Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, helmikuuta 22, 2012

Lapsen törkeästä pahoinpitelystä ei tule syytettä, jos pahoinpitelijöinä ovat molemmat vanhemmat


syyttäjä Eija Velitski


MTV3:

Tunnettu lääkäri joutuu oikeuteen epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä, joka liittyy poikavauvan ympärileikkaukseen lapsen kotona. Tapaus käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa ensi viikolla.

MTV3 Uutisten tietojen mukaan lääkärin epäillään ympärileikanneen poikavauvan ilman toisen huoltajan lupaa. (lihavointi M. Ellilä)

Toinen pojan vanhemmista on nigerialainen. Poikavauva tuotiin operaation jälkeen Helsingin Lastenklinikalle, jossa häntä hoidettiin lääkkeillä.

Lääkäri on Helsingin juutalaisen seurakunnan jäsen. Hän kiistää saamansa syytteen törkeästä pahoinpitelystä.On omituista, että tässä esitetään toisen huoltajan (äidin) suostumuksen puuttuminen ikään kuin ainoana syynä pahoinpitelysyytteen nostamiselle.

Jos molemmat vanhemmat olisivat halunneet ympärileikkauttaa poikavauvan ilman lääketieteellisiä syitä, kyseessä ei jostain syystä olisikaan ollut pahoinpitely syyttäjän mielestä.

Vanhemmat voivat siis tehdä väkivaltaa lapsilleen joutumatta syytteeseen saamatta minkäänlaista rangaistusta, jos molemmat vanhemmat harjoittavat ko. väkivaltaa yksissä tuumin.

Tällä logiikalla mm. insesti, pakkoavioliitot ja kunniamurhat ovat sallittuja, jos ko. lapsen molemmat vanhemmat syyllistyvät niihin yhteisymmärryksessä.Kiivas keskustelu

Julkisen terveydenhuollon piirissä ei tehdä poikien ympärileikkauksia uskonnollisista tai kulttuurisista syistä.

Niitä tehdään kotioloissa, sillä esimerkiksi muslimi- ja juutalaisyhteisöissä ympärileikkaukset nähdään välttämättöminä toimenpiteinä pojille. (lihavointi M. Ellilä)

Kokenut lastenkirurgi suhtautuu rituaalisista syistä tehtyihin ympärileikkauksiin kriittisesti.

– Koko toimenpide, silloin kun se ei aiheudu lääketieteellisistä syistä, on tarpeeton ja itse asiassa pysyvän ruumiinvamman tuottamista ilman syytä, toteaa lastenkirurgian dosentti Harry Lindahl Helsingin Lastenklinikalta. (lihavointi M. Ellilä)

Vailla lainsäädäntöä

Ympärileikkauksista ei ole Suomessa lainsäädäntöä. Poliisi- ja syyttäjäviranomaiset nojaavat rikoslakiin, jossa ruumiillisen väkivallan aiheuttaminen teräaseella katsotaan törkeäksi pahoinpitelyksi.

Korkeimman oikeuden (KKO) vuonna 2008 antaman ennakkopäätöksen mukaan uskonnollisista syistä tehty ympärileikkaus ei ollut rikos, kun se oli tehty lääketieteellisesti asianmukaisesti.

Helsingin käräjäoikeudessa on käsitelty viime aikoina juttuja, joissa ympärileikkaus on johtanut tulehdukseen ja sairaalahoitoon. Tuomiot ovat olleet noin 40 päiväsakon luokkaa. Tuomioista on valitettu hovioikeuteen.

Sosiaali- ja terveysministeriö sorvasi lakia ympärileikkauksista pitkään, mutta asiaa ei tuotu eduskuntaan. Syyttäjät haluaisivat selvän lainsäädännön.

– Nyt nämä näkokannat ovat niin erilaiset ja poikkeavat toistaan. Toivotaan tietysti, että meillä olisi kunnon työvälineet, toteaa Helsingin syyttäjäviraston apulaispäällikkö, kihlakunnasyyttäjä Eija Velitski.

Lastenkirurgin mukaan asia on jo kirjattu lakiin. (lihavointi M. Ellilä)

Meillä on perustuslaki, mikä takaa ruumiillisen koskemattomuuden ja meillä on rikoslaki, jossa on pahoinpitelypykälä. Ja lääketieteellisesti tämä on pahoinpitely, sanoo lastenkirugian dosentti Harry Lindahl. (lihavointi M. Ellilä)Näin juuri on asia. On käsittämätöntä, miten kukaan voi olla tajuamatta näin yksinkertaista asiaa.

Ei ympärileikkauksesta tarvitse olla mitään erillistä lakia. On olemassa rikosnimike törkeä pahoinpitely, jonka tunnusmerkit ympärileikkaus täyttää. Ympärileikkaus on siis rikos, koska se on törkeä pahoinpitely. Miten tämä voi olla epäselvää kenellekään?
2 kommenttia:

Anu Suomela kirjoitti...

Syytekirjelmää ei ole julkistettu. En usko, että Velinski olisi jättänyt syyttämättä sillä perusteella, että myös äiti olisi hyväksynyt esinahan amputoinnin.

Minusta olisi hyvä, jos syytekirjelmässä todettaisiin myös, että tämä nimenomainen teräaseella tuotettu vamma on luonteeltaan pysyvä, ja vaikuttaa pojan koko loppuelämään, seksuaalisuuteen ja parisuhteeseen.

Anu Suomela

Mikko Ellilä kirjoitti...

Olen samaa mieltä, että vamman pysyvä luonne pitäisi mainita. Lisäksi syytteessä voitaisiin käyttää todisteena jotain lääkärinlausuntoa, jossa todettaisiin ei-lääketieteellinen ympärileikkaus haitalliseksi ja lääketieteen etiikan vastaiseksi.

Luulen kuitenkin, että molempien vanhempien suostumuksella tehdyistä ympärileikkauksista ei ole Suomessa koskaan nostettu yhtäkään syytettä. Tämä johtuu siitä, että poliisi- ja syyttäjäviranomaiset ja jopa jotkut lääkäritkin haluavat antaa vanhempien teettää sukupuolielinten silpomista uskonnollisista syistä. Vanhempien uskonnon katsotaan antavan heille oikeuden tehdä väkivaltaa lapselleen.

Uskonnon kritisointiahan pidetään Suomessa poliittisesti epäkorrektina ja jopa rikosoikeudellisen rangaistuksen uhalla kiellettynä, kuten esim. Jussi Halla-ahon saamasta islaminloukkaamistuomiosta tiedämme.