Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, syyskuuta 18, 2008

Maahanmuuttajarikolliset terrorisoivat Ruotsia

Aamulehti:


Ruotsin suurkaupungeissa jengisota

Ongelma: Rikollisuus houkuttaa yhä nuorempia, aseina pommeja ja käsikranaatteja

Teija Martinsson
Göteborg

Eteläisessä Ruotsissa on valloillaan jengisota. Autopommit ja ampumavälikohtaukset seuraavat toisiaan niin Göteborgissa kuin Malmössäkin.

Esimerkiksi Göteborgissa on koettu yhdeksän ampumavälikohtausta viimeksi kuluneiden kahdentoista päivän aikana. Malmössä on puolestaan räjäytetty huoneistoja käsikranaateilla ja pommeilla. Ulkopuoliset ovat toistaiseksi säästyneet henkilövahingoilta.

- Jengit käyvät taistelua huume- ja kiristysmarkkinoista, tietää Göteborgin poliisipäällikkö Klas Friberg.

Yhteenotot ovat kärjistyneet kuluneena kesänä. Tapahtumat ovat keskittyneet pääasiassa suurkaupunkien lähiöihin. Ruotsin keskusrikospoliisi on tilanteesta vaitonainen.

- Emme tiedä tarkasti, mitä tämä on, mutta se on selvää, että tilanne on vakava, sanoo keskusrikospoliisin lehdistösihteeri Varg Gyllander.

Junioriporrasta

Nyt valtataistelua käyvien jengien jäsenet ovat varsin nuoria. Ruotsin keskusrikospoliisin järjestäytyneestä rikollisuudesta aiemmin tekemän selvityksen mukaan useimmat lähiöjengien nuoret ovat alle 18-vuotiaita. Ryhmiä löytyy myös Tukholmasta, mutta ongelmallisin tilanne on Göteborgissa ja Skoonessa, missä on tavattu jopa 13-vuotiaita jengiläisiä.

Jengien jäsenten määrä kasvaa, ja rikokset ovat yhä törkeämpiä. Jengit syyllistyvät useimmiten ryöstöihin, varkauksiin sekä väkivalta- ja huumerikoksiin. Nuoret ovat kovapintaisia, eivätkä he piittaa poliiseista tai muistakaan ihmisistä. Jäseniksi hankkiudutaan useimmiten kontaktien avulla.

Gyllanderin mukaan jengiytyminen liittyy lähiönuorten sosiaalisiin ongelmiin ja maahanmuuttajien syrjäytymiseen. Siten ongelma on ennaltaehkäisymielessä enemmänkin yhteiskunnallinen kuin poliisiasia. Ranskan kaltaisista nuorisomellakoista Gyllander ei kuitenkaan vielä lähde puhumaan.

Yhteyksiä esikuviin

Poliisi ei sulje pois jengien yhteyksiä maan järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Ruotsissa erilaiset rikollisverkostot tekevät keskusrikospoliisin selvityksen mukaan yhteistyötä. Ilmiselviä ovat yhteydet rikollisiin moottoripyöräjengeihin.

Poliisi ei kuitenkaan seiso tumput suorina, vaan on ryhtynyt yhteistyöhön kaupunkien ja jopa yritysten kanssa. Lisäksi jengien jäsenten värväystä pyritään estämään.

Gyllanderin mukaan tilanne on hallinnassa melko hyvin, mutta yksittäisten paikkakuntien tilannetta hän ei lähde kommentoimaan.

- Suuren yleisön ei tarvitse olla peloissaan, mutta tietyillä asuinalueilla ei ole vaaratonta.

Tähän asti turvallisena mainostetun Göteborgin tapahtumajärjestäjät pelkäävät jo kaupungin maineen puolesta.

Fakta

Asuinpaikan mukaan Göteborgissa jengit ovat lähinnä löyhiä verkostoja, joiden jäsenistö valikoituu asuinpaikan ja henkilön rikollisen maineen mukaan. Nuoret ovat arvaamattomia, eivätkä he koskaan puhu poliisille. Yhteyksiä ammattirikollisverkostoihin luodaan jo nuorella iällä.

Tukholmassa jengejä on pääasiassa eteläisissä lähiöissä, missä niiden jäsenet ovat 20-30-vuotiaita. Rikoksia tehdään yleensä saman lähiön nuorten kanssa, mutta joskus mukaan otetaan erikoisosaajia maalta. Jengit tekevät myös pankkiryöstöjä lähimaaseudulla.

Skoonessa jengejä on eniten, jäsenet ovat enimmäkseen alle 18-vuotiaita. Jengiläiset suhtautuvat hyvin vihamielisesti poliisiin ja muihin yhteiskunnallisiin instituutioihin. Vartijoita, poliiseja, paloautoja ja jopa ambulansseja vastaan on hyökätty.


Tässä jätetään kertomatta, että nämä "nuorisorikolliset" ovat maahanmuuttajia. Ruotsissa on jo vuosikausien ajan ollut tapana a) jättää mainitsematta sanomalehdissä rikollisten entinen tausta, b) käyttää ilmaisua "nuoret" eufemismina ulkomaalaisille rikollisille, erityisesti mellakoiville muslimeille.

Tässä Aamulehden jutussa ohimennen viitataan näiden rikollisjengien maahanmuuttajataustaan vain tässä kohdassa:

Gyllanderin mukaan jengiytyminen liittyy lähiönuorten sosiaalisiin ongelmiin ja maahanmuuttajien syrjäytymiseen. Siten ongelma on ennaltaehkäisymielessä enemmänkin yhteiskunnallinen kuin poliisiasia. Ranskan kaltaisista nuorisomellakoista Gyllander ei kuitenkaan vielä lähde puhumaan.


Tässäkin siis yritetään panna ulkomaalaisten rikollisuus yhteiskunnan syyksi: ulkomaalaiset tekevät rikoksia, koska ovat "syrjäytyneitä". Ulkomaalaisten rikollisuus on muka "sosiaalinen ongelma", johon pitää puuttua "yhteiskunnallisin" toimin, ei missään nimessä poliisitoimin. Tämähän on aivan sairasta marxilaista tekstiä. Rikolliset ovat muka jotain yhteiskunnan uhreja. Rikollisuus ei muka ole poliisiasia!!

Ei ihme, että Ruotsissa on niin paljon rikollisuutta. Jos rikollisuutta ei pidetä poliisiasiana, rikollisuutta ei tietenkään voida mitenkään torjua. Rikollisuuteen ei auta sosiaalitanttojen päänsilittely, vaan nimenomaan poliisin ja oikeuslaitoksen toimet.

Ei ainoastaan ulkomaalaisten rikollisten kohdalla, vaan ylipäätään ulkomaalaispolitiikassa tämä ruotsalaisten sosiaalidemokraattisten sosiaalitanttojen harrastama holhouslinja on johtanut aivan totaaliseen epäonnistumiseen. Maahanmuuttajia on sullottu sosiaalipoliittisin perustein jaettaviin vuokra-asuntoihin suurkaupunkien lähiöslummeihin, heille on annettu sosiaaliturvaa runsaskätisesti, heiltä ei ole edellytetty työssäkäyntiä tai kouluttautumista tai edes maan virallisen kielen opettelua. Heidän vanhan maansa kieltä ja kulttuuria on tuettu kaikin keinoin. Kotimaisilta ihmisiltä ja kotimaiselta kulttuurilta on vaadittu sopeutumista ulkomaalaisiin ihmisiin ja heidän kulttuuriinsa. Järkevässä yhteiskunnassa asian pitäisi tietysti olla täsmälleen päinvastoin.

Tässä jutussa haastatellun Ruotsin KRP:n edustajan lausunnossa oli omituista myös tämä:

Eteläisessä Ruotsissa on valloillaan jengisota. Autopommit ja ampumavälikohtaukset seuraavat toisiaan niin Göteborgissa kuin Malmössäkin. Esimerkiksi Göteborgissa on koettu yhdeksän ampumavälikohtausta viimeksi kuluneiden kahdentoista päivän aikana. Malmössä on puolestaan räjäytetty huoneistoja käsikranaateilla ja pommeilla. Ulkopuoliset ovat toistaiseksi säästyneet henkilövahingoilta.

- Jengit käyvät taistelua huume- ja kiristysmarkkinoista, tietää Göteborgin poliisipäällikkö Klas Friberg.

Yhteenotot ovat kärjistyneet kuluneena kesänä. Tapahtumat ovat keskittyneet pääasiassa suurkaupunkien lähiöihin. Ruotsin keskusrikospoliisi on tilanteesta vaitonainen.

- Emme tiedä tarkasti, mitä tämä on, mutta se on selvää, että tilanne on vakava, sanoo keskusrikospoliisin lehdistösihteeri Varg Gyllander.Miten niin "emme tiedä tarkasti, mitä tämä on"? Juurihan tuossa Göteborgin poliisipäällikkö sanoi tarkasti, mistä on kyse: rikollisjengit käyvät taistelua huume- ja kiristysmarkkinoista. Miksi Ruotsin keskusrikospoliisi ei tiedä sitä, minkä Göteborgin poliisipäällikkö tietää?

Sama pelle eli keskusrikospoliisin lehdistösihteeri Gyllander jatkaa:


Poliisi ei sulje pois jengien yhteyksiä maan järjestäytyneeseen rikollisuuteen.


Huume- ja väkivaltarikollisjengit siis eivät itsessään ole järjestäytynyttä rikollisuutta? Ruotsin KRP:llä on hieman idiosynkraattinen määritelmä järjestäytyneelle rikollisuudelle, jos poliisi vain "ei sulje pois" huume- ja väkivaltarikollisjengien "yhteyksiä" järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

Ruotsin KRP osoittaa pätevyytensä tason myös tällä Gyllanderin lausunnolla:

Gyllanderin mukaan tilanne on hallinnassa melko hyvin, mutta yksittäisten paikkakuntien tilannetta hän ei lähde kommentoimaan.

- Suuren yleisön ei tarvitse olla peloissaan, mutta tietyillä asuinalueilla ei ole
vaaratonta."Tilanne on hallinnassa melko hyvin", kun Göteborgissa on ollut yhdeksän ampumavälikohtausta kahdentoista päivän aikana ja Malmössä on räjäytetty asuntoja käsikranaateilla ja pommeilla!! Ihan normimeininkiä siis Ruotsin KRP:n mielestä. Mikähän mahtaa olla Ruotsin KRP:n kriteeri sille, milloin tilanne ei ole hallinnassa?

"Suuren yleisön ei tarvitse olla peloissaan", kun kadulla ulkomaalaiset rikolliset ammuskelevat toisiaan rutiininomaisesti melkein joka päivä ja räjäyttelevät asuntoja käsikranaateilla. Mikähän mahtaa olla Ruotsin KRP:n kriteeri sille, milloin yleisön kannattaisi olla peloissaan?

"Tietyillä asuinalueilla ei ole vaaratonta." No shit, Sherlock. Kranaatteja räjähtelee ja kaduilla rikollisjengit ammuskelevat. Tämä ei siis ole ihan vaaratonta, kertoo poliisisetä. Kiitos nyt tästäkin poliisin viisaasta lausunnosta.

2 kommenttia:

Markus Jansson kirjoitti...

Tänään Ruotsi - Huomenna Suomi. Mikseivät multikultturellifanaatikot tajua tätä? Mikä helvetti riivaa oikein?

Anonyymi kirjoitti...

Uskaltaisikohan ihan sanoa:

"Ruotsissa talojen ja niitten asukkaitten räjäyttely käsikranaateilla on normaalimeininkiä"

Vai sanoisiko maltillisemmin vain

"Ruotsalaiset nuoret räjäyttelevät asuntoja ja niitten asukkaita rutiininomaisesti"