Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, kesäkuuta 09, 2010

Mustalaiskerjäläiset katkovat lasten käsiä ja jalkojaMustalaiskerjäläiset katkovat lasten käsiä ja jalkoja voidakseen kerjätä enemmän rahaa herättämällä ohikulkijoissa sääliä vammaisia lapsia kohtaan. Jos annatte rahaa kerjäläisille, tuette lasten käsien ja jalkojen katkomista.

Mustalaiskerjäläisille rahaa antavat hyväuskoiset hölmöt ovat siis syyllisiä lasten elinikäiseen vammauttamiseen.

Jokainen kerjäläisille rahaa antava idiootti pitäisi laittaa vankilaan. On kriminalisoitava sekä kerjääminen että rahan antaminen kerjäläisille.

Jos ja kun kansanedustajat, ministerit, pääministeri ja tasavallan presidentti vastustavat kerjäämisen kriminalisointia, he ovat syyllisiä näiden mustalaiskerjäläisten harjoittamaan lasten kidnappaamiseen, ihmiskauppaan, ihmissalakuljetukseen ja lasten käsien ja jalkojen katkomiseen.

Bulgariasta ja Romaniasta Suomeen tulleita mustalaiskerjäläisiä hyysäävä "Vapaa liikkuvuus"-verkosto, joka on vaatinut Helsingin kaupunkia järjestämään näille mustalaiskerjäläisille ilmaisen asuntovaunupaikoituksen, suihkut, wc-tilat ja sähköt veronmaksajien kustannuksella, tukee tällaista vakavaa kansainvälistä rikollisuutta.Eetu "Preka-Eetu" Virén, Vapaa liikkuvuus -verkosto

Dan Koivulaakso, Vasemmistonuorten puheenjohtaja, Vasemmistoliiton kansanedustajaehdokas, Vapaa liikkuvuus -verkosto:


Helsingin Vasemmistoliitto nimesi minut eilen 8.6. virallisesti eduskuntavaaliehdokkaakseen. Lämmin kiitos kaikkia minua puolueen jäsenäänestyksessä äänestäneille. Sain ehdokasäänestyksessä kolmanneksi eniten ääniä puolueen puheenjohtajan ja puoluesihteerin jälkeen, mikä antaa itseluottamusta vaaleihin.Tästä voidaan päätellä, että mustalaisrikollisten haaliminen sankoin joukoin Bulgariasta ja Romaniasta Suomen ja heidän hyysäämisensä suomalaisten veronmaksajien rahoilla on Vasemmistoliiton virallinen linja.Ei kommentteja: