Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, tammikuuta 25, 2011

Maahanmuuttajat rikastuttavat suomalaista uimahallikulttuuria

HS/Vartti:

Ongelma-asiakkaat piinaavat Itäkeskuksen uimahallia


Itäkeskuksen uimahallissa vallitsee hallin vakiokävijän mukaan varsinainen villin lännen meininki. Erityisesti miesten puolella uimahallin käytöstavat ovat unohtuneet tietyiltä asiakkailta täysin.

- Tämä ei ole enää mikään uimahalli. Tämä on räkälä. Olen välttänyt viikonloppuja. Sunnuntaina kävin taas toteamassa, että meno on aivan hirveää.

Ongelmia aiheuttavat tietyt asiakkaat, jotka muun muassa sekä saunovat että uivat silminnähden likaisissa shortseissa. Saunan lauteilla saatetaan seistä, altaaseen mennään hikisinä suoraan saunasta ja sekä pesutiloissa että porealtaassa keskustellaan kovaäänisesti. Kaikkein häiritsevintä on se, että pesutiloissa nautitaan estoitta alkoholipitoisia juomia, kuten viime sunnuntaina.

- Höyrysaunassa vedettiin viinaa ihan estoitta, paikalla oli myös pikkulapsia. Joku oli mennyt valittamaan asiasta valvojalle, joka kävi vilkaisemassa saunan ovella ja lähti pois. Illalla roskakorit ovat täynnä viinapulloja. Pikkuisia vodkapulloja on siellä täällä, mies kertoo.

Uimahallin laitospäällikkö Teemu Raatikainen myöntää, että meno hallissa on äitynyt hurjaksi monestakin syystä. Viinahörppyjä ottaneita joudutaan Raatikaisen mukaan kuitenkin ohjaamaan ulos ani harvoin.

- Uimavalvojat käyvät pesutiloissa kierroksilla. Ketään ei ole saatu kiinni ja jos on saatu, niin ulos on heitetty. Viime syksynä oli yksi tai kaksi tapausta. Kyllä se hyvin pientä on ottaen huomioon, että meillä käy 370 000 asiakasta vuodessa. Enemmän meillä on kaikkia muita ongelmia.

Raatikainen sanoo, että hallin henkilökunta on ”helisemässä” joidenkin ulkomaalaistaustaisten asiakkaiden kanssa.

- He eivät kunnioita mitään sääntöjä. Poliisi ei tule hakemaan. Ainoastaan miespuoliset valvojat saavat heidät ulos. Naisia he eivät kunnioita lainkaan, Raatikainen viittaa häiriöitä aiheuttaviin asiakkaisiin.

Hallin yhdeksästä uimavalvojasta noin puolet on naisia.

Viimeksi sunnuntaina yksi miesten puolella olevista laseista rikottiin ja lattialta löytyi lapsen kakkaa. Roskaamisen, välinpitämättömyyden ja jopa asiakkaiden välisten tappeluiden lisäksi työntekijöiden työtaakkaa kasvattaa joidenkin asiakkaiden uimataidottomuus.

- Kävijöistä noin puolet on ulkomaalaisia. Heistä monetkaan eivätkä osaa uida. Heitä pitää vahtia ja nostaa altaista. Viime viikolla yksi isä oli porealtaassa ja viisivuotias tyttö meinasi samaan aikaan hukkua opetusaltaassa, Raatikainen toteaa.

Häiriöasiakkaiden poistamiseen on tulossa ratkaisu toivottavasti jo tämän kuun lopulla, kun henkilökunta saa avukseen Palmian vartijat, jotka tulevat paikalle kutsuttaessa.

- Tämä on nyt ainoa vaihtoehto, Raatikainen toteaa.

Liikuntaviraston osastopäällikkö Petteri Huurre yhtyy Raatikaisen sanoihin.

- Itäkeskus on uimahalleistamme haasteellisimmasta päästä. Suomalaisen uimahallietiketin kaikki piirteet eivät ole vielä hyvin sisäistetty, Huurre sanoo.


(kursivoinnit M. Ellilä)


1 kommentti:

Blogger kirjoitti...

Using AVG protection for a couple of years now, and I'd recommend this product to all of you.