Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, huhtikuuta 19, 2011

Mahdollisia hallitusratkaisuja
Pääministeri Jutta Urpilainen ja valtiovarainministeri Timo Soini?


Mahdollisia hallitusratkaisuja:

PS + SDP + Vas + KD = 102

PS + SDP + Vas + RKP = 106

PS + SDP + Vas + RKP + KD = 112

Tuossa on mahdollisia hallitusratkaisuja, joissa sekä Kokoomus että Keskusta (ja Vihreät) voidaan jättää oppositioon.

Kokoomus haluaa antaa Suomen veronmaksajien rahalla miljardikaupalla konkurssiin menneille valtioille, kuten Portugalille, Kreikalle ja Irlannille. Tämä on tärkein syy jättää Kokoomus oppositioon.

Vaikka Kokoomus nyt sattuu olemaan eduskunnan suurin puolue, se ei mitenkään automaattisesti oikeuta Kokoomusta olemaan hallituksessa. Katainen on nyt hallitustunnustelija, mutta Kataisen johtamat hallitusneuvottelut voivat kariutua. Tällöin olisi mahdollista, että uudeksi hallitustunnustelijaksi tulisi seuraavaksi suurimman puolueen puheenjohtaja Jutta Urpilainen. Hallitus pitää muodostaa siten, että sitä tukee eduskunnan enemmistö. Eduskunnan suurimman puolueen jättäminen hallituksen ulkopuolelle on täysin mahdollista, jos hallituspuolueilla on yhteensä enemmistö eduskunnassa.

Itse toivoisin, että myös RKP jätettäisiin oppositioon. Minua ärsyttää, että RKP on aina hallituksessa. RKP on muutenkin perverssi puolue, jonka tehtävänä on vain edustaa yhden etnisen ryhmän (5 % väestöstä) intressejä. RKP ei ole normaali poliittinen puolue, vaan etninen etujärjestö. Se, että Suomessa on erillinen ruotsinkielisten puolue, on melkein sama asia kuin jos Suomessa olisi joku venäläisten puolue tai somalien puolue.

(Ylläolevissa laskelmissa olen katsonut Ahvenanmaan edustajan osaksi RKP:n ryhmää. Tämäkin sopii siihen, että RKP on etninen puolue. Ahvenanmaalaiset kokevat olevansa ruotsalaisia ja ovat eduskunnassa automaattisesti RKP:n eduskuntaryhmän eli ruotsalaisen eduskuntaryhmän (Svenska riksdagsgruppen) jäseniä täysin riippumatta edustamastaan ahvenanmaalaisesta puolueesta.)

RKP:n puheenjohtaja Stefan Wallin käyttäytyi vaalien alla helvetin arrogantisti ja asetti Perussuomalaisille ehtoja hallitukseen pääsylle. Se, että 4 % kannatuksen omaava puolue asettaa ehtoja lähes 20 % kannatuksen omaavalle puolueelle, on jo röyhkeyden huippu, alkukielellä chutzpah (http://fi.wikipedia.org/wiki/Chutzpah). Tästä öykkärimäisestä, vittumaisesta asenteesta pitäisi rangaista jättämällä RKP kerrankin hallituksen ulkopuolelle.

Tällöin olisi myös mahdollista lakkauttaa pakkoruotsi, joka on muutenkin typerä muinaisjäänne.

Tästäkin syystä Kokoomuksenkin jättäminen oppositioon on tärkeää. Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen kannattaa pakkoruotsia henkeen ja vereen, vaikka Kokoomuksen puoluekokouksen virallisen kannan mukaan Kokoomus puolueena vastustaa pakkoruotsia. Muilla kokoomuslaisilla ei ole munaa vastustaa Kataista, vaikka kannattamalla pakkoruotsia Katainen vittuilee puolueensa jäsenistölle.

Puolueen puheenjohtaja on puolueen työntekijä, joten puolueen virallista kantaa vastustava puolueen puheenjohtaja on työnantajilleen vittuileva työntekijä. Yleensä työnantajilleen vittuileva työntekijä saa kenkää. Kokoomuksessa kuitenkaan kenelläkään ei ole munaa vastustaa Kataista.


Kokoomuslaiset ovat luusereita ja perseennuolijoita. Kokoomuslaisilla ei ole omaa tahtoa, omaa järkeä, omia aivoja. Kokoomuslaiset ovat robotteja, jotka marssivat innokkaasti johtajansa tukena täysin riippumatta johtajan edustamasta linjasta. Führer befiehl, wir folgen dir. Tämä näkyy kokoomuslaisten suhtautumisesta pakkoruotsiin ja Portugalin, Irlannin ja Kreikan tukemiseen eli Suomen veronmaksajien rahojen kaatamisesta kankkulan kaivoon.

BTW, Stubb on Kokoomuksen seuraava puheenjohtaja.

Stubb on jo nyt siinä asemassa, että hän on katsonut voivansa antaa vaalilupauksia Kokoomuksen nimissä ja asettaa ehtoja hallitusyhteistyölle:

"Om Samlingspartiet, och jag, är med i nästa regering så lovar jag att svenskans ställning inte försvagas på något sätt. Det är mitt första vallöfte."
"Skulle jag vara med i ett parti som kringskär finlandssvenskarnas rättigheter? Aldrig, det vore att dra mattan undan min egen identitet."
(http://www.hbl.fi/text/inrikes/2010/9/16/d51926.php)

Stubbin tulo eduskuntaan yli 40 000 henkilökohtaisella äänellä osoittaa hänen asemansa vahvuuden Kokoomuksen sisällä.

Katainen on ollut Kokoomuksen puheenjohtajana jo seitsemän vuotta eli vuodesta 2004 asti. Kun Katainen eroaa, seuraava Kokoomuksen puheenjohtaja on Stubb.

Tämä varmistaa Kokoomuksen säilymisen eurostoliittofanaattisena puolueena, jossa ei ole mitään kansallismielisyyden tai maahanmuuttokriittisyyden häivääkään.

Kokoomuksen "maahanmuuttokriittiset" ehdokkaat, kuten Wille Rydman ja Henri Heikkinen, ovat pelkkiä pellejä, joilla ei ole yhtään mitään vaikutusvaltaa Kokoomuksessa. He ovat vain listantäytettä, joiden tarkoituksena on vain viedä äänet pois tyhmiltä. Wille Rydmanin tai Henri Heikkisen linja ei koskaan tule olemaan Kokoomuksen linja.

Kokoomuksen linja on Kataisen ja Stubbin edustama eurostoliittofanaattinen linja.


Kokoomuslaiset ovat maanpetoksellisia eurohihhuleita. Järkevät ihmiset ovat lähteneet Kokoomuksesta ajat sitten.

1 kommentti:

urpo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.