Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, elokuuta 02, 2012

Suomen mielenterveysseuran "asiantuntija" valehtelee maahanmuuttajien tekemistä raiskauksistaYle:


Kotimaa 2.8.2012 klo 7:19 | päivitetty 2.8.2012 klo 12:28

Mielenterveysseura kaipaa seksuaalikasvatusta maahanmuuttajille

Suomen mielenterveysseuran mielestä seksuaalikasvatus laiminlyödään usein maahanmuuttajien kotouttamisessa. Asiantuntijoiden mukaan maahanmuuttajille pitäisi tarjota enemmän tietoa kulttuurien välisistä eroista.

Suomen vankiloissa istuu tällä hetkellä hieman vajaa 100 seksuaalirikoksesta tuomittua, joista ulkomaalaisia on 25.
Suomen mielenterveysseuran kriisiryhmän erikoisasiantuntijan Lena Bremerin mukaan ulkomaalaisten suurta määrää tilastossa voi selittää muun muassa se, että ilmoitusherkkyys on suurempi silloin kun raiskaaja on tuntematon.
- Jos tekijä on tuttu mies, niin ei ilmoiteta yhtä herkästi jos se on tuntematon. Silloin maahanmuuttajat, joilla on aika vähän tuttuja, ovat enemmän niitä tuntemattomia miehiä, joista tehdään ilmoituksia.
- Jos rupeaa tekemään ongelmaa siitä että ”meillä on maahanmuuttajia, sen takia meillä on raiskauksia”, se on aivan väärä lähtökohta.
Bremer toivoisikin maahanmuuttajille enemmän informaatiota kulttuurien välisistä eroista ja erityisesti naisten ja miesten välisestä viestinnästä.
A-studion selvityksen mukaan seksuaalirikoksiin tuomituista ulkomaalaisista suuri osa on kotoisin kriisialueilta, jossa sota ja väkivaltarikokset ovat arkipäivää.
- Väkivaltarikokseen siinä on taipumus, mutta en tiedä onko se erityisesti sitten raiskausrikos. Siinä on ehkä enemmän tätä spekulointia, että miten vieraassa kulttuurissa osaa tulkita viestejä. Naisen ja miesten välisessä viestinnässä nimenomaan on kysymys siitä miten osaa tulkita viestejä. Mitä saa tehdä ja mitä ei.


Aivan sairasta.


Suomen mielenterveysseuran "erikoisasiantuntija" Lena Bremer valehtelee maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista

Maahanmuuttajat tekevät Lena Bremerin mukaan raiskauksia siksi, että he eivät TIEDÄ, että Suomessa raiskaus on rikos, ja siksi heille pitäisi KERTOA, että Suomessa ei saa raiskata. Tämän jälkeen raiskaajat yhtäkkiä lakkaavat raiskaamasta, kun he ovat saaneet kuulla, että raiskaaminen on kielletty.

Tällainen ihminen on olevinaan "asiantuntija", vaikka tämä ihminen ei selvästikään tajua yhtään mitään tästä asiasta.

Rautalankaa: raiskaaja EI raiskaa siksi, että hän ei tietäisi, että raiskaus on rikos. Raiskaaja raiskaa siksi, että hän haluaa raiskata. Raiskaaja TIETÄÄ olevansa rikollinen. Raiskaaja EI VÄLITÄ siitä, että raiskaus on rikos.
Suomen mielenterveysseuran "erikoisasiantuntija" Lena BremerTämä ihminen nimeltä Lena Bremer ei tajua tällaisia yksinkertaisia perusasioita, mutta silti hän tituleeraa itseään "erikoisasiantuntijaksi".

Seuraavaksi Lena Bremer varmaan menee "terrorismin asiantuntijana" kertomaan islamilaisille terroristeille, että terrorismi on länsimaissa kielletty. Sen jälkeen terroristit varmaan sanovat, että aha, emmepä tienneetkään tuota, kiitos tiedosta, nyt emme enää teekään terrori-iskuja.
 
Bremer yrittää myös epätoivoisesti valehdella, että maahanmuuttajien prosentuaalinen osuus raiskaajista ei todellisuudessa olisi niin suuri kuin rikostilastoista käy ilmi:

Suomen mielenterveysseuran kriisiryhmän erikoisasiantuntijan Lena Bremerin mukaan ulkomaalaisten suurta määrää tilastossa voi selittää muun muassa se, että ilmoitusherkkyys on suurempi silloin kun raiskaaja on tuntematon.
- Jos tekijä on tuttu mies, niin ei ilmoiteta yhtä herkästi jos se on tuntematon. Silloin maahanmuuttajat, joilla on aika vähän tuttuja, ovat enemmän niitä tuntemattomia miehiä, joista tehdään ilmoituksia.

Tämä on täysin järjetön, kukkahattutätien keksimä propagandavalhe, jolla yritetään epätoivoisesti selitellä, eiväthän ne maahanmuuttajat oikeesti tee niin paljon rikoksia kuin rikostilastoissa lukee.Vastoin Bremerin otaksumaa, kantasuomalaisesta raiskaajasta ilmoitetaan herkemmin. Miksi näin on? Seuraavassa muutama syy:

1. Kielellisten ja kulttuurillisten epäselvyyksien vuoksi raiskattu nainen saattaa herkemmin syyllistää itseään: antoiko hän ymmärtää väärin, eikö hän osannut tehdä itseään selväksi?

2. Nykyisessä ilmapiirissä ihmiset varovat syyllistämästä maahanmuuttajia rasisti-leiman pelossa.

3. Suomalainen häpeää raiskanneensa. Jotkut kehitysmaakulttuurit jopa ylvästelevät sillä. Tämä lisää naisen häpeää ja ilmoituskynnystä.

4. Maahanmuuttajat muodostavat voimakkaita yhteisöjä ja jengejä. Nainen voi pelätä tällaisen yhtenäisen ja raiskaajan taakse asettuvan ryhmän kostoa.

5. Monilla naisilla on naiivin idealistinen kuva maahanmuutosta ja maahanmuuttajista. He eivät helposti kehtaa tuoda esiin maahanmuuttoon liittyviä kielteisiä kokemuksia, vaan pyrkivät selittämään ne pois ja nuolemaan haavansa.

6. Maahanmuuttajat syyllistyvät merkittävästi suomalaista useammin joukkoraiskaukseen. Tällaisissa tapauksissa naisen pelko ja häpeä saattaa olla monikertainen.

7. On tapauksia, joissa maahanmuuttaja tai maahanmuuttajajoukko on tehnyt raiskauksesta julkisen sosiaalisessa mediassa. Tämä tekee naiselle asian käsittelystä vieläkin vaikeamman ja näin hän saattaa vaieta tapauksesta tekemättä ilmoitusta.

8. Media on opettanut näkemään suomalaisen aina syyllisenä ja maahanmuuttajan uhrina.

9. Monet suomalaismiehet torjuvat naisen, joka on ollut yhdynnässä kehitysmaalaisen kanssa. Tietoa tästä ei haluta levittää.

10. Nainen saattaa selittää teon maahanmuuttajan kokemuksella, esimerkiksi sotatraumalla ja poistaa näin vastuun maahanmuuttajalta.


Random-nimimerkkikirjoittajat hommaforumilla tajuavat maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista enemmän "Suomen mielenterveysseuran kriisiryhmän erikoisasiantuntija" Lena Bremer, joka saa palkkaa "asiantuntijatehtävistään".


Tämä Lena Bremer onkin pitkän linjan mokuttaja, joka on "asiantuntijana" samaa sarjaa kuin Vesa Puuronen:


Vieraskammo ongelmana

– Vieras kulttuuri ei ole ulkomaalaiselle välttämättä kriisikokemus, vaan se voi olla myös haaste: mahdollisuus pärjätä ja asettua uuteen ympäristöön, Ulkomaalaisten kriisikeskuksen johtaja, psykiatri Lena Bremer sanoo.
Suomalaisessa kulttuurissa vaikeaa ulkomaalaiselle on Bremerin mielestä etäisyyden ylläpito toisiin ihmisiin. Kontaktin saaminen suomalaisiin kestää kauan ja senkin jälkeen tuttavaa pidetään välimatkan päässä. Tämä voi tuntua vaikealta, jos on tottunut kulttuuriin, jossa pidetään paljon yhteyttä toisiin ihmisiin.
Bremer näkee ennakkoluulot ja  vieraskammon myös suomalaisten sosiaali-, hoito- ja muiden ihmisten kohtaamista vaativien alojen ongelmana. Järkiperäinen ajattelu näyttää kaikkoavan ammattilaisiltakin, kun eteen astuu erivärinen tai erikielinen ihminen.
– Ihmisten tunteet ovat samanlaisia, esiintyvätpä he millä kielellä ja ovatpa he minkä värisiä hyvänsä.
Tärkeintä niin ulkomaalaisten opiskelijoiden kuin muidenkin vaikeuksien ja kriisien hoitamisessa on Bremerin mielestä kokemuksien jakaminen, läsnäolo ja informaation antaminen, koskee se sitten mitä asiaa hyvänsä. Jos vuorovaikutukselle ei löydy yhteistä kieltä, käytetään tulkkia, Bremer opastaa.


Bremerin mielestä siis maahanmuuttajissa itsessään ei voi koskaan olla mitään vikaa. Kaikki maahanmuuttajien ongelmat Suomessa johtuvat vain suomalaisten "vieraskammosta" ja suomalaisen kulttuurin yleisestä vittumaisuudesta.

Suomalaisten pitää siis tehdä kaikkensa hoitaakseen maahanmuuttajien ongelmia kaikenlaisilla kotouttamisprojekteilla, joihin epäilemättä on palkattava Bremerin itsensä kaltaisia "erikoisasiantuntijoita" eli kukkahattutätejä eli mokuttajia.

 

Ei kommentteja: