Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

perjantaina, maaliskuuta 30, 2012

Kokoomus vastustaa demokratiaa


Alexander Stubb hiiltyi... (JENNI GÄSTGIVAR)

...Jussi Halla-ahon romanikannanottoon. (IL)
Iltalehti:

Stubb ja Halla-aho ottivat yhteen eduskunnassa

Torstai 29.3.2012

- Tämän tyyppistä keskustelua ei tässä salissa pidä käydä, Alexander Stubb komensi eduskunnan kyselytunnilla.

Eurooppaministeri Alexander Stubb (kok.) hiiltyi torstaina eduskunnassa tapaan, jolla eduskunnassa vaadittiin Romaniasta tulleiden romanikerjäläisten siivoamista pois Suomen kaduilta.

- Olemme nyt niillä rajoilla, jossa yhtä kansakuntaa yritetään leimata. Tämän tyyppistä keskustelua ei tässä salissa pidä käydä, Stubb sanoi eduskunnan kyselytunnilla.

Stubb osoitti moitteensa erityisesti perussuomalaisten Jussi Halla-aholle, joka oli tivannut hallitukselta tiukempaa otetta asiaan.

Halla-aho perusteli vaatimustaan sillä, että kerjäämiseen liittyy ihmiskaupan ja järjestäytyneen rikollisuuden piirteitä. Halla-ahon mukaan poliisi epäilee romanialaisia vuosittain kahdesta ja puolesta tuhannesta rikoksesta.

- Romanikerjäläisillä on huomattava kielteinen vaikutus viihtyisyyteen, turvallisuuteen ja poliisin työhön, hän jatkoi.

Stubbin moitteet nostattivat äänekkäitä vastalauseita salissa.

- Missään nimessä ei pidä lähteä kriminalisoimaan tällaista toimintaa, vaan puuttua sen syihin, Stubb vetosi.
Miksi Kokoomus vastustaa kerjäämisen kriminalisointia?


Miksi Kokoomus yrittää kieltää kansanedustajia keskustelemasta kerjäämisen kriminalisoinnista?

"Tämän tyyppistä keskustelua ei tässä salissa pidä käydä"
- Alexander Stubb

Kokoomus siis haluaa kieltää eduskuntaa keskustelemasta Suomen lainsäädännöstä. Eduskunta on Suomen kansan valitsema lakiasäätävä elin. Kokoomus siis vastustaa demokratiaa.

Kokoomus on Suomen perustuslakia vastustava, diktatuuria kannattava rikollisjärjestö.

Kokoomus on Bulgariasta ja Romaniasta Suomeen tulleiden mustalaiskerjäläisten ja -rikollisten puolella Suomen kansaa vastaan. Kokoomus on Suomen kansan pahimpia vihollisia.1 kommentti:

FRDM kirjoitti...

Alexander Stubb ei ole Kokoomus.

Keskustelua pitää käydä, ja Stubb hieman pyörsikin sanojaan, kun Halla-aho kysyi, että missä sitä keskustelua sitten pitää käydä, jos ei eduskunnassa.

Vaikka Kokoomus olisikin diktatuuria kannattava ja demokratiaa ja perustuslakia vastustava rikollisjärjestö, kansalaiset ovat sitä vaaleissa äänestäneet. Se käyttää poliittista valtaa kansalaisilta saamillaan äänillä. Tälle asialle emme voi mitään.

Demokratian ongelma on se, että sen avulla voi valtaan päästä liike, joka tuhoaa demokratian.