Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, syyskuuta 20, 2010

Kommentteja Ruotsin vaalituloksesta


Ruotsissa on herätty maanantaihin sekavissa tunnelmissa sunnuntain vaalien jälkeen. Aftonbladetin mukaan nyt odottaa kaaos.

Muutenkin maan lehdet ovat lähestulkoon kauhuissaan siitä tosiasiasta, että maahanmuuttovastaiset ruotsidemokraatit onnistuivat saamaan yli viiden prosentin siivun äänistä ja 20 paikkaa parlamenttiin.

Iltapäivälehti Expressenin mukaan Ruotsi ottaa nyt askeleen kohti tuntemattomaan.

"Pimeyden voimat ovat viimein ottaneet myös ruotsalaisen demokratian panttivangikseen", lehti kirjoittaa.

Sanomalehti Dagens Nyheterin mukaan ruotsalaisessa uusnatsismissa juuret omaavan puolueen pääsy parlamenttiin on epäonnen päivä.

"On onnettomuus Ruotsille, että se puolue on onnistunut pääsemään niin pitkälle", lehti kirjoittaa.

Sen mukaan vaalivoiton vieneen porvaripuolueiden allianssin tehtävänä on nyt pitää ruotsidemokraatit poissa vallasta.

Aftonbladetin mukaan sunnuntaisissa vaaleissa ei ollut lainkaan voittajaa.

Lehden mukaan painajaisesta tuli totta, kun ruotsidemokraatit onnistuivat ylittämään neljän prosentin äänikynnyksen ja ylsivät parlamenttiin asti.

"Olemme heränneet tänään toisenlaisessa Ruotsissa, jossa oikeistoradikalismi on marssinut esiin. Se herättää syvää levottomuutta", Aftonbladet kirjoittaa.Yleisönosastosta:


Näin Ruotsissa. Koskakohan nämä poliitikot Suomessa ja Ruotsissa herää siihen todellisuuten. Onhan siihen varmasti syy kun nämä realistisesti maahanmuuttoon ja sen ongelmiin tarttuvat puolueet saavat kannatusta.

Muuten ihmetyttää tuo uusnatsismi termin käyttäminen. Heti ollaan natseja jos ei ajatella asioista samanlailla kun kukkahattu tädit. Onkohan nämä henkilöt koskaan kuulleet Godwinin laista?


Ruotsalainen, kuten suomalainenkin systeemi halveksii liian vähän demokratiaa, nyt on herättävä ja tehtävä äkkiä jotain! Kenties Politbyroo?Kuten uutisista on saatu lukea jo moneen kertaan, niin pimeyden voimat tosiaan taitavat olla vallalla Ruotsissa - onneksi tämän äänestyksen jälkeen tilanne voi alkaa muuttumaan!"Olemme heränneet tänään toisenlaisessa Ruotsissa, jossa oikeistoradikalismi on marssinut esiin. Se herättää syvää levottomuutta", Aftonbladet kirjoittaa.

Kyllä minussa herättäisi syvää levottomuutta ruotsalaisena katsella maan maahanmuutto-ja kotoutumisongelmia, islamisaatiokehitystä ja lähiöiden ghettoutumista. Ehkä parinkymmenen vuoden päästä ymmärtävät.

Euroopan lintukotoutuminen päättyi ajat sitten. Tarvitaan isäntiä ja emäntiä taloon eikä löperöä kaikkea kaikille -politiikkaa. Siinä sivussa kannattaisi ehkä miettiä syitä radikalismin nousulle.Mites semmone puolue vaaleissa on jota ei saa äänestää?Tässä seuraus siita kun äänestyskopiin saa mennä yksin ilman virallista valvojaa.Ruotsin todellinen painajainen on ollut viime vuosikymmeninä hallitsematon maahanmuutto voittopuolisesti kielteisine vaikutuksineen. Ongelmat ovat jo sitä luokkaa, että Ruotsidemokraattien vaalimenestyksestä ei taida valitettavasti olla enää apua.

Muutaman vuosikymmenen päästä vaaleja saatetaan hyvinkin jo viettää tällaisissa tunnelmissa myös naapurimaassamme:
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Afganistanin+vaalit+alkoivat+pommi-+ja+raketti-iskujen+varjostamina/1135260235729

No, saadaanpahan sitten ainakin "oikea" tulos.Väärin äänestetty! Kyllä demokratiassa pitää äänestää valtaapitäviä. Ei missään nimessä saa muuttaa mitään nykyisestä järjestelmästä!

Ei kommentteja: