Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, marraskuuta 22, 2010

Kimmo Kiljunen: Upeaa, että puolet päiväkotilapsista on ulkomaalaisia

kansanedustaja Kimmo Kiljunen, SDPKimmo Kiljunen:

Isi tuli


18.11.2010 15:37

”Isi tuli” hihkaisi musta pikkupoika astuessani Rautkallion päiväkodin ovesta sisään. Lapsen innostuneet silmät ottivat satunnaisvieraan vastaan. Olin tekemässä kiertokäyntiä Koivukylän päiväkoteihin, Mikkolan kouluun ja Korson terveysasemalle. Halusin tutustua maahanmuuttoon.

Vantaalla ulkomaalaistaustaisia on jo yli kymmenen prosenttia väestöstä. Se on ennätys alallaan. Itäisissä kaupunginosissa luku lähestyy kahtakymmentä. Rautkallion päiväkodissa maahanmuuttajalapsia on yli puolet kaikista.

Muutos on pysyvä. Suomi on kovaa vauhtia tulossa monikulttuuriseksi. Lapset, jotka voivat käydä etnisesti monikerroksista päiväkotia ja koulua saavat poikkeuksellisen upean kasvuympäristön. He kasvavat suvaitsevaisuuteen. Ihmisen erilaisuus opitaan ymmärtämään voimavaraksi. Heille maailma aukeaa haasteena, ei pelottavana.

Lähiökoulun korkea taso häkellyttää. Mikkolan yhtenäiskoulussa on luokkatasot esikoulusta yläasteelle. Erityisluokat on integroitu osaksi muuta kokonaisuutta. Maahanmuuttajalasten suuri määrä tekee koulusta kansainvälisen. Ja kaiken kukkuraksi koulu on musiikkipainotteinen. Siellä on oma sinfoniaorkesteri.


Kommentteja hommaforumilta:

« Vastaus #5 : 19.11.2010, 12:20:44 »

Näin ne asuinalueet erkanevat, tulee olemaan suomalaisia päiväkoteja ja maahanmuuttajapäiväkoteja. Tanskan ghettoutumiskehitys on jo alkanut täälläkin. Muustahan nämä luvut eivät kerro.


« Vastaus #11 : 19.11.2010, 16:58:12 »

Kiljunen:
”Isi tuli” hihkaisi musta pikkupoika astuessani Rautkallion päiväkodin ovesta sisään. Lapsen innostuneet silmät ottivat satunnaisvieraan vastaan.


Kertooko se hyvää monikulttuurisuudesta, että neekerilapsi kutsuu tuntematonta suomalaista miestä isäkseen?

Tuohan tarkoittaa sitä, että kyseinen lapsi ei ymmärrä käsitettä isä. Muistan Ruotsin kuninkaan kertoneen, että isättömänä lapsena hän käytti virheellisesti sanaa isä kaikista aikuisista miehistä. Isätön lapsi ei ymmärrä käsitettä isä, koska ei ole itse oppinut käyttämään sanaa isä sen oikeassa merkityksessä.

Tuo isätön neekerilapsi oli lastentarhassa kuullut toisten lasten kutsuvan omia isiään isäksi ja oli sen perusteella luullut sanan isä olevan synonyymi kenelle tahansa aikuiselle miehelle.« Vastaus #17 : 19.11.2010, 18:48:34 »

Lapset, jotka voivat käydä etnisesti monikerroksista päiväkotia ja koulua saavat poikkeuksellisen upean kasvuympäristön.

Millaisia ovat etnisesti monikerroksiset päiväkodit ja koulut? Onko lapset jaettu niissä ihonvärin mukaan eri kerroksiin? Valkoiset ensimmäisessä, keltaiset toisessa ja mustat kolmannessa?

Heille maailma aukeaa haasteena, ei pelottavana.

Kimmo tarvitsee kipeästi konsulttikielen sanakirjaa. 'Haaste' on suomeksi 'pirunmoinen ongelma, johon kellään ei ole järkevää ratkaisua'.
« Vastaus #21 : 19.11.2010, 19:07:39 »

Lapset, jotka voivat käydä etnisesti monikerroksista päiväkotia ja koulua saavat poikkeuksellisen upean kasvuympäristön. He kasvavat suvaitsevaisuuteen. Ihmisen erilaisuus opitaan ymmärtämään voimavaraksi. Heille maailma aukeaa haasteena, ei pelottavana


Ja näin Malmössa sekä Pariisissa on tapahtunut?
Mellakoiminen, autojen polttelu, poliisin/palokunnan kivittäminen, sharia ym. onkin siis suvaitsevainen tapa ottaa haasteita vastaan!


« Vastaus #29 : 20.11.2010, 23:56:24 »

Kiljusen tekstiä lukiessa tulee väistämättä mieleen, että voiko keski-ikäinen mies olla oikeasti noin naiivi vai onko kyseessä piilonuiva tosielämän trolli. Kiljuslogiikalla maamme tulevaisuuden menestyjät tulevat siis Rautkallion, Varissuon, Meri-Rastilan yms. "poikkeuksellisen upeista kasvuympäristöistä".


« Vastaus #35 : tänään kello 00:06:49 »

Ihmettelen kyllä syvästi sitä, mikseivät Kimmo ja hänen aateveljensä muuta itse johonkin somali+arabi-valtaiseen hyvää vauhtia ghettoutuvan lähiöön, vaan riutuvat kateudesta vihreänä nykypäivän nuorille, jotka ovat jotenkin etuoikeutetusti kasvamassa monikulttuurisen suvaitsevaisiksi näissä multietnisissä kouluissa. Monikultturistit ovat vain yleensä väkisin tunkemassa tätä paskaa alas muiden kurkuista, vaikkeivat he tätä rikkautta lähelleensä toivokaan.

Ps. Kuka helvetti tuommoisia tekopyhiä juhlapuheita nykypäivänä edes ottaa tosissaan? Ei kukaan. Joten miksi niitä silti jaksetaan yhä edelleen päivästä toiseen oksentaa iloisesti ulos, vaikka koko monikulttuuri-ideologia on tuhoon tuomittu juttu?« Vastaus #36 : tänään kello 07:14:17 »

Ideologisen virustartunnan saanut oirehtii näin. Sairastuneet aivot eivät enää kykene johdonmukaisiin päättelyketjuihin ja todellisuudentaju on hämärtynyt. Aivot toimivat kuumeisesti ja yrittävät epätoivoisesti parantaa itseään tuottamalla yhä uudelleen ja uudelleen pakko-oireisia häiriöajatuksia. Niitä ei voi pitkään pitää sisällään vaan ne on säännöllisin väliajoin pulautettava ulos.


Kommentteja Kimmo Kiljusen blogin yleisönosastosta:


Minä kun olen ymmärtänyt, että suurin osa haluaa pois näistä "rikkaista" lähiöistä. Samaa kertovat asuntojen hinnat ja yleinen turvallisuuden tunne.

Päiväkodissa on varmasti hienoa käydä. Siellä tutustut varmasti maahanmuttoon. Ihan vinkkinä, niin todellisuus on hieman erilainen. Suurin osa maahanmuuttajista on nuoria miehiä. Luku- ja kirjoitustaidottomia. Heihin törmää usein rautatieasemalla iltaisin ja kampin kauppakeskuksessa hengaamassa. Käypäs tutustumassa myös heihin. Myös amarillon yökerho on loistava paikka tutustua monikulttuurisuuteen. Huomaat samalla miten diskorahat käytetään kotimaisiin palveluihin.

Ruotsissa on muuten myös näitä monikulttuurisuuskouluja. Suurin osa on siirtynyt musiikki ja taideopetukseen ja painottavat näitä laajasti. Aivan kuten vantaalla. Liekö syynä se, että lukutaito on niin heikko, ettei muutakaan oikein voida opettaa? Siltikään n. 60% mamuista ei Ruotsissa saa päättötodistusta. No, reitti on helppo. Jengejä on joka paikassa, eivätkä he vaadi lukutaitoa. Työajatkin on joustavat.

Tervetuloa todellisuuteen.


"Muutos on pysyvä. Suomi on kovaa vauhtia tulossa monikulttuuriseksi."

Määrittele monikulttuurisuus. Onko se sitä, että mahdollisimman monta etnistä ryhmää asuu samalla alueella (tyyliin entinen Jugoslavia tai Neuvostoliitto)? Vai onko se sitä, että monta eri kulttuuria yhdistyy yhdeksi yhtenäiskulttuuriksi (tyyliin Yhdysvallat)? Mitä lisäarvoa tämä on tuonut verrattuna homogeenisiin valtioihin, kuten Japani?

"Lapset, jotka voivat käydä etnisesti monikerroksista päiväkotia ja koulua saavat poikkeuksellisen upean kasvuympäristön. He kasvavat suvaitsevaisuuteen. Ihmisen erilaisuus opitaan ymmärtämään voimavaraksi. Heille maailma aukeaa haasteena, ei pelottavana."

Ovat ihmiset erilaisia ilman eri etnistä taustaakin. On aika naiivia, ellei jopa rasistista, ajatella, että etniset suomalaiset olisivat kaikki samanlaisia.


Ei kommentteja: