Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

sunnuntaina, elokuuta 24, 2008

Assimilaatiosta taas

Kirjoitin samasta asiasta noin vuosi sitten, mutta kertaus on opintojen äiti.

Kävin eilen Turun Heikkilän kasarmilla eli Suomen merivoimien esikunnassa jazzkonsertissa. Konsertti oli ilmainen ja sinne oli jopa ilmainen bussikuljetus Turun keskustasta. Yleisöä oli 300-400 henkeä.

Joukossa ei ollut silminnähtävästi yhtäkään maahanmuuttajaa. Turussa on niin paljon ulkomaalaistaustaista väestöä, että 300-400 hengen joukossa olisi pitänyt tilastollisen todennäköisyyden mukaan olla 20-30 maahanmuuttajaa. Kuitenkin kaikki 300-400 henkeä olivat nähtävästi suomalaisia; joukossa ei ollut edes toisista Euroopan maista Suomeen tulleita suomalaisen näköisiä ihmisiä, koska kierrellessäni konserttialueen nurmikentällä kahvia juoden ja donitseja ja grillimakkaraa syöden en kuullut kenenkään puhuvan mitään muuta kieltä kuin suomea.

Mikähän mahtaa olla syynä siihen, että maahanmuuttajat eivät osallistu suomalaiselle kulttuurille tyypillisiin avoimiin yleisötapahtumiin? Tätä ilmaiskonserttia oli mainostettu sanomalehdistössä ja internetissä. Eivätkö maahanmuuttajat lainkaan lue suomalaisia sanomalehtiä tai suomenkielisiä internetsivuja? Eivätkö maahanmuuttajat kerta kaikkiaan ole perillä siitä, minkä tyyppisiä kulttuuritapahtumia Suomessa on?

Asiaa ei voi perustella sillä, että kulttuuritapahtumat eivät kiinnosta kaikkia ihmisiä. Eihän suomalaisistakaan turkulaisista osallistunut tuohon ilmaiskonserttiin kuin pari promillea. Jos kiinnostus suomalaisia kulttuuritapahtumia kohtaan olisi maahanmuuttajien keskuudessa samalla tasolla kuin suomalaisten keskuudessa, maahanmuuttajien osuus kulttuuritapahtumien yleisöstä olisi sama kuin maahanmuuttajien osuus väestöstä. Jos ja kun 300-400 hengen suuruisessa Turun väestöä edustavassa otoksessa olisi ollut mukana 20-30 maahanmuuttajaa, miksi tuolla 300-400 hengen suuruisessa konserttiyleisössä ei ollut yhtäkään maahanmuuttajaa?

Miksi maahanmuuttajat eivät assimiloidu suomalaiseen kulttuuriin? Eivätkö he seuraa suomalaisia tiedotusvälineitä? Miksi heillä on täysin toisenlaiset kiinnostuksenkohteet ja harrastukset kuin suomalaisilla?

Mustalaiset ovat asuneet Suomessa 500 vuotta assimiloitumatta. Pysyvätkö Suomessa asuvat somalit, kiinalaiset, venäläiset, turkkilaiset, arabit jne. niin ikään assimiloitumattomina väestöaineksina vähintään seuraavat 500 vuotta?

Onko yhteiskunnallisesti toimiva ja toivottava tilanne, että samassa maassa asuu useita, toisistaan täysin erillisiä, eristyneitä väestöryhmiä, vailla mitään kulttuurisia yhtymäkohtia?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Assimilaatio musiikkimaun suhteen tapahtuu varmaan hitaammin kuin muu assimilaatio.
Mutta jos ajatellaan nyt assimilaatiota yleensä, niin assimilaatio-oletus on varmaan yleensäkin eurooppalainen ja amerikkalainen ajatus.

Muslimit tuskin ajattelevat että assimilaatio on hyvä asia vaan pikemmin paha asia. Samoin ajattelevat varmasti myös Lähi-Idän ei-muslimit. Lähi-Idässä erilaiset yhteisöt - kuten syyrialaiskristityt - ovat eläneet erillisinä toisen luokan yhteisöinä muslimien keskuudessa iät ajat. Siis arabivalloituksesta lähtien. Yhteiselo on ollut vaihtelevaa.

Vain maallistumiskehitys voi luoda perustan assimilaatiolle.

Mutta mitä realistisia perusteita on uskoa että assimilaatiota tapahtuisi edes siinä suhteessa että lähi-idästä tulleet yhteisöt hyväksyisivät länsimaiset arvot uskonnonvapaudesta, naisten tasa-arvosta jne.

Onhan se mahdollista, mutta kuinka todennäköistä. Yhteiskunta pikemmin pirstaloituu. Pirstaloituminen johtaa läntisten valtioitten sisällä yhteisen arvopohjan murenemiseen.

Maahanmuuton rajoittaminen sellaisista kulttuureista, joitten edustajat eivät tänne helposti sopeudu, on järkevin ratkaisu.

Eiväthän maahanmuuttajat edes ole sitoutuneet millään sopimuksella assimilaatioon.

Kyllästynyt kirjoitti...

Välillä vain ihmetyttää, miksi nuo niin tiukasti muslimilaisuuteensa vihkiytyneet ylipäänsä haluavat a) lähteä omasta kotimaastaan, joka on islamilainen b) eivät muuta toiseen, rauhallisempaan islamilaiseen maahan, jos kotimaan rauhattomuudet käyvät ylivoimaisiksi.

Miksi he välttämättä haluavat päästä täysin länsimaiseen demokratiaan, joka ainakin paperilla toivoo, että maahanmuuttajat ryhtyisivät sen maan veronmaksajiksi x vuoden sisällä?

Saako tätä ihmetellä?