Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, helmikuuta 26, 2008

Markus Jansson Mannerheimistä ja muslimeista

Markus Janssonilta terveisiä:Mannerheim nähdään animaatioelokuvassa korsettiin pukeutuvana
homoseksuaalina, joka pystyy muuttumaan myös kentauriksi. Näin hänellä
on ihmisen pää, vartalona matkalaukku ja hevosen häntä. Mannerheim on
myös kohtauksessa, jossa hän kentaurin olemuksessa harrastaa seksiä
miehen kanssa.
Sensuuri päälle!
EI tämmöstä saa julkaista!
Kaduille polttamaan autoja!
Kaduille polttamaan Tampereen kaupungin lippuja!
Kuolemantuomio Katariina Lillqvistille!
...
Eikun hetkonen, mähän olinkin länsimainen ateisti enkä muslimi. Hups.
Sori. Unohtakaa äskeinen.


Tuossa tuli sopivia terveisiä niille idiooteille, joiden mielestä sananvapauteen "ei kuulu" muslimien pyhinä pitämien asioiden loukkaaminen. Näihin idiootteihin tunnetusti kuuluvat mm. pääministeri Matti Vanhanen ja tasavallan presidentti Tarja Halonen.

Ei kommentteja: