Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, elokuuta 29, 2012

Supo ei tajua "äärioikeistosta" yhtään mitään
Uusi Suomi:

Suojelupoliisi havahtui Suomen äärioikeistosta: ”Väinämöinen”


Luotu: 
28.8.2012 12:01
Päivitetty: 
28.8.2012 15:32
Suomessa elää hengellinen ja aatteellinen valmius väkivaltaiseen islamia vastustavaan terrorismiin. Aatteen kannattajat jakavat ideologian, puheenparren ja halun toimia yhdessä Norjan joukkomurhaaja Anders Behring Breivikin kanssa.
Suojelupoliisin tutkijan Maria Paason elokuussa julkaistu raportti suomalaisesta vastajihadista maalaa synkän kuvan kansalaisten halusta toimia. Islaminvastaista propagandaa levittää Suomessa kaksi nimimerkkiä, joiden kuvaukset mahdollisesta toiminnasta ovat erittäin samankaltaisia Breivikin manifestin kanssa.
Paason arvion mukaan laajaa yhteiskunnallista laittomia keinoja käyttävää liikettä ei Suomessa ”melko suurella todennäköisyydellä” synny. Yksittäisten toimijoiden konkreettinen uhka on kuitenkin kasvanut Pohjoismaissa.
- Breivikin toiminta on yleisen moraalikäsityksen mukaan järjetöntä, mutta hän toimi ideologian ajamana. Häntä on turha pitää yksittäisenä ”hulluna”, Paaso kirjoittaa tutkimuksensa johtopäätöksissä.
Väinämöinen
Paaso huomauttaa, ettei Breivik suinkaan ole yksin ajatustensa kanssa, vaan vastaavaa ideologiaa levitetään erityisesti internetissä eri asteisina versioina. Suomesta ääriesimerkki on nimimerkki Väinämöinen.
Suojelupoliisi ei tiedä, kuka on Väinämöisen nimimerkin takana. Nimimerkki on julkaissut ennen Norjan veritekoa kaksi versiota manifestista. Kirjoitukset koostuvat ”ideologian julkituomisesta, konkreettisesta tavoitteiden esittämisestä ja organisaatiokuvauksesta”.
- Järjestön strategia ja taktiikka ovat väkivaltaisia, ja niiden kohteina ovat maahanmuuttajataustaiset henkilöt sekä monikulttuurisuusagendaa ajavat suomalaiset, Paaso kuvailee.
- Väinämöisen manifestien ideologinen pohja ja sitä tukeva argumentaatio muistuttavat Breivikin manifestin sisältöä.
Yhteys Breivikiin
Paason analyysin mukaan Väinämöinen muistuttaa Breivikiä myös siten, että molemmat näkevät väkivallan olevan ainoa vaihtoehto vastustamansa yhteiskunnallisen kehityksen pysäyttämiseksi. Väinämöisen retoriikka on koventunut manifestin toisessa versiossa.
- Jälkimmäisen version mukaan poliittisen järjestelmän etsikkoaika meni - -, ja nyt on toiminnan aika, Paaso tulkitsee.
Suojelupoliisin tutkija painottaa, että Väinämöisen tekstit eivät ole natsimielisiä, vaan kohdistuvat nimenomaan islamiin kulttuurina ja sen aiheuttamaan demografiseen uhkaan.
Kaksi listaa
Väinämöinen myös listaa suomalaisia, jotka kirjoittajan mielestä edistävät Suomen ”mädätystä”. Listalla on poliitikkoja, virkamiehiä, toimittajia ja yksityishenkilöitä.
Paaso puolestaan listaa vastajihad-ideologiaa tukevia suomalaisia toimijoita tutkimuksessaan. Listalle pääsevät kaksi nimeltä mainittua henkilöä: kansanedustaja Jussi Halla-aho (ps.) ja turkulainen poliitikko Olavi Mäenpää.
Tutkimuksessa vastajihadin edustajiksi mainitaan myös järjestöjä tai ryhmittymiä kuten Suomen Sisu – joka on Paason mukaan painattanut Väinämöistä tukevia tarroja – Suomalaisuuden liitto ja Mäenpään Suomen kansan sinivalkoiset. Lisäksi viitataan nimeltä mainitsematta Hommaforumin keskustelijoihin ja ”osaan perussuomalaisten aktiiveista”.

 

Ilmeisesti Suomen Sisu ry on painattanut joskus jotain tarroja, joissa esiintyy joku sarjakuvatyyliin piirretty väinämöishahmo. Sitten tämä Supon "tutkija" luulee, että Sisu viittaa tällä tarralla bloggaajanimimerkkiin "Väinämöinen". 

Tällaisia järjen jättiläisiä on Suomessa "tutkijoina", jotka saavat palkkaa veronmaksajien rahoista."Tutkija" Maria Paason "raportti":
Internetissä on julkaistu kaksi, sisällöllisesti Breivikin manifestin kanssa samansuuntaista nimimerkin ”Väinämöinen” kirjoittamaa suomenkielistä pamflettia.
Ensimmäinen niistä on vuonna 2008 julkaistu Isänmaallisen Puhdistusprikaatin (IPP) julistus otsikolla ”Isänmaallinen sota. Taistelu Suomea mädättävää monikulttuurisuutta vastaan. Isänmaallinen puhdistusprikaati - perustaminen, strategia,
taktiikka, päämäärät” (Väinämöinen 1/2008). Seuraavana vuonna manifestista ilmestyi päivitetty versio nimeltään ”Operaatio ulos! Opas isänmaallisille suomalaisille. Monikulttuurisuuden murskaavan organisaation perustaminen, strategia, taktiikka ja päämäärät.” (Väinämöinen 10/2009). Tekstien kirjoittajaa ei tiedetä. Suomen Sisu on myös teettänyt isänmaallisuuteen viittaavia tarroja iskulauseella ”Väinämöinen tulee oletko valmis” (Hannula 2011, 107). Ei kuitenkaan ole tiedossa onko Suomen Sisulla yhteyttä Väinämöisen manifesteihin, mutta yhteys löytyy ainakin ideologiselta tasolta sekä käytetystä terminologiasta.


Veli-Pekka Kortelainen:


Supo ja Väinämöinen - Kun isoisä Breivikin keksi

28.8.2012 15:32

Mitä hittoa tämä on olevinaan?
"Suojelupoliisi havahtui Suomen äärioikeistosta: ”Väinämöinen”
Paaso huomauttaa, ettei Breivik suinkaan ole yksin ajatustensa kanssa, vaan vastaavaa ideologiaa levitetään erityisesti internetissä eri asteisina versioina. Suomesta ääriesimerkki on nimimerkki Väinämöinen. [...]
Paaso puolestaan listaa vastajihad-ideologiaa tukevia suomalaisia toimijoita tutkimuksessaan. Listalle pääsevät kaksi nimeltä mainittua henkilöä: kansanedustaja Jussi Halla-aho (ps.) ja Olavi Mäenpää.
Muut listan vastajihadin edustajat ovat järjestöjä tai ryhmittymiä kuten Suomen Sisu – joka on Paason mukaan painattanut Väinämöistä tukevia tarroja – Suomalaisuuden liitto ja Mäenpään Suomen kansan sinivalkoiset. Lisäksi viitataan nimeltä mainitsematta Hommaforumin keskustelijoihin ja ”osaan perussuomalaisten aktiiveista”."
*Facepalm*
Ensinnäkin: Kuka tai mikä on "Väinämöinen". Olen roikkunut tuolla "skenellä" netissä seitsemän vuotta, enkä ole kuullutkaan koko nimimerkistä tai noista "manifesteista" ennen tätä raporttia. Myöskään Google ei tunne -ainakaan vielä - Väinämöistä tai hänen manifestiaan, mikä on aika outoa jos kyseessä on netissä levitettävä manifesti. Haiskahtaa joko joltain tuntemattomalta marginaalipelleltä, josta tehdään "kärpäsestä härkänen", tai sitten joku trollaa ( ja jos näin on, niin vanhana trollina täytyy antaa varalta ehdolliset kehut onnistumisesta ;) ).
Siis ihan aikuisten oikeasti vaikuttaa tarkoitushakuiselle: Etsitään jokin äärimmäisen marginaalin tuntematon latvaperse, josta kukaan edes "alan miehistä" eli counte-jihadismista kiinnostuneistakaan ei tunne tai ole kuullut, ja nostetaan se framille, että "Tää on niitten guru, kattokaa vaikka! Persut, Halla-aho, kuunatsit, njähnjähnjäh..!". Erittäin pahasti on nyt sellainen maku suussa, että tutkija vain kaivoi jostain "Suoli24:ltä" esiin "Suomen Breivikin" kun sellaista ei muuten löytynyt.
Pikaisen selvityksen perusteella edes nimimerkki "Väinämöisen" manifesti ei ole tuttu. Vain muutamat jihadismista ja islamisista huolestuneet ja aiheesta netissä kirjoittaneet henkilöt olivat törmänneet edes kyseiseen sepustukseen, koska se oli lähetetty heidän sähköpostiinsa nimettömänä roskapostina, eikä teksti ollut juuri tehnyt vaikutusta vaan oli päätynyt roskikseen.
Voisin lyödä vetoa, että jos nimimerkki "Väinämöinen" on oikeasti olemassa ja tosissaan, niin hänen blogiaan on ennen SuPon mainosoperaatiota lukenut luultavasti vain kolme tyyppiä: mies itse, hänen psykiatrinsa ja Supon tutkija.
Otaksun että "Väinämöinen" nauttii suunnattomasti nyt kun hänet nostetaan framille Supon toimesta ja "viimeinkin viranomaiset tunnustavat hänen merkityksensä". Voin kuvitella, että tyyppi varmaan pistää varmaan päälle sellaisen "Olen Suomen Breivikki!!"- T-paidan ja lähtee juhlimaan illalla alkoholin ja mahdollisesti psyykelääkkeiden voimalla.
Supon raportin aasinsillat persuihin ja sisulaisiin ovat sen verta hataria, että ihmetyttää. Taaskin tuli "liian sopivasti" kuntavaalien alle tällaista materiaalia. Ja mitä tulee takavuosien sisulaisten "Väinämöinen tulee, oletko valmis?"-tarroihin, jotka eivät ole olleet edes sisun nettikaupassa tarjolla yli viiteen vuoteen, ne viittasivat ihan siihen Kalevalan Väiskään, eivät johonkin Suoli24:ltä innoituksensa ammentavaan trollin. Tarrat olivat sisulaisten mukaan humoristinen versio "Jeesus tulee - oletko valmis" -julisteista, ja siis aikana, jolloin nimimerkki "Väinämöistä" ei ollut olemassakaan.
Koska koko jutussa haiskahtaa vahvasti trollaus, niin vaikka olen kristitty ja pidän Kalevalaa puhtaasti mytologisena ja vertauskuvallisena teoksena, uskon enemmän Kalevalan Väiskin kuin tämän "Väinämöisen" "aikuisten oikeaan" olemassaoloon.
Toisaalta täytyy muistaa, että SuPokin on vain valtion poliisi, ei siis mikään objektiivinen tai epäpoliittinen toimija, ja siellä luultavasti on pulaa pätevästä henkilöstöstä.


Mutta Asiantuntijat-Han ovat aina oikeassa, kuten media meille jatkuvasti toitottaa haastatellessaan vähän väliä näitä "tutkijoita" eli päivystäviä desantteja "äärioikeiston" asiantuntijoina.

Tästä on esimerkkinä mm. Vesa Puuronen, SKP, jota media pitää objektiivisena asiantuntijana  "äärioikeiston" uhasta ja maahanmuuttajajärjestöjen saamien budjettimäärärahojen varastamisesta vankeustuomion saanut talousrikollinen Ali Qassim, jota media haastattelee maahanmuuttajien kotouttamisen asiantuntijana ja rasismin vastaisen taistelun uljaana sankarina.Ei kommentteja: