Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, huhtikuuta 02, 2012

Jos sanot varkaita mustalaisiksi, mustalaiset esittävät sinulle tappouhkauksia

Maisa Torppa, Miss Bikini 2009Iltalehti:

Leimasi romanit varkaiksi

Julkkismissille tappouhkauksia

Maanantai 2.4.2012

Miss Bikini 2009 Maisa Torppa haukkui tavaroita vieneet kanssakilpailijansa viidakossa "manneiksi" ja katuu nyt puheitaan.

Julkkiskaunotar Maisa Torppa, 20, sai viikonloppuna niskaansa vihaisen palauteryöpyn ja jopa tappouhkauksia romaniyhteisön edustajilta.Siis jos sanot varkaita mustalaisiksi, mustalaiset esittävät sinulle tappouhkauksia.

Parodia on mahdotonta, koska he tekevät sen itse.


Ei kommentteja: