Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, syyskuuta 05, 2011

Muslimijuhlan vuoksi koululaiset pakotetaan viikonloppuna kouluun

Vantaan Sanomat:

Ala-asteella järjestetään pakollinen muslimijuhla

Strömbergin ala-aste Helsingin Pitäjänmäellä viettää monikulttuurista juhlavuotta.

Lauantainen Iid al fitr -tilaisuus, islamilaisen paaston päättymisen juhla, on kaikille oppilaille pakollinen koulupäivä, myös kristittyjen ja ateistien perheiden lapsille.

– Kyllä se on pakollinen kaikille. Painotan, että kyse ei ole uskonnon harjoittamisesta, sanoo koulun rehtori Päivi Ristolainen.


Miten koululaiset voidaan pakottaa viikonloppuna kouluun?

Miten koulussa voidaan järjestää muslimijuhla?

Miten muiden kuin muslimien lapset voidaan pakottaa osallistumaan muslimijuhlaan?

Miten uskonnollisen paaston päättymiseen liittyvä uskonnollinen juhla ei muka ole uskonnon harjoittamista?


Vastavuoroisesti joulujuhlan alussa esitettävä kristillinen joulukuvaelma on tänä vuonna pakollinen kaikille oppilaille, myös muslimeille.

– Myös kuvaelma katsotaan ja vanhemmille on kerrottu, että mistä syystä se on pakollinen. Aiempina vuosina, kun meillä ei ole ollut monikulttuurista juhlavuotta joulukuvaelman katsominen on ollut vapaaehtoista.

Ristolainen huomauttaa, että joulujuhla on lukukauden päättöjuhla ja erikseen ovat kirkossa pidettävät vapaaehtoiset hartaus- ja laulutilaisuudet. Muslimit ovat voineet tulla päättöjuhlaan joulukuvaelman esittämisen jälkeen.

Ristolainen uskoo, että joulukuvaelman katsominen ei tule aiheuttamaan ongelmia koulun muslimiperheille.


Suomalaisten veronmaksajien rahoilla toimivan peruskoulun rehtori kantaa huolta vain siitä, onko Jeesuksesta kertovan jouluevankeliumin esittäminen ongelma "koulun muslimiperheille" eli maahanmuuttajille.

Suomalaisten veronmaksajien rahoilla toimivan peruskoulun rehtoria ei siis lainkaan kiinnosta, miten kirkkoon kuulumattomat 20 % suomalaisista suhtautuvat Jeesus-satujen esittämiseen totena.

Muslimeja jouluevankeliumi ei tietenkään häiritse, koska tarina Jeesuksesta kuuluu islamiin. Islaminuskohan perustuu kristinuskoon ja juutalaisuuteen. Muslimit siis uskovat Jeesukseen profeettana ja pitävät Jeesusta pyhänä. Näin ollen tarina Jeesuksen syntymästä kuuluu islamiin. Kristillinen jouluevankeliumi on osa islamia. Muslimit eivät tietenkään vastusta sellaista uskonnollista seremoniaa, jonka sisältö on osa islamia itseään.

Sen sijaan ateistit eivät usko Jeesukseen. Ateistit eivät usko, että tarina Jeesuksesta on totta. Suomalaiset ateistit joutuvat maksamaan veroja, joilla kustannetaan Jeesus-satujen esittäminen totena.

Tässä asiassa siis muslimit ja kristityt ovat keskenään samalla puolella ja suomalaiset ateistit eri puolella. Suomalaiset kristityt liittoutuvat ulkomaalaisten muslimien kanssa suomalaisia ateisteja vastaan. Suomalaiset ateistit joutuvat kärsimään muslimimyönteisten, suomalaisvihamielisten kristittyjen järjestämästä huuhaapropagandasta sekä kristillisen jouluevankeliumin että islamilaisen paastoseremonian muodossa.

Kommentteja Iltalehden keskustelupalstalta:

03.09.2011, 12:14
Ei nimimerkkiä
Vieras


Hyvä juttu, oppivat suomalaisetkin uusia asioita


04.09.2011, 14:00
Ei nimimerkkiä
Vieras


Elikkä alkeet rikoksiin ihmisyyttä vastaan. Kuinka kohdella tyttöjä/naisia oikein, ismalilaisuuden "ylivertaisuutta", huivin käytön alkeet, poikien/miesten paremmuus, tytöt ja pojat erikseen ym. muuta kulttuuria rikastuttavaa. Myöhemmin tulee kuvaan raiskaukset, ryöstöt, kunniamurhat ym. yhtä kasvattavat asiat.
04.09.2011, 13:01
Ei nimimerkkiä
Vieras


tollasena päivänä mun lapsilla on yllättävä vatsatauti ja jäävät kotiin


04.09.2011, 13:05
Ei nimimerkkiä
Vieras

Ilmoita mieluummin koululle,että heidän toimintansa on lainvastaista ja lapset eivät sinä päivänä tule kouluun. Jos antavat lapsille jälki-istuntoa tai jonkin muun rangaistuksen, niin tutkintapyyntö poliisille perustuslain vastaisesta uskonnon harjoittamiseen pakottamisesta.
Kommentteja Facebookista:


Jiri Keronen

En käsitä logiikkaa, miten tuo ei ole pakottamista uskonnon harjoittamiseen, kuten opettaja väittää. Juhla perustuu uskontoon ja sitä juhlitaan uskonnollisista syistä. Uskonnolliset juhlat ovat yleinen tapa, jolla ihmiset enää edes harjoittavat uskontoja, mutta tässsä tapauksessa se ei jotenkin taianomaisesti ole sitä.

Jiri Keronen

Uskonnollisia pakkoja tulee vähentää, ei lisätä. Se, että kristittyjen lapset pakotetaan johonkin, ei käy perusteluksi sille, että myös muslimit tulee pakottaa, samoin kuin Pekka-Ericin koulusurmaaminen ei oikeuta Norjan hirmutekoja. Kaksi väärää ei tee yhtä oikeaa.Mielestäni tuo rehtori Päivi Ristolainen syyllistyy rikokseen pakottamalla koululaiset uskonnon harjoittamiseen.


Suomen perustuslaki, 11 §

Jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus. Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus tunnustaa ja harjoittaa uskontoa, oikeus ilmaista vakaumus ja oikeus kuulua tai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan. Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen.

Ei kommentteja: