Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, lokakuuta 03, 2007

Väyrynen revisited

Kauppalehti:

Väyrynen: Maahanmuuttajien virta tulisi kalliiksi

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paavo Väyrysen (kesk) mukaan laajamittainen työperäinen maahanmuutto kävisi Suomelle liian kalliiksi. Turkkiin tiistaina matkustanut Väyrynen viittaa Alma Median Helsingin toimituksen haastattelussa Saksan turkkilaisten ongelmiin. Näiden asema on saanut Väyrysen epäilemään maahanmuuttoa.

Maahanmuuttajilla ei Väyrysen mukaan ole eläkeiässä helppoa. Toimeentulo on heikko, saksan kielen taito olematon, eikä paluuta Turkkiin ole.

– Se pitää meilläkin miettiä, että jos värväämme työvoimaa ulkomailta, täytyy myös huolehtia heidän vanhuudestaan.

Väyrysen laskelmien mukaan maahanmuuton nettohyöty jäisi pieneksi, koska muuttajille pitää järjestää omia palveluja. Tulkkaus, päiväkodit, koulut ja sairaanhoito luovat uuden työvoimapulan kierteen.

Väyrynen on mukana hallituksen maahanmuuttoon keskittyvässä ministeriryhmässä. Ministerit pohtivat lähiviikkoina, millaista maahanmuuttoa Suomeen halutaan, missä mittakaavassa ja mistä maista.

Väyrysen arvion mukaan muuttajien hankkiminen kannattaisi keskittää muutamiin maihin, jolloin esimerkiksi tulkkipalveluja tarvittaisiin vähemmän.

Väyrynen näyttää olevan ainoa valtioneuvoston jäsen, jolla on jokseenkin realistinen käsitys maahanmuutosta.

Kukaan muu ministeri ei ole uskaltanut nostaa esille sitä tosiasiaa, että maahanmuuttajista aiheutuu huomattavasti julkisia menoja.

Itsehän olen toki usein vääntänyt rautalangasta, että työssäkäyvien maahanmuuttajien maksamat verot eivät millään riitä kustantamaan työelämän ulkopuolella olevien, veronmaksajien rahoilla elävien maahanmuuttajien saamia julkisia palveluja ja sosiaalietuuksia.

Edes kaikki työssäkäyvät eivät ole nettoveronmaksajia, mutta työssäkäyviäkin on maahanmuuttajista nykyisin vain n. 1/3. Helsingin Sanomien mukaan vuonna 2005 Suomessa asui 110 000 ulkomaiden kansalaista, joista 36 700 oli työssäkäyviä.

36 700 työssäkäyvän ulkomaalaisen maksamat verot eivät riitä loppujen 73 300 ulkomaalaisen työttömyyskorvauksien, asumistukien, toimeentulotukien, eläkkeiden, lapsilisien, lastentarhojen, koulujen ja julkisen terveydenhoidon kustantamiseen.

Osa ulkomaalaisten aiheuttamasta kustannustaakasta jää siis nettomääräisesti suomalaisten veronmaksajien kannettavaksi.

Myös työssäkäyvistä ulkomaalaisista osa aiheuttaa nettomääräisiä kustannuksia suomalaisille veronmaksajille:

  • Ensinnäkin myös työssäkäyvät käyttävät esim. julkista terveydenhoitoa ja usein esim. koulutuspalveluja opiskellessaan työn ohella. Useimpien työssäkäyvien osalta nämä menot ovat pienempiä kuin heidän maksamansa verot, mutta eivät kaikkien osalta.
  • Toiseksi, monet ulkomaalaiset ovat töissä julkisella sektorilla, jossa heidän palkkansa tulee lähes yksinomaan veronmaksajien rahoista. (Esim. terveydenhoidossa perittävät palvelumaksut kattavat vain murto-osan julkisen terveydenhoidon kustannuksista.)
  • Kolmanneksi, monet näennäisesti “yksityisellä” sektorilla töissä olevat ulkomaalaiset saavat tukiaisia veronmaksajien rahoista: ulkomaalaisten perustamat yritykset (kebab-pizzeriat, etniset kaupat jne.) saavat starttirahaa ja muita yritystukia, jopa yksinomaan maahanmuuttajayrittäjille kohdennettuja erityistukia; lisäksi monet ulkomaalaiset työskentelevät “kansalaisjärjestöissä”, joiden rahoitus tulee lähes sataprosenttisesti julkiselta sektorilta. Tällaisia järjestöjä ovat esim. Kepa, Caisa, 6degrees-lehti jne. Jos joku Suomessa asuva ulkomaalainen työskentelee esimerkiksi Suomen Pakolaisavun kehitysapuprojektissa swahilin kielen tulkkina, tällainen suomalaisten kannalta täysin turhaa työtä tekevä, sataprosenttisesti veronmaksajien kukkarosta palkkansa saava ihminen ei ole mikään veronmaksaja.

Teoria eläkepommin purkamisesta maahanmuuton lisäämisellä on siis väärä.

Eläkkeiden maksamiseen tarvitaan verotuloja. Maahanmuuttajat eivät nettomääräisesti tuota Suomen julkiselle sektorille verotuloja, vaan aiheuttavat nettomääräisesti lisää kustannuksia suomalaisille veronmaksajille. Maahanmuuttajat eivät siis pysty rahoittamaan suomalaisten eläkkeitä, vaan maahanmuuttajat kuluttavat suomalaisten veronmaksajien rahoja. Maahanmuuton vuoksi Suomella on entistä vähemmän varaa maksaa eläkkeitä.

Maahanmuuttajat kilpailevat eläkeläisten kanssa samoista verovaroista. Mitä enemmän Suomeen tulee maahanmuuttajia, sitä vähemmän verovaroja riittää eläkkeisiin. Maahanmuutto ei siis auta purkamaan eläkepommia, vaan pahentaa sitä.

Suomen väestön ikääntymisellä ei siis voi perustella maahanmuuton sallimista.

Väestön ikääntyminen ja sen aiheuttama eläkepommi ei toimi argumenttina maahanmuuton puolesta, vaan sitä vastaan. Mitä vähemmän meillä on maahanmuuttajia elätettävänä, sitä enemmän meillä riittää rahaa eläkkeisiin.

Täytyypä joskus kysyä, ovatko minkään puolueen kansanedustajat tajunneet tämän.

8 kommenttia:

Tamperelainen kirjoitti...

Lehdistötiedote Mikko Ellilän suostumuksella yhteisellä asiallamme;) (?)

Den nya http://muhammed-caricatures.blogspot.com/

link till Finland`s prophet Muhammed karikatyrer contest, när den första var sensuredad av blogger.com.

Titta dessa karikatyrer och skriva dina tänkar till mitt post

e-mail: vapaussoturi@yahoo.com

Seppo Lehto
Penttilänkatu 12D15
33820 Tampere
Suomi-Finnland

puh: 044-3380291

Jukka kirjoitti...

Asiaahan Väyrynen taitaa tällä kertaa puhua. En osaa sanoa ykstyiskohdista mutta päälinja on oikea.

Ärsyttävää, etteivät muut ministerit kykene rauhalliseen keskusteluun asiasta. Kyllä tästä voisi tehdä vaikka jollain tutkimuslaitoksella realistisen tutkimuksen. Business Casen.

Hiukan hienosyisemmäksi tämän keskustelun soisi myös tulla. Maahanmuuttajia on niin monenlaisia: on koulutettuja ja kouluttamattomia, on virolaisia, on tamileja, on afrikkalaisia, ...

Anonyymi kirjoitti...

Mitä mieltä Mikko Ellilä on aasialaisista maahanmuuttajista? He pystyvät integroitumaan käsittääkseni erittäin helposti suomalaiseen yhteiskuntaan, rikollisuus on vähäistä ja kovia yrittäjiä. Kannattaako Burmasta tai Kiinasta rahdata aasialaisia?

Anonyymi kirjoitti...

"Itsehän olen toki usein vääntänyt rautalangasta, että työssäkäyvien maahanmuuttajien maksamat verot eivät millään riitä kustantamaan työelämän ulkopuolella olevien, veronmaksajien rahoilla elävien maahanmuuttajien saamia julkisia palveluja ja sosiaalietuuksia"

Kuka on väittänyt, että näin pitäisi olla? Taitaa olla ihan mikko pojan omia teorioita. Kirjoittaisit joskus edes jotain konkreettista...

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko tämä järjestö multikulttihulluuden takana

Commonpurpose (=Demos)

Englannissa valtarakenteissa levinnyt kuin syöpä.

ks. video, jossa kerrotaan järjestöstä (n.5min katselu alusta ja lopusta riittää ymmärtämään oleellisen)

http://video.google.com/videoplay?docid=187314750971510938

Suomessakin toimii!!

http://yhteiskuntakaksipistenolla.wordpress.com/2007/08/30/demos-helsingin-pikaseminaari-kuluttaja-nyt/
http://fi.wikipedia.org/wiki/Demos_Helsinki

Demos Helsinki ei ole virallinen osa Britannian suurimpiin think tankeihin kuuluvaa Demosta, mutta näiden kahden välillä on yhteyksiä. Demos tekee Suomen itsenäisyyden juhlarahastolle Sitralle tutkimusta julkisten palvelujen tulevaisuudesta ja hyvinvoinnin muutoksesta....

Anonyymi kirjoitti...

Jukka sanoi...
عرقي, عنصري ,

Minulle ja varmasti monelle muullekin sinä olet rotta ja henkinen runkkari. Tiedät sen varmasti itsekin.

Uskon että omassa arkielämässäsikin olet rotta ja huonon itsetunnon omaava elitistinen hihittelijä. Tunnen liian monta kaltaistasi etten voi olla huomaamatta heti mistä on kysymys.

Olen omalla blogillani välillä teeskennellyt keskustelevani kanssasi kuin ihmisen kanssa. Niin se menee.

Kaltaisiasi ihmisiä on työpaikoillakin vaikka millä mitalla. Varsinkin isoilla työpaikoilla tyyliin NSN, joista tuollaisista elitistinarsisteista ei päästä kovin helposti eroon, koska pomomiehillä ei ns. ole munaa.

Tampere tunnetuksi profeetta Muhammed pilakuvilla kirjoitti...

Kyllä se on niin että selvät sävelet afrikkalais- ja lähi-itäperäiselle maahanmuutolle. Selkeästi ei yhtäkään ei sitten millään tekosyyllä

Ohessa todisteeksi miksi ei:

Jotta asia ei jää epäselväksi niin kerrottakoon että lienen ainoa Suomessa joka on joutunut hakemaan 2:na vuonna lähestymiskieltoa neekeriä vastaan.

Syyttäjät Ulf Reimer ja Jouko Nurminen jättivät tämän Sylvain Kipren syyttämättä, vaikka samoilla todistajilla tappo-, pahoinpitelyuhkauksista sain lähestymiskieltosuojat tuekseni.

Viime keväänä tämä väkivaltaisella kuolemallani uhannut neekeri Sylvain Kipre saatiin haastettua Englannista laittomista uhkauksistaa siviilikanteen perusteella. - Olen siitä asti odotellut käräjitä tätä tappouhkauksia latelevaa huippuosaajaa vastaan.

Saas nähdä mikä on ollut viivästymisen syy kun ei sitä käräjäpäivää vaan ole kuulunut.

Väkivaltaisen persialaisafgaanin ja yhden norsunluurannikkolaisen neekerin uhri

http://neekeroinnin-uhri.blogspot.com

Seppo Lehto Tampere

Bring Rajamäki back kirjoitti...

Miten maahanmuuton hyötysuhde kannattavaksi? Raaka pisteytysjärjestelmä käyttöön, myös älykkyystestit pakollisiksi. Eliminoi automaattisesti useimmat afrikkalaiset ja arabit.