Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

perjantaina, lokakuuta 10, 2008

Rautalankaa maahanmuuttopolitiikasta

Miten maahanmuuttoon pitäisi suhtautua?

Tässäpä eräänlainen FAQ-teksti tai rautalangasta väännetty selitys maahanmuuttopolitiikan perusasioista:
Laajamittainen maahanmuutto kehitysmaista Suomeen on Suomen yhteiskunnalle haitallista, koska se aiheuttaa a) sosiaali-, terveydenhoito- ja koulutusmenojen kasvua ja b) rikollisuuden kasvua.

Huonosti koulutetut ja huonosti suomea osaavat maahanmuuttajat syrjäytyvät pois työmarkkinoilta ja jäävät pysyvästi yhteiskunnan eläteiksi, mikä aiheuttaa vakavia yhteiskunnallisia ongelmia sosiaalisen syrjäytymisen ja sen lieveilmiöiden, mm. rikollisuuden, mielenterveysongelmien, päihdeongelmien, perheväkivallan ja lastensuojeluongelmien muodossa.

Asiantilan korjaaminen vaatisi aivan valtavasti ennaltaehkäisevän sosiaalityön, terveydenhoidon, koulutuksen, kotouttamisen ja tukityöllistämisen resursseja veronmaksajien kukkarosta.

Edes tällaisen veronmaksajille hyvin kalliiksi tulevan, erityisesti maahanmuuttajia varten räätälöidyn sosiaalipolitiikan onnistuminen ei ole lainkaan varmaa, sillä suomalaisten ja kehitysmaista tulleiden islamilaisten maahanmuuttajien väliset suuret kulttuurierot ja oman etnokulturaalisen viiteryhmän pariin eristäytyminen voivat jopa pahentaa ongelmia entisestään vielä toisessa ja kolmannessakin maahanmuuttajasukupolvessa. Tästä on kokemuksia mm. Saksassa ja Ranskassa, jossa radikaali, militantti, fundamentalistinen islam nauttii turkkilais- ja pohjoisafrikkalaistaustaisen nuorison keskuudessa paljon suurempaa kannatusta kuin heidän Saksaan tai Ranskaan muuttaneiden vanhempiensa tai isovanhempiensa keskuudessa.

Mielestäni ilman muuta paras keino näiden ongelmien ehkäisemiseen on maahanmuuton tiukka rajoittaminen ja maahanmuuttajien tarkka valinta. Muitakin keinoja toki on ja lisää ideoita saa esittää. Muiden Länsi-Euroopan maiden, mm. Ruotsin, Norjan, Tanskan, Saksan, Hollannin, Belgian, Ranskan ja Englannin, kokemus laajamittaisesta maahanmuutosta on kuitenkin täysin kiistatta osoittanut, että maahanmuuton pitäminen pienenä on ehdottomasti ensisijaisen tärkeä keino maahanmuuton aiheuttamien ongelmien ehkäisemiseen.

Tietenkin kehitysmaiden yleinen köyhyys ja Euroopan rikkaus ovat ne asiat, jotka ajavat ihmiset liikkeelle. Suomella tai ylipäätään länsimailla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta ja halua korjata esim. Afrikan ongelmien perimmäisiä syitä eli diktatuureja, sotia, korruptiota, liiallista väestönkasvua, ahdasmielistä islamilaista ideologiaa, primitiivisiä uskomuksia (mm. Etelä-Afrikan presidentti Thabo Mbeki ei uskonut aidsin olemassaoloon), tietämättömyyttä (monien Afrikan maiden aikuisväestöstä enemmistö on lukutaidottomia), barbaarisia tapoja (esim. Somaliassa yli 99% naisista on ympärileikattu) jne.

Mitä me sitten voimme tehdä? Voimme pitää kiinni tästä suomalaisesta yhteiskunnasta ja niistä länsimaisista arvoista, joille se on rakennettu.

Yhteiskunta koostuu ihmisistä. Afrikkalaisista muslimeista koostuva yhteiskunta on afrikkalainen islamilainen yhteiskunta. Suomalaisista koostuva yhteiskunta on suomalainen yhteiskunta. Valinta on sinun. Voit itse vaaleissa vaikuttaa siihen, haluatko tämän maan olevan afrikkalainen yhteiskunta vai suomalainen yhteiskunta.


(Tämän kirjoituksen runko on kopioitu nimimerkin Herja kirjoituksesta Jussi Halla-ahon vieraskirjassa 10. 10. 2008 klo 11:46. Muutamia sanamuotoja ja lauserakenteita on muutettu ja muutamia asiakokonaisuuksia on täsmennetty lisäämällä asiaa selventäviä yksityiskohtia.)

3 kommenttia:

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://www.freebok.net/books/scripta/view.htmlNimi : Ressu

Viesti : Reserviläisliitolta tuli kysely missä yhtenä aiheena tiedusteltiin vastaajan maanpuolustustahtoa. Vastasin että maanpuolustustahtoni on erittäin hyvä. Sitten kysyttiin perusteluja, vastasin: Haluan omalta osaltani turvata suomalaisen demokratian, ihmisten perusoikeudet ja turvallisuuden.
Em. vastaus tuli automaattisesti, sitten aloin miettimään miksi vastasin näin... Perhe, lähimmäiset ja yhteisö ovat ainakin minulle tärkeitä.
Luettuani uudet raiskaustilastot Espoosta ja Helsingistä tunsin että oma yhteisöni on joutunut uhatuksi ulkopuolelta tulevan uhan takia. Lopputulos: järjettömän maahanmuuton vastustaminen on sitä itseään, MAANPUOLUSTUSTA.

11. lokakuuta 2008 2:54:08

bondpoet kirjoitti...

Ruotsissa uusi hallitus on sitä mieltä, että maan rajat ovat satunnaisia ja merkityksettömiä. He haluavat kaikkien olevan maailmankansalaisia:

http://www.brusselsjournal.com/node/3582

Vai sekoitanko muutaman radikaalin, korvia viiltelevän äänen tulevan hallituksen ääneen? Radikaalithan ovat niitä, jotka muuttavat asioita, on heitä sitten enemmistö tai, kuten yleensä, vähemmistö. Konservatiiveilla on aina se ongelma, että he eivät saa mitään aikaiseksi. Kulttuuria ei voi säilyttää, mutta sen muutosta voi yrittää suunnata haluamaansa suuntaan. Siinä tarvitaan kekseliäisyyttä, uskallusta, radikaalisuutta.

bondpoet kirjoitti...

Kannattaa muuten varoa matkustamasta ulkomaille:
######

Michèle, Lady Renouf,
P.O. Box 18812,
London, SW7 4WD.
Tel/Fax: 0207 460 7453

2nd October 2008

High Commissioner to the UK,
Mr. John Dauth LVO,
Australian High Commission,
Strand, London, WC2B 4LA.
Fax: 0207 240 5333


Your Excellency,

As you will be aware the British police and Crown Prosecution Service have
executed a Mannheim-originating warrant on an Australian national, the
historian Dr. Fredrick Töben, who was arrested onboard an aeroplane at
Heathrow while simply in transit from the USA to Dubai.

Even as he had no intention of entering Britain, he was seized off the
aeroplane and brought into this country where his alleged crimes do not even
constitute an offence.

For the first time, therefore, the European Arrest Warrant is being used in
a manner that we in Britain were assured would not be applied in Britain,
which has declined to adopt a 'Holocaust denial' law, because it is contrary
to British traditions of freedom of enquiry and expression.

The situation is summed up in today's Times under the headline:

'Extradition bid raises fears of 'thought crime' offences'.

I trust that the High Commission will provide consular assistance to Dr.
Töben and will monitor this disturbing and unprecedented development so as
to keep our fellow Australians informed of what they can expect from the UK
legal system when travelling or in transit.

Yours truly

Michèle Renouf

#####

Uutisesta Timesonlinessa:

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/crime/article4861271.ece

Samaan aikaan, kaksi brittiläistä, jotka ovat kirjoitelleet roduista ja holokaustista nettiin, on pakotettu hakemaan suojapaikkaa Yhdysvalloista. Vaikuttaa siltä, että jos Suomi jää EU-hirviön jäseneksi, ei suomalaisilla pian ole mahdollisuutta kritisoida aikamme ideologista ortodoksiaa senkään vertaa kuin nyt. (EU ei ole ollenkaan sitä, mitä kansalle väitettiin sen tulevan olemaan, kun kansaa manipuloitiin puoltamaan liittymistä.)

REQUESTS FOR POLITICAL ASYLUM

SHEPPARD, SIMON GUY and WHITTLE, STEPHEN

SUMMARY

The Applicants arrived at Los Angeles International Airport (LAX) on 14 July 2007 and made their asylum request to the first official they encountered. The basis of their asylum claim is a three-year campaign of legal harassment by the governing British Labour Party, culminating in an unprecedented prosecution and subsequent conviction for internet web pages hosted in Torrance, California. Were the applicants to be returned to Britain they would face substantial prison terms.

The applicants were prosecuted in Britain on the basis that a website they contributed to, or maintained, was "available in England and Wales". A "Plea to the Jurisdiction" challenging the extension of jurisdiction of a British court to internet material hosted in the U.S.A was made in September 2007, but was rejected by the same judge that later presided over the trial.

Up to this point the Applicants had been confident that all their activities were completely lawful.

Under this novel application of the law, American citizens, or indeed citizens of any nation, are rendered subject to arrest and prosecution by the British authorities for any "racially inflammatory material" deemed "threatening, abusive or insulting" placed on the world wide web.

No equivalent legislation exist in American law, indeed the Applicants are aware of a letter from Californian authorities stating that the material hosted on the Heretical website enjoys the highest protection of the US Constitution.

No evidence was presented at the Applicant’s trial, during June and July 2008, that any "racial hatred" had resulted from the internet material. The Applicant’s defense, essentially was that the material was irony, satire and parody of political correctness, intended in good humour and for the stimulation of debate. However, the applicable law, the Public Order Act 1986, removed the requirement to prove intent on the part of defendants and prosecutions have recently been brought in the absence of a complainant.

The maximum penalty under this law was increased (in a supplement to the Prevention of Terrorism Act 2000) from two years to seven years.

No evidence was presented at the Applicants’ trial that anyone had accessed the relevant internet pages other the single police officer who had downloaded the website for the purpose of the prosecution.

Numerous defence attempts were blocked during the course of an extremely zealous prosecution. An earlier Appeal Court ruling was invoked stating that “The truth is no defense”. Attempts to demonstrate that comparable material to that being prosecuted was readily available in British stores were also blocked.

Applicant Sheppard has endured three police raids, each of which is believed to have been unlawful and all of which considerably exceeded their proper scope. These took place on 30 March 2005, 12 April, 2006 (at which time Applicant Whittle was also raided) and 4 July 2007. Large quantities of books, papers, computer equipment, financial records and personal items were removed on each occasion, none of which has ever been returned. It was admitted by the authorities that the third police raid was unlawful.

The website at www.heretical.com consists of 750 pages and over 2 million words, being a collection of articles and excerpts covering a wide range of topics. Twelve web pages were the subject of criminal charges. The main purpose of the website is to act as a vehicle for Sheppard’s scientific ideas.

Applicant Sheppard qualifies as an individual with exceptional abilities in the sciences or the arts, i.e. would ordinarily be a potential candidate for the "Third Preference" visa category. He holds an honors degree (B.Sc) in Mathematics from the University of Sussex and has published two medical scientific papers as sole author, the later qualifying him (in the older, more stringent system of academic accreditation) for two Doctorates. Subsequently he developed an original system of behavioural procedural analysis called Procedural Analysis which is considered to be a significant advance in human understanding. More recently he has been self-employed as a web developer, supplier of computer products and publisher.

Applicant Whittle holds a First Class honors degree (B.A.) in language and Linguistic Science from the university of York and has written over twenty books on a variety of topics.

http://www.heretical.com/asylum.html