Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, tammikuuta 26, 2011

Kerjäläiset ovat ihmissalakuljetusmafian tänne tuomia


Kansanedustaja: Romanit ryöstivät vammaisia avustaneiden lompakot

Politiikka

Kansanedustajat pääsivät väittelemään kerjäämisestä, kun eduskunta alkoi käsitellä hallituksen esitystä järjestyslain muuttamisesta. Siihen sisältyy aggressiivisen kerjäämisen kieltäminen.

Moottorina toimi Ben Zyskowiczin (kok.) perusteellinen ja pitkä puheenvuoro muun muassa perusoikeuksista ja elinkeinotoimintana tapahtuvan kerjäämisen kieltämisestä julkisella paikalla.

Zyskowiczin mukaan kerjäämisen sallimisen paras argumentti on ollut, että nähdessämme kerjäläiset muistamme heidän kurjuutensa lähtömaissaan.

- Olemme ymmärtäneet, että ilmiön syynä on näiden ihmisten syrjintä ja köyhyys lähtömaissa. Tämä on ollut hyvä argumentti. Minä luulen, että tässä suhteessa herätys on tapahtunut, Ben Zyskowicz sanoi.

Zyskowicz toivoi valiokunnan muuttavan esitystä niin, että kerjääminen kielletään. Hän suututti muun muassa vasemmistoliiton Esko-Juhani Tennilän ja Minna Sirnön.

- Suhtautuminen kerjäämiseen on tämän päivän edistyksellisyyden ja edistyksellisen mielenlaadun mittari, Ben Zyskowicz väitti median asenteesta.

- On ollut ihmeellistä huomata, että mediassa hölmöimmätkin kieltämistä vastustavat argumentit saavat huomattavaa palstatilaa, mutta argumentit joilla me kieltämisen kannattajat argumentoimme, niitä ei meinaa saada millään läpi.

Nousseen debatin aikana Eero Akaan-Penttilä (kok.) kertoi omasta kosketuspinnastaan asiaan.

- Minua kiinnostaa tämän ennaltaehkäisyaspekti. Se kiinnostaa sen takia, että tunnen henkilökohtaisesti kaksi vaikeavammaista, joille tapahtui Helsingin kaupungissa niin, että kun heidän henkilökohtaiset avustajansa työnsivät heitä pyörätuoleissa eteenpäin, niin romanit tulivat ja ryöstivät lompakot näiltä työntäjiltä, Eero Akaan-Penttilä sanoi.

- Tähän minä haluaisin ennaltaehkäisyä enkä mihinkään muuhun. Te tiedätte vasemmistossa, että te puhutte osittain totta ja osittain väritätte.

"Köyhä köyhältä"

Sisäministeri Anne Holmlundin (kok.) mukaan lakiesitys ei ratkaise kaikkea ilmiöstä, mutta on "suunta johon täytyy mennä".

- Olen saanut tavattoman paljon palautetta siitä, miten aggressiivista kerjäämistä on hyvin paljon. Olen kuullut erittäin ikäviä tapauksia, joissa kerjäläinen on käynyt penkomassa vähäosaisen suomalaisen taskuja, Anne Holmlund sanoi.

- En halua korostaa kansallisuuksia, mutta tässä käytännössä köyhä ryöstää köyhältä. Ei se ole se kehitys, jota me Suomeen haluamme.

Holmlundin mukaan osa kerjäläisistä syyllistyy Suomessa rikoksiin.

- Se kielitaidoton mummo, joka kerjää kadulla, ei ole tullut tänne itse. Hänet on tänne järjestetty. Ja häntä ei ole tuonut tänne hyväntekeväisyysjärjestö, ministeri huomautti.

- Tämän jälkeen minun silmäni ovat avautuneet aika paljon. Ehkä minulle on käynyt vähän kuin kissanpojalle siltä osin, hän kertoi.
Holmlund ja muut ministerit ja kansanedustajat todella ovat olleet sokeita kuin kissanpojat.

Kerjäläiset ovat kansainvälisen ihmissalakuljetusmafian tänne tuomia.

Tämän olisi pitänyt olla alusta asti kaikille selvää. Miten kansanedustajat ja ministerit ovat voineet tähän asti olla täysin tietämättömiä tästä päivänselvästä tosiasiasta?

Ihmisellä, joka kerjää kadulla rahaa ruokaan, ei ole rahaa matkustaa Romaniasta Suomeen. Niinpä nämä kerjäläiset ovat mafian tänne tuomia. Mafiosot perivät näiltä kerjäläisiltä suojelurahaa. Jokainen, joka antaa rahaa näille kerjäläisille, ylläpitää mafiaa eli järjestäytynyttä rikollisuutta.


Ei kommentteja: