskus on uimahalleistamme haasteellisimmasta päästä. Suomalaisen uimahallietiketin kaikki piirteet eivät ole vielä hyvin sisäistetty, Huurre sanoo.


(kursivoinnit M. Ellilä)






maanantaina, tammikuuta 24, 2011

Miksi maahanmuuttajien rikostilastoja ei julkaista

Heikki Porkka:

Kunnollista tilastointia ei tehdä, koska sillä olisi omat seurauksensa. Monikulttuurisuuden valtavat ongelmat ja epäkohdat realisoituisivat tilastoinnin avulla kaikille täysin selkeästi.

Suuremmassa mitassa tämä ruljanssi kytkeytyy internationalismiin, jonka tavoittelussa monikulttuurisuuteen pakottaminen on yhtenä välineenä.

Kyseessä on aidosti tunteettomien ja vallanhimoisten poliitikkojen mielen syövereissä möyryävä utopia, jonka tavoittelu on heille tärkeämpää kuin yksikään ihmishenki.
Historia toistaa itseään. Muistelkaa kommunistista kehitystä. Vainajat olivat silloinkin vain välttämättömiä uhreja aatteen puolesta.

Ymmärtääkseen tämä kehitysketjun täytyy ymmärtää myös se, että EU on luotu sosialistien toimesta ja sosialistien tavoitteena on internationalismi, johon päästään monikulttuurisuuden avulla.

Utopia on periaatteessa hyvin lähellä kommunismia ja aivan samalla tavoin se tulee johtamaan totalitarismiin.

Internationalismin tie kulkee yksinkertaistettuna seuraavaa reittiä. Ensin rakennetaan EU, samalla sekoitetaan kansat ja lopuksi poistetaan rajat. Koko valtakuntaa johdetaan jonkinlaisen keskuskomitean toimesta. Mitä vähäisempi väkimäärä nykyiselle valtiolla on, sitä vähemmän sen edustajilla on sanan sijaa tulevassa jättivaltiossa.

Kehityksen suotuisa jatkuminen edellyttää tietysti sitä, että poliitikot saadaan laajassa mitassa aatteen taakse. Suomessa tätä kansallista myyräntyötä johti pitkään Sdp. Sdp taas toimii Sosialistisen Internationaalin toiveiden suuntaisesti.

Sdp on tavallaan saavuttanut tavoitteensa, koska Kokoomus ja Keskusta ovat jo selkeästi omaksuneet monikulttuurisuuden tavoittelun. Matti Vanhasen, Mari Kiviniemen, Jyrki Kataisen ja Alexander Stubbin toiminta ja mielipiteet eivät ole jättäneet selittelyille sijaa.

Jutta Urpilainen, Maria Guzenina-Richardson , Eero Heinäluoma, Paavo Arhinmäki ja Anni Sinnemäki ovat jo lähtökohtaisesti internationalisteja, koska edustavat politiikan vasenta ja äärivasenta laitaa.

Sama kehitys on tapahtunut lähes kaikissa Euroopan valtioissa. Sosialidemokraattinen puolue tai sitä vastaava työväenpuolue hallitsi valtaosaa Euroopan valtioista pitkiä jaksoja. Muut puolueet ovat marssineet kiltisti perässä, koska nopea valtaan pääsyn mahdollisuus on vetänyt puoleensa.

Kehityksen eteneminen on varmistettu lukuisilla etuuksilla, joita tarjoillaan kaikille EU:n piirissä toimiville henkilöille. Valta ja valuutta ovat sokaisseet myös monen porvarin silmät.

Tämän kokonaisuuden ymmärtäminen on erittäin tärkeää, sillä olemme todella kovassa liemessä, jos vanhat saavat jatkaa vallassa. Minua harmittaa erityisesti kokoomuslaisten jatkuva inttäminen siitä, että Kokoomus kääntää kelkkansa.

Ei käännä, se olisi jo tehnyt sen, jos sillä olisi pienintäkään aikomusta muuttaa kurssiaan. Kokoomuksen johdossa jatkaa vaalien jälkeen täsmälleen sama sakki, joka siellä istuu tällä hetkellä.

Kirjoitin tämän tarkoituksella tähän ketjuun, koska vain ymmärtämällä juuret, päämäärän ja kokonaisuuden, voi ryhtyä vastustaman kehitystä.

Yksittäiset, surulliset tapahtumat kuvaavat sitä, mitä tuleman pitää. Niillä ei kuitenkaan ole mitään vaikutusta tulevaan kehitykseen, jos kansalaisten kehitystä vastustava toiminta ei suuntaudu koko projektin toimeenpanijoiden vallan alasajoon.

Tästä syystä äänestäminen seuraavissa vaaleissa on tärkeämpää kuin koskaan. Kehityksen suunnan on muututtava. Siihen vaaditaan kaikkien yhteisiä ponnisteluja.

Älkää vaietko ongelmista. Avautukaa kaikkialla, missä suinkin uskallatte ja kykenette. Teillä on reilu kaksi kuukautta aikaa toimia ennen vaaleja.



maanantaina, tammikuuta 10, 2011

Monikulttuurisuuden ongelmat kouluissa


Suomen Kuvalehti:


Pystyykö koulu kotouttamaan maahanmuuttajat?

Helsinkiläisellä Myllypuron yläasteella tiivistyy maahanmuuttokeskustelun ydinkysymys: mikä on koulun rooli nuoren maahanmuuttajan sopeutumisessa? Nyt on viimeinen hetki toimia, jos halutaan välttää katastrofi, sanoo koulun entinen rehtori.

Mikä katastrofi? Maahanmuuton ja monikulttuurisuudenhan piti olla ihana, loistava, kulttuuriamme rikastuttava asia, jota ilman emme tule toimeen. Suomi tarvitsee maahanmuuttajia, koska ilman maahanmuuttoa Suomi kärsisi hirveästä työvoimapulasta. Näinhän meille on vuosikausia sanottu.

Miksi runsaasti maahanmuuttajaoppilaita omaavan koulun eli monikulttuurisen, maahanmuuttajien rikastuttaman koulun rehtori siis sanoo, että maahanmuutto aiheuttaa katastrofin?

Itähelsinkiläisen Myllypuron yläasteen oppilaista kolmannes on maahanmuuttajataustaisia. Koulusta viime vuonna eläkkeelle jäänyt rehtori Anneli Luotonen ratkoi monikulttuurisuuden ongelmia ansiokkaasti vuosikausien ajan.

Mitä ongelmia? Eihän monikulttuurisuudesta pitänyt tulla mitään ongelmia!

Monikulttuurisuudenhan piti olla ihanaa, luonnollista, väistämätöntä kehitystä, jota ilman emme kerta kaikkiaan pärjää.

Maahanmuuttajien piti olla Suomea rikastuttavia huippuosaajia, jotka poistavat hirveän työvoimapulamme.

Miten nämä maahanmuuttajat siis voivat aiheuttaa ongelmia?

Presidentti Tarja Halonen myönsi hänelle vuonna 2005 Arjen turvaaja -palkinnon, ja vuoden myllypurolaiseksi hänet valittiin 2007.

Miksi palkintoja ja kunnianimiä annetaan maahanmuuttajien rikastuttaman monikulttuurisen koulun rehtorille? Monikulttuuriset kouluthan ovat etuoikeutettuja, koska ne saavat nauttia afrikkalaisten ja lähi-itämaalaisten maahanmuuttaja-aineksien kulttuurisesta rikkaudesta!

Miksi siis tällaisen kulttuurillisesti rikkaan koulun rehtoria vielä erikseen palkitaan? Miksi hänelle annetaan palkinto nimeltä "Arjen turvaaja" ikään kuin hän olisi joutunut paljonkin puurtamaan saadakseen arkiset asiat toimimaan koulussaan? Tämähän viittaisi siihen, että monikulttuuristen koulujen toiminta olisi erityisen hankalaa! Eihän näin voi olla, koska se olisi rasismia!


Luotonen on julkisissa puheenvuoroissaan muistuttanut kerta toisensa jälkeen, että päättäjien on nyt viimeinen hetki herätä tajuamaan Itä-Helsingin koulujen erityisasema. Ja että pelkillä opetuksen keinoilla ei maahanmuuttajien kotoutumisen haasteita voida ratkaista.

Miksi maahanmuuttajien "kotoutumiseen" eli sopeutumiseen suomalaiseen yhteiskuntaan liittyy "haasteita" eli ongelmia?

Miksi maahanmuuttajien sopeutuminen Suomeen on niin hankalaa?

Maahanmuuttajienhan piti olla Suomea rikastuttavia huippuosaajia, jotka poistavat pahan työvoimapulamme. Miten tällaisilla ihanilla ihmisillä, jotka ovat Suomelle valtavan hyödyllisiä ja suorastaan välttämättömiä, voisi olla mitään hankaluuksia sopeutua Suomeen?

”Sekä opettajat että oppilaat ovat kovassa paineessa, he joutuvat venymään liikaa”, Luotonen pohtii.

Hän yritti pitkään ajaa yhteistyötä eri hallinnonalojen kesken - laihoin tuloksin.

”Koulu kulkee omassa putkessaan, sosiaalitoimi omassaan, lastensuojelu omassaan. Yritin maahanmuuttajien kohdalla saada eri toimijat työskentelemään yhdessä. Mutta en saanut mitään aikaiseksi. Lastensuojelu ja sosiaalitoimi ovat liian ylikuormitettuja, henkilökunta vaihtui siellä puolen vuoden välein.”

Miksi maahanmuuttajia varten tarvitaan erityisen paljon sosiaaliviranomaisten ja lastensuojeluviranomaisten toimenpiteitä?

Maahanmuuttajathan ovat hienoja, sivistyneitä, koulutettuja, ammattitaitoisia, fiksuja ihmisiä. Maahanmuuttajilla ei voi olla sosiaalisia ongelmia. Mihin maahanmuuttajat siis tarvitsevat sosiaaliviranomaisia? Väittääkö tämä maahanmuuttajien rikastuttaman koulun rehtori, että maahanmuuttajat olisivat yleisesti sosiaalitoimiston asiakkaita? Eihän näin voi olla, koska sehän olisi rasismia!

Maahanmuuttajat eivät varsinkaan aiheuta työtä lastensuojeluviranomaisille, koska maahanmuuttajathan eivät koskaan pahoinpitele lapsiaan. Miksi siis paljon maahanmuuttajataustaisia oppilaita omaavan koulun rehtori väittää, että hänen koulunsa oppilailla lastensuojeluviranomaisten tarve on erityisen suuri? Sehän viittaisi siihen, että maahanmuuttajat syyllistyisivät lastensa pahoinpitelyyn ja muuhun huoltajalle sopimattomaan käytökseen, esim. insestiin tai lasten heitteillejättöön, paljon useammin kuin suomalaiset. Eihän asia voi olla näin, koska sehän olisi rasismia!



Luotonen ei usko, että koulutuksen resurssit jatkossa juurikaan lisääntyvät. Kestääkö koulusysteemi tällaisessa tilanteessa maahanmuuttajien määrän kasvun?

”Vaikea kysymys. Myllypuron yläaste on kestänyt toistaiseksi, koska valtaosa opettajakunnasta suhtautuu tilanteeseen positiivisesti. Tiedän, että tämä ei ole itsestään selvää. Jos opettaja joutuu opettamaan hyvin eritasoisia oppilaita, se aiheuttaa hänessä ymmärrettävää ahdistusta ja vastustusta, että kuinka paljon oikein vaaditaan.”


Tässä siis vihjataan, että maahanmuuttajaoppilaat olisivat "hyvin eritasoisia" kuin suomalaiset oppilaat. Koska maahanmuuttajaoppilaiden sanotaan aiheuttavan "ahdistusta ja vastustusta" ja liiallisia vaatimuksia, maahanmuuttajaoppilaiden siis väitetään olevan keskimäärin paljon huonompaa, ongelmallisempaa oppilasainesta. Tällöin maahanmuuttajat olisivat siis erityinen ongelmaryhmä. Eihän näin voi olla, koska sehän olisi rasismia!

Maahanmuuttajienhan piti rikastuttaa Suomea. Maahanmuuttajista piti olla Suomelle vain hyötyä. Näin ollen ei voi olla totta, että maahanmuuttajataustaiset koululaiset olisivat keskimäärin erittäin huonoa oppilasainesta. Eivät maahanmuuttajat voi olla ongelmaryhmä, koska sehän olisi rasismia!


Monet maahanmuuttajat tarvitsisivat Luotosen mielestä aikalisän, mahdollisuuden käydä peruskoulua hieman kauemmin.

Miksi maahanmuuttajat tarvitsisivat enemmän aikaa samojen asioiden oppimiseen? Sehän tarkoittaisi, että maahanmuuttajat olisivat keskimäärin huonoja oppilaita! Eihän näin voi olla, koska sehän olisi rasismia!


”Koulu on ainoa paikka, jossa yhteiskunta pitää kiinni kaikista lapsista. Jos he liukuvat sieltä pois, missä heidät saadaan kiinni? Ei missään. Muualla maailmassa on nähty, mitä tapahtuu joutilaille nuorille miehille, jotka kokevat itsensä syrjityiksi. Jos he eivät ole mukana yhteiskuntaa tukevassa toiminnassa, he ovat mukana sellaisessa toiminnassa, joka ei ole yhteiskunnan mieleen.”

Miksi maahanmuuttajat olisivat erityisessä vaarassa "liukua" pois koulusta? Miksi heillä ei olisi samanlaisia edellytyksiä koulunkäyntiin kuin suomalaisilla lapsilla ja nuorilla?

Jos maahanmuuttajilla ei ole normaaleja koulunkäyntiin tarvittavia sosiaalisia ja kognitiivisia edellytyksiä, silloinhan maahanmuuttajat ovat sosiaalisesti ja kognitiivisesti paarialuokkaa.

Eihän näin voi olla, koska sehän olisi rasismia!

Miksi maahanmuuttajat olisivat vaarassa syrjäytyä yhteiskunnasta ja olla koulunkäynnin päätyttyä joutilaita, epäsosiaalisia aineksia?

Jos tämä olisi totta, silloinhan maahanmuuttajat olisivat yleisesti yhteiskuntaan sopeutumatonta roskaväkeä, joutoväkeä, turhaa paskasakkia.

Eihän näin voi olla, koska sehän olisi rasismia!


perjantaina, tammikuuta 07, 2011

Islamin ihmiskäsitys on perverssi, MOT




HS:ssa uutisoitiin, että Helsingin uimahalleissa on lopetettu erillinen musliminaisten uimavuoro. Tämähän kuulostaa sinänsä hyvältä, mutta uimahalleissa on edelleen erillisiä naisten vuoroja. "Jatkossa musliminaiset voivat uida yleisellä naisten vuorolla tiistaisin."

Tämä erillinen naisten vuoro pitäisi lakkauttaa. Ei ole mitään hyväksyttävää syytä kieltää miehiä käymästä uimahallissa. Miksi miesten pitäisi maksaa veroja, joilla kustannetaan vain naisille varattuja uimahalleja?

HS:

Suuren suosion saavuttanut maahanmuuttajanaisten uintivuoro on lopetettu Jakomäen uimahallissa Helsingissä.

Että ihan suuren suosion saavuttanut.

Pravda haluaa siis erikseen korostaa, että "maahanmuuttajille" eli muslimeille varattu erillinen uimahallivuoro on ollut "suosittu". Tämähän tarkoittaa vain sitä, että Helsingissä on paljon muslimeja ja erityisesti suomalaiseen kulttuuriin sopeutumattomia, ghettoutuneita muslimeja.

Tämä ei tietenkään ole hyvä asia kenenkään terveen ihmisen mielestä, mutta HS:n mielestä ilmeisesti on. Muutenhan HS ei kehuisi muslimien uimahallivuorojen suurta suosiota.

HS:
Pia Jardi Suomen islamilaisesta neuvostosta uskoo, että jotkut musliminaiset lopettavat uimisen vuoron lakkauttamisen takia.

"Uskoisin, että osa musliminaisista ei halua uida, kun ympärillä on ihmisiä, jotka eivät kunnioita kehoa ja suhtaudu alastomuuteen samalla tavalla kuin he itse", Jardi sanoo.


No painukoot hevonvittuun Suomesta.


HS:


Islamin mukaan ihmisen ei tule esiintyä alastomana muiden edessä.

Käyvätkö muslimit siis uimahallin suihkussa vaatteet päällä? Tämähän on syy kieltää muslimeilta pääsy uimahalleihin.


HS:

"Kukin on itse päättänyt, miten asian kanssa menettelee. Itselläni on esimerkiksi tapana käyttää pyyhettä pukuhuoneessa", Jardi kertoo.

Tästä näemme, että islam on sairas uskonto. Jos musliminainen ei voi edes riisutua uimahallin pukuhuoneessa toisten naisten nähden, islamin ihmiskäsitys on todella perverssi.


HS:

Jardi korostaa, että uskonto säätelee myös muslimimiesten pukeutumista.

"Tiedän monia musliminaisia, joiden pojat haluaisivat uida, mutta eivät nyt voi", hän sanoo.

No kääntykööt pois islamista ja luopukoot sairaista alastomuusfobioistaan.