Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, kesäkuuta 10, 2009

Miksi vasemmisto hävisi vaalit

(lihavoinnit M.E.)

SDP ja kadonneiden äänien miehet

10.6.2009 9.55 Kristian Parviainen Yleinen


Olen saanut muutaman sähköpostin, joissa on korostettu, että SDP:llä oli hyviä ehdokkaita, jotka kyllä ymmärtävät mitä tavallisen duunarin elämä on. Eräässä viestissä sanottiin, että on turha luoda luokkasotaa korostamalla, ettei duunarimiehille löytynyt ehdokasta. Se on mukavaa, että joillakin on synnynnäinen kyky lukea rivien välistä ihan uutta tietoa… jota siellä ei ole.

Jos työmiestä edustava ehdokas olisi luokkasodan julistus, minkä julistus silloin on maahanmuuttajaehdokas? (Näillä viesteillä viitattiin juttuun: http://parviainen.blogit.uusisuomi.fi/2009/06/08/sdp-tasta-vasemmalle/)

Juttelin tehtaalla ihmisten kanssa ja käytiin SDP:n ehdokkaita läpi, osin ennen vaaleja ja osin vaalien jälkeen. Ihmisiä kiinnosti vaalit, mutta sopivaa demariehdokasta ei löytynyt… moni turvautui Timo Soiniin. Täytyy todeta, ettei tehtaan väestä löydy oikeastaan kuin SDP:n, Vasemmistoliiton ja PS:n kannattajia.

Koska olin Arja Alhon kamppanjapäällikkö, sai Arja poikkeuksellisen paljon ääniä tältä tehtaalta, mutta Arjan kompastuskiveksi nousi lausunnot kannabiksesta, joka rokotti kymmeniä ääniä yksin tältä tehtaalta. Tosin on todettava, että sama lausunto on saattanut tuoda jostain muusta yhteisöstä uusia ääniä.


Tehtaalla käytyjen keskustelujen jälkeen voi ehdokkaat jakaa näin… ja joku nyt taas vetää herneen nenään, niin kannattaa vetää vain yksi herne per sierain.


Ahmed ja Nesrin: Ei tavallinen suomalainen tehdastyöläinen äänestä maahanmuuttajaa, jollei henkilökohtaisesti heitä tunne.

Suomalainen vasemmisto, sekä Vasemmistoliitto että SDP, ovat ihan pihalla siinä mielessä, että puoluejohto ei lainkaan tarjoa peruskannattajajoukkonsa eli työväenluokan elämää ja ajatusmaailmaa.

SDP:n nykyinen puheenjohtaja Jutta Urpilainen höpisee vain jostain ”unelmista” ja ”visioista” tms. Erkki Tuomioja kommentoi jo kunnallisvaalien jälkeen, että tällaisella unelmahötöllä ei pitkälle pötkitä.

Vasemmiston perinteinen kannattajajoukko on lähinnä perheellisiä työläisiä, jotka kamppailevat asuntolainojen, lastentarhojen, koulujen, terveydenhoidon ja sensellaisten asioiden kanssa. Ei heitä kiinnosta joku täysin sisällötön löpinä jostain unelmista tms. pilvilinnoista tai maahanmuuton Suomen kulttuuria rikastuttavasta vaikutuksesta tai ilmastonmuutoksesta jne.

Erityisesti maahanmuuton perustelu jollain työvoimapulalla on äärimmäisen irvokasta nykytilanteessa, kun työttömyys kasvaa kovaa vauhtia. Jostain syystä sekä Vasemmistoliitto että SDP kuitenkin pitävät maahanmuuttoa jonain pyhänä lehmänä, jota ei saa millään tavoin kritisoida.

Miksi suomalaiset palkansaajat olisivat erityisen halukkaita rahoittamaan Suomeen tulvivien 185-senttisten, 75-kiloisten sänkileukaisten ”pakolaislasten” hotellitasoista majoitusta vastaanottokeskuksissa samaan aikaan kun esimerkiksi kunnalliseen hammaslääkäriin ei pääse ilman puolen vuoden jonottamista ja lapset kärsivät koulussa ja päiväkodissa ryhmäkokojen kasvattamisesta?

Ei kommentteja: