Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

lauantaina, helmikuuta 03, 2007

Multikulturalismin dogma estää Eurooppaa kohtaamasta maahanmuuttajien joukossa esiintyvien uskonnollisten ääri-ilmiöiden uhkaa

Kokoomuksen lehdestä:

Multikulturalismin dogma on estänyt maallistunutta Eurooppaa kohtaamasta maahanmuuttajien joukossa esiintyvien uskonnollisten ääri-ilmiöiden uhkaa. Islamin Eurooppaan kohdistuvaa uhkaa käsittelevät järkevimmin ihmiset, jotka voidaan luokitella fasisteiksi.

Yllä lainattu kirjailija Sam Harrisin lausahdus on pelottava.

Mitä miehen pitäisi ajatella suomalaisesta tasa-arvokeskustelusta? Tuohduin, kun Iranin suurlähettiläs kieltäytyi puristamasta Tarja Halosen kättä itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Minusta se oli loukkaus naiseutta, ihmisyyttä, kristinuskoa ja suomalaisuutta vastaan. Naispuoliset kollegani niin poliittisen kentän oikealla kuin vasemmalla laidalla ohittivat tapauksen olankohautuksella. Eräs totesi, että ”Tarja on sanonut, ettei se häntä haittaa.”

Siis tasavallan presidentti olisi todennut, että häntä ei haittaa se, että Suomen juhlavimmassa tilaisuudessa ojennettu kansakunnan tervehdys on kosketukseen kelpaamaton.

Ulkomaankauppaministeri Paula Lehtomäki (kesk.) kertoi taannoin tehneensä vienninedistämismatkan Saudi-Arabiaan. Kysyin häneltä miltä tuntuu edistää vientiä maahan, joka kohtelee naisia huonommin kuin apartheidin ajan Etelä-Afrikka kohteli mustia. Lehtomäki kertoi joutuneensa harkitsemaan pukeutumistaan huolella. Ministeri lisäsi pitävänsä tärkeänä, että ylläpidämme vuoropuhelua. Siis maan kanssa, jossa nainen ei saa ajaa edes autoa. Etelä-Afrikkaa vaadimme kauppasaartoon. Mutta siellä sorrettiinkin miehiä.

Suomen hallitus on tervehtinyt sitä, että siirtolaiset ovat perustaneet muslimineuvoston. Näin maahanmuuttajaa ei tarvitse käsitellä yksilönä, identiteetti korvataan uskonnolla. Tunisialainen insinööri ja lukutaidoton etiopialainen vuohipaimen ovat nyt sitten yhdessä muslimeja. Kansalliset kulttuuri-, osaamis -, kieli- ja käytöserot paketoidaan muslimi-nimikkeen alle.

Nyt tuo samainen neuvosto etsii yhteistä ääntä muslimeille tärkeissä kysymyksissä. Sellaisiin kysymyksiin kuluu: voiko pikku-Fatima olla uimahallissa samaan aikaan pikku-Kallen kanssa? Tätä keskustelua ei käydä Islamabadissa vaan Helsingissä!
Helsingin poliisin mukaan Suomen ensimmäinen ”kunnia”-murha on vain ajan kysymys.

Suomalaisia tasa-arvonaisia ei kiinnosta. He vaativat pörssiyhtiöiden hallituksiin naiskiintiöitä ja pitävät lakimies-termiä loukkaavana. Harrisin väittämä pelottaa entistä enemmän.

Eero Iloniemi
2.2.2007

2 kommenttia:

Dubbel Jei kirjoitti...

"Mutta siellä sorrettiinkin miehiä."

Ei se tossa ole olennaista vaan se, että siitä saattoi syyttää valkoisia miehiä. Kun meidänväriset ei edusta ihastuttavaa toiseutta, niin meitä voi arvostella.

Mikko Ellilä kirjoitti...

"siitä saattoi syyttää valkoisia miehiä. Kun meidänväriset ei edusta ihastuttavaa toiseutta, niin meitä voi arvostella."

Aivan. Valkoisia heteromiehiä voi haukkua kaikesta mahdollisesta, jopa neekerien tai ählämien tekemistä rikoksista tai heidän suvaitsemattomista asenteistaan. Esimerkiksi muslimien avoimesti ja systemaattisesti harrastama "kaikki homot pitää tappaa"-propaganda on Hienoa Ja Rikasta Monikulttuurisuutta, jota ei saa kritisoida. Sen sijaan normaalit "mun mielestä homot saa ihan vapaasti puuhastella keskenään mitä haluaa"-asenteella varustetut valkoiset heteromiehet ovat Poliittisesti Korrektien Virallisten Punavihreiden Tahojen mielestä hirveitä homofoobikkoja.