Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

sunnuntaina, helmikuuta 27, 2011

Thors ja Viljanen järjestivät ison mokutustapahtuman oopperatalossa


maahanmuuttoministeri Astrid Thors tanssii oopperalavalla veronmaksajien kustantaman monikulttuurisuuskampanjan avajaistilaisuudessa


Etnisten suhteiden neuvottelukunta (ETNO) on valtioneuvoston asettama laajapohjainen asiantuntijaelin. ETNOn tarkoituksena on kehittää vuorovaikutusta sekä avustaa ministeriöitä etnisesti yhdenvertaisen ja monimuotoisen yhteiskunnan kehittämisessä.Etnisten suhteiden neuvottelukunta järjestää Meistä on moneksi-nimisen monikulttuurisuuspropagandakampanjan:


KAMPANJAN AVAJAISTILAISUUS
20.02.2011

Kampanja käynnistyy Suomen Kansallisoopperan kutsuvierastilaisuudella perjantaina 25.2.

Meistä on moneksi -kampanja kannustaa arjen toimintaan, missä eritaustaiset ihmiset voivat tutustua toisiinsa ja tehdä asioita yhdessä. Etnisten suhteiden neuvottelukunnan järjestämään kampanjaan on ilmoittautunut mukaan järjestöjä, julkishallinnon toimijoita, yrityksiä ja yksityishenkilöitä.

Illan avaa baletin taiteellinen johtaja Kenneth Greve ja ETNOn puheenjohtaja Ritva Viljanen. Ooppera on kutsunut tilaisuuteen myös eritaustaisia Suomessa eläviä nuoria ja aikuisia ja ilta jatkuu nykytanssiesityksellä Tanssitaivaan alla 2.0.

Iltalehti:

Astrid Thors tanssi villisti oopperalavalla

Lauantai 26.2.2011 klo 00.11

Ministeri Astrid Thors napattiin yllättäen Kansallisoopperan lavalle tanssimaan.

Tanssitaivaan alla -tanssiteosta Kansallisopperaan seuraamaan tullut yli tuhatpäinen yleisö sai nauttia melkoisesta yllätysnumerosta perjantai-iltana. Lavalla nähtiin nimittäin yllättäen myös maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thors.

Thors napattiin lavalle tanssimaan ulkomaisen tanssiryhmän mukana. Hän tanssi villisti lavalla kymmenisen minuuttia.

- Aika kiihkeää tanssia, kommentoi silminnäkijä.Kommentti hommaforumilta:

Sitä uutisessa ei kerrottu, että eurooppa- ja maahanmuuttoministeri Astrid Thors emännöi tuolloin kutsumaansa 300-400 maahanmuuttajan ryhmää, joka kansoitti illan esityksessä Kansallisoopperan kalleimmat permantopaikat. Kello 19:00 alkanutta esitystä edelsi maahanmuuttajaryhmälle Kansallisoopperan Almi-salissa järjestetty banketti juomatarjoiluineen.

Ryhmä näytti koostuvan jo pidempään maassa asuneista ja äänioikeutetuista maahanmuuttajista. Thors on eduskuntavaaleissa 2011 ehdolla Helsingin vaalipiirissä.

Kuka maksoi tämän mitä ilmeisimmin Thorsin vaalikampanjaan liittyvän kalaasin? Veronmaksajat, RKP vai Thors itse?


(lihavointi M. Ellilä)


Vastaus: tietysti veronmaksajat, koska kyseessä oli valtioneuvoston alaisen Etnisten suhteiden neuvottelukunta-nimisen viraston järjestämä, sisäministeriön kansliapäällikön Ritva Viljasen johtama tilaisuus.


Ei kommentteja: