Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

lauantaina, kesäkuuta 12, 2010

Vanhanen hokee mantraa
HS:

Vanhanen jyrähti rasismia vastaan

12.6.2010 10:24

Marko Junkkari
Helsingin Sanomat

Lahti. Pääministeri Matti Vanhanen otti voimakkaasti kantaa rasismia vastaan keskustan puoluekokouksessa pitämässään puheenjohtajan jäähyväispuheessa.

"Me keskustalaiset olemme maanpuolustushenkisiä ja terveellä tavalla isänmaallisia. Mutta me kannamme Suomen leijonaa kotimaamme merkkinä, emme merkkinä muita vastaan", Vanhanen sanoi ja sai puoluekokousväeltä raikuvat aplodit.

Vanhanen kertoi havainneensa, että monet ihmiset kantavat kaulassaan Suomen vaakunaleijonaa kaulariipuksena, ja viestivät sillä vääränlaista muukalaisvihamielistä isänmaallisuutta. "Minua hävettää, kun leijonamerkkiä käytetään muita vastaan", Vanhanen sanoi.

"Keskustalla pitää olla sydämestä lähtevä tunne muihin kulttuureihin ja muiden maiden asukkaisiin, että he ovat yhdenvertaisia ihmisiä tämän saman auringon alla", Vanhanen totesi.

"Ihmisarvo on jakamaton. Ja samalla tavalla kuin 30-luvulla taistelimme äärioikeiston ihmiskäsityksiä vastaan ja voitimme – samalla tavalla keskustalaiset ovat rasismia ja muukalaisvihamielisyydellä kiihottamista vastaan."


Kommentteja HS:n keskustelupalstalta:


Kysymys taakan jaosta
Korjaus | 12.6.2010 10:43

Rasismi on poliittinen lyömäase, jolla yritetään kalauttaa kritiikkiä esittäviä kalloon.

Suurin osa kritiikistä on kohditunut käsitykseen siitä, että maahanmuutto ratkaisee väestön ikääntymisen ongelmat tai parantaa huoltosuhdetta. Ei ratkaise, vaan ainoastaan huonontaa tilannetta.

Myös sitä on kritisoitu, että sosiaaliturvasta ja infrastruktuurista pääsevät osallisiksi ne, jotka eivät ole osallistuneet niiden rahoitukseen. Mummo-ongelma on tässä vain jäävuoren huippu.

Kansan syvät rivit eivät välttämättä osaa esittää asiaansa "kvalifioidusti ja privilegioidusti" pääministerin vaatimalla virkamiesten kapulakielellä, mutta tästä on kyse:

Kysymys on taakan oikeudenmukaisesta jakamisesta, ei rasismista.


Hoh-hoijaa !
latteaa | 12.6.2010 10:56


Rasistit ovat äärimmäisen pieni joukko todellisuudessa.
Suurin osa suomalaisista on rauhallisia, välinpitämättömiä ja viimeaikaiset levottomuudet ovat olleet kokonaan eri etnisten ryhmien keskinäisiä. Ei ole tarvittu perussuomalaista joukkoon.

Suurin osa (70%) suomalaisista vastustaa rikollisuutta, väkivaltaa, äärilikkeitä, etuilua, väärin- ja hyväksikäyttöä, tahallista haluttomuutta ottaa vastuuta ja sopeutua, olla lainkuuliainen ja rauhallinen. Tässä ryhmässä on ulkomaalaisia, kansanedustajia, talouseliittiiä ja kaikenlaisia suomalaisia.

Tästä ei saa rasismia vääntämälläkään, joten taas ihan ohiampuvaa kohkaamista ja vaalitemppuilua.
Päättäjistö ja eliitti ei joudu elämään työttömänä, rahattomana ilman toivoa lähiöissä, jossa kaikki ilmiöt ovat paljaana ja suojattomina esillä. Joku muu, jossain muualla, joutuu elämään tosiasioiden keskellä.

Ihanteellinen ja kiillotettu kuva asioista synnytetään etuoiketettujen asemassa, koska itse ei joudu kärsimään tekemistään päätöksistä. Samasta lähteestä pulppuaa myös syyllistäminen, niiden muiden, ilman todistusaineistoa ja tietoa asiasta. Näillä tekojen ja puheiden kuiluilla ei tule ääniä.


Sinäkin, Vanhaseni
Platon | 12.6.2010 10:58

Päätöksistä vastuussa olevat politiikot eivät halua myöntää virheitään ja leimaavat rasisteiksi kaikki, jotka kyseenalaistavat heidän päätöksensä ja antavat epäonnistuneen linjansa jatkua.Vanhasen poliittinen testamentti -
Foma | 12.6.2010 10:59


osoittaa kuinka syvästi hän on vieraantunut tavallisista ihmisistä. Kun leijonariipuksen käyttöä pidetään esimerkkinä vaan vaikeista ongelmista, niin kyllä häpeäisin silmät päästäni jos olisin ikinä Kepua äänestänyt.

Ei ihme, että kannatuksessa on syöksykierre, kun johtajana on ollut tällainen "jalkavaivainen" uuniperuna ja tanskalaisten pilapiirroksia kontallaan anteeksi pyydellyt naivisti.

Yksinkertaistusta ja populismia
Selviö | 12.6.2010 11:00

Vanhasen lausunto antaa minusta ymmärtää, että äärioikeisto tarkoitti rasismia 30-luvulla, ja se tarkoittaisi sitä myös nyt.. Näinhän asia ei tietenkään ole. En tiedä voiko mitään suomalaista puoluetta sanoa äärioikeistolaiseksi, mutta esimerkiksi tuo paljon julkisuutta saanut Geert Wildersin puolue hollannissa ei ole rasistinen.

"Rasismi"-termiä viljellään kovin helposti muita vastaan silloin kun itse ei haluta/uskalleta ottaa kantaa tiettyihin vaikeisiin asioihin. Maahanmuuttoasiasta pitää pystyä käymään järkevää keskustelua ilman että sorrutaan leimaamaan vähänkin kriittiset tahot rasistisiksi.

Ei kommentteja: