Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, marraskuuta 24, 2010

Päivi Lipponen lietsoo vihaa, lammaskuoro määkii mukana


kansanedustaja Päivi Lipponen, sdp, suomalaisvastainen vihanlietsoja, Reichstag-propagandavalheen levittäjä


Facebookista:
Päivi Lipponen
Tämä ei nyt vetele. Tampereella on poliisin mukaan tehty tuhopolttoisku maahanmuuttajan omistamaan baariin. Tuli levisi taloon ja ihminen kuoli. Tällaista rasismia ei saa hyväksyä. Nyt on näytettävä, että suomalaiset eivät tämmöistä raukkamaista toimintaa hyväksy.

Tuula Holopainen
Maahanmuuttajien yritystoiminta harmittaa kovasti aloitekyvyttömiä suomalaisia. Meidän tulee kannattaa maahanmuuttajien yrittäjyyttä. Miten rasismin vastainen viesti saataisiin tehokkaaksi? Lait eivät suojaa oikein ketään Suomessa, koska lakien tulkinnat eivät vastaa oikeustajuamme. Rangaistukset ovat olemattomia.

Eila Forss
Miks tähän vihan ilmapiiriin on tultu? Suurin syy meidän yhteiskunnas on liikaa yhteisistä asioista todella tietämättömiä ja katkeria ihmisiä. Mä tunnen vain erittäin yrittelijäitä maahannuuttajia; ei siis sostuilla eläjiä. Mikä täs nyt mättää? Esim useimmat ongelmajätteiden jättäjät monilla asuinakueilla on omaa väestöä. Ja sammuuko albaani tai kurdi sänkyynsä tupakka suus ja aiheuttaa asuntopalon kerrostalos? Miettikää sitä!

Marjatta Vehkaoja
Suomi ottaa vastaan maahanmuuttajia, mutta ei ole riittävästi huolehtinut kantaväestön asennekasvatuksesta.
Eija Rantanen
Viharikoksille paljon suuremmat rangaistukset...suomalaiset uskovat vaan rangaistuksen pelossa!

Sonja Orupabo
Kannattaa katsoa tämä video
http://www.youtube.com/watch?v=CycVOp8782g
tässä asiassa voimme jokainen vaikuttaa omilla teoillamme ja omalla asenteellamme! Vihaa ei saa hyväksyä! Eikö historia ole VIELÄKÄÄN opettanut meille mitään? Onko pakko aina vaan toistaa samat virheet ja olla itsekäs ja rakkaudeton. En vaan millään voi ymmärtää tätä.

Pellonpaa Masa
Jäitä hattuun, mistään ei vielä tiedetä mikä on teon takana.
Kantaväestön syyllistäminen heti ensimmäiseksi rasismilla lyöden on vastenmielistä.
Entäpä jos paljastuukin että koko episodi on mamutaustaisten omia säätöjä?
Marssitaanko sittenkin?
Koska muuten olette viimeksi havainneet sitä rasismia ihan elävässä elämässä?
Itse olen ihan henkilökohtaisesti saanut kokea maahanmuuttajataustaista väkivaltaa Helsingin yössä ihan vain siitä syystä koska
olen ollut väärään aikaan väärässä paikassa ja vääränlaisessa seurassa.
Kas muslimit kun eivät ole kovin suvaitsevaisia seksuaalivähemmistöjä kohtaan....

Pellonpaa Masa
Aamulehden nettiversiosta juuri luettua, poliisin mukaan kyseessä ei ole rasismi tai kostoisku.
FB ystäväni Päivi lipponen, jos ja kun nyt paljastuu että tämä ei ole kantaväestön rasistinen viharikos, tämän ketjun aihe on raukkamainen rasistileima viattomien ihmisten otsaan.
Ja Perussuomalaisten kannatus nousee.....kuka vielä ihmettelee miksi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja katsokaapas taas ketkä mamuja puolustavat ja ovat vastaan oman maan kansalaisia, aivan NAISET!

Ämmät ulos kaikilta päättäviltä paikoilta!

Ari kirjoitti...

Mitäs sanotte rasismista vinkujat nyt, kun palon sytyttämisestä epäiltynä onkin pidätetty tavallista suomalaista tummempi ulkomaalainen ja uhrit olivat ihan tavallisia suomalaisia?

Vieläkö järjestetään mielenosoitus ja annetaan kantaväestölle asennekasvatusta? Uhrien omaiset ainakin varmasti tarvitsisivat sellaista?

Nuuskamuikku kirjoitti...

Mitä muuta voi syntyä kun naiset on asialla!!
Hyvä Päivi hyvä!!!
"Ensin hutkitaan ja sitten tutkitaan"
Ps,
Ei muuta kun marssimaan vaan,vaikka jokaisen raiskatun naisen vuoksi jonka esim. ulkomaalainen mies on raiskannut!

erja kirjoitti...

Eduskunnan epävirallinen ennustaja

Ettekö te, Päivi Lipponen ja Kimmo Kiljunen, tiedä suomalaistenkin olevan kansanryhmä? Kantasuomalaisten kiihkomielinen syyllistäminen toisten kansanryhmien tekemiin todellisiin rikoksiin täyttää myös rasismin tunnusmerkistön silloinkin, kun esitetään julkisia arvailuja esimerkiksi syyllistymisestä mielikuvituksellisiin rikoksiin toista kansanryhmää vastaan.

Osa poliittisesta eliitistä ei ymmärrä, että se itse on ollut koko ajan ainoa rasistinen ihmisryhmä Suomessa. Osa eliitin jäsenistä on hyökännyt omaa kantaväestöään vastaan. Kansanryhmä me suomalaisetkin olemme, mutta emme näköjään poliitikkojen, kuten Päivi Lipposen ja Kimmo Kiljusen mielestä.

Vieläkin hurjempaa on nähdä Päivi Lipposen käyttävän työssään "ennustamista" ja ottavan riskejä politiikan teossa arvaamalla syylliset ja syyttömät sekä näiden kansalaisuudet.

Eroa Eduskunnasta: http://www.adressit.com/lipponen