Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, helmikuuta 24, 2011

Opettajat: Maahanmuuttajien määrää kouluissa rajoitettava


Iltalehti:


Opettajat:
Maahanmuuttajien määrää kouluissa rajattava
Keskiviikko 23.2.2011 klo 11.41

Maahanmuuttajat lisäävät hälinää ja melua luokkahuoneissa, selviää Opettaja-lehden kyselystä.

Opettajien mielestä maahanmuuttajien osuutta kouluissa ja päiväkodeissa pitäisi rajoittaa, paljastaa Opettaja-lehden teettämä kysely.

Rajoittamista kannattaa 41 prosenttia kaikista opettajista.

Opettajien mielestä koulun antamaan opetukseen ja kasvatukseen heijastuu, jos suuri osa koulun oppilaista on maahanmuuttajia. Näiden lisäksi vaikutusta on myös muihin asioihin.

Hälinää ja väkivaltaa

Joka neljännen opettajan mielestä maahanmuuttajien suuri osuus lisää hälinää ja melua luokkahuoneessa sekä kasvattaa väkivallan määrää koulussa. Osa vastaajista epäilee lisäksi, että Suomeen tulee syntymään väkivallan ja rikollisuuden valtaamia maahanmuuttajaghettoja.

Opettajien mukaan maahanmuuttajien opettaminen on ylimääräinen rasite ja lisätyö, joka ei näy opettajan palkassa ja johon ei kouluteta.

Suurin osa opettajista kokee työmäärän kasvavan jopa kohtuuttomaksi, jolloin opetuksen laatu kärsii ja tasoa on laskettava.

Osa opettajista kuitenkin arvioi, että maahanmuuttajat rikastuttavat koulukulttuuria.

Kyselyssä oli vastaajia 456.

Linkki: www.opettaja.fi

1 kommentti:

Cpt. D.River kirjoitti...

Tyttäreni on toiminut useissa eri kouluissa kieltenopettajan sijaisena ja kertonut samanlaisia asioita, jotka käyvät ilmi Opettaja-lehden kyselyssä.

Maahanmuuttajalapset häiriköivät ja meluavat tunnilla ja seurustelevat toistensa kanssa välittämättä opetuksesta tai opettajasta. Koulu ei kiinnosta sen vertaa, että kaikilla olisi edes vaadittavia kirjoja ja koulutarvikkeita mukana.

Kerran eräs somalipoika häiriköi niin kovasti, että tyttäreni oli oli pakko pyytää häntä poistumaan luokasta, kun mikään muu ei auttanut. Pohjalta tuli vastaus kuin revolverin piipusta:

"Rasismia!"

Jotakin oli sentään opittu.

Tyttäreni selitti pojalle, ettei ole kyse rasismista vaan pojan omasta käytöksestä. Kuka tahansa saisi saman kohtelun taustastaan riippumatta. Tyttäreni kertoi minulle, että poika ei todennäköisesti esittänyt rasismisyytettä aivan vakavissaan vaan jonkinlaisena vitsinomaisena heittona. Ulkomaalaistaustaiset oppilaatkin siis jo tajuavat suomalaisten rasismihössötyksen mielettömyyden.