Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

lauantaina, syyskuuta 22, 2007

Päivän sitaatti

Jussi Niemelä Skeptikko-lehdessä:


Kansallismielisiä vastassa ovat länsimaisen ”älymystön” poliittisesti korrektit suvaitsevaisuususkovaiset, jotka härkäpäisesti sulkevat silmänsä islamin lukuisilta epäkohdilta ja kuulevat kriittisissä äänenpainoissa vain ”islamofobian” soraääniä.
...
Polarisaatiosta hyötynee lopulta vain islamin kaikinpuolista ihanuutta korostava professori Jaakko Hämeen-Anttila, jonka kirjat menevät itsepetoksessa rypevälle punavihreälle yliopistoväelle kuin kuumille kiville.


(Via Kansankokonaisuus.)

2 kommenttia:

IDA kirjoitti...

Menee ohi aiheen, mutta kuvagalleriaan kuitenkin:

http://www.youtube.com/watch?v=skXa2VPZ6ic

;)

Europarlamenttivaalit 2009 Suomi suomalaisille kirjoitti...

Allah and it`s prophet Muhammed were animal lovers? ;)

Greetings from Finland to all muslims who think that they can lie and declare their islamistic filthy divine lies to us telling us that it is their right:

Do you know there is a competion as "anti prophet muhammed cartoon contest" in Finland

Do you join in to this caricatyre anti prophet muhammed contest?

There is even blog http://prophet-muhammed-cartoon-contest.blogspot.com/
“Pictures of prophet Muhammed Cartoon Contest in Finland"

Give your points into comments, where you you can see the prophet muhammed fucking miss pig. There is a blog who advertise this contest:

We wait more caricatyres of prophet Muhammed ;)

Main page to this "Anti prophet Muhammed Cartoon Contest" is
http://muhammed-cartoon-contest.blogspot.com/


Send your "Anti prophet Muhammed caricatyre pictures" to this e-mail: muhammed.cartoon.contest(at)gmail.com