Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, tammikuuta 31, 2013

Terrorismin puolustelua Paavo Arhinmäen facebook-sivulla


Seppo Lampela, AKA Steen1:

Valitettavasti mä en enää oikein usko rauhanomaisiin ratkaisuihin. Pitää ilmeisesti aloittaa sen kielen käyttö, mitä fasistit ymmärtävät.


Jos joku aikoo vahingoittaa meitä, se allekirjoittaa samalla lupalapun ottaa itse reikiä.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja, kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki facebookissa:
Paavo Arhinmäki

Hyökkäyksiä demokratiaa ja sananvapautta vastaan ei voi enää ohittaa yksittäistapauksina. Odotan myös sisäministeri Päivi Räsäsen reagoivan.

Kommentti Arhinmäen fb-seinällä:

Steen Yksi
Word up! Valitettavasti mä en enää oikein usko rauhanomaisiin ratkaisuihin. Pitää ilmeisesti aloittaa sen kielen käyttö, mitä fasistit ymmärtävät.

Tähän kommenttiin tuli 14 tykkäystä. Nämä tykkääjät olivat:

Mirva Maarit Metsola


Roope Juola

Olavi Kilpiäinen

Jorma Juntto
Sami Salmi

Matti Kolehmainen


Antti Djmra Eho

Matti Laakso

Joku Nevalainen

Huurteen Jussi

Jussi Laukkanen


Jessica Rantanen

Lauri Myllyvirta

Juuso Kukkola 
Juttu jatkuu:


Steen Yksi
Se on mulle simppeliä. Jos joku aikoo vahingoittaa meitä, se allekirjoittaa samalla lupalapun ottaa itse reikiä.

Tähän tuli 6 tykkäystä. Nämä tykkääjät olivat:Jorma Juntto


Mara-Åke Huhtala

Niina Leiviskä

Jimi Keskikallio

Jari Ijas
Huurteen Jussi

 


Vasemmistoliiton puheenjohtajan Paavo Arhinmäen facebook-sivulla siis puolustellaan terrorismia eikä Arhinmäki puutu asiaan.            


Tässä viestiketjussa murhanhimoisia ajatuksia esittänyt nimimerkki Steen Yksi on henkilö nimeltä Seppo Kalervo Lampela.


5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mitä? Ette näköjään ihan ajatuksella lukenu, tai ehkä te vaan etsitte syitä vittuilla. Voi jumalauta.

Tipi kirjoitti...

Mitä ihmettä?? Nyt mulla meni teidän pointti aivan ohi, ketä tässä nyt puolustellaan? Steen1:n kommenttihan tarkoittaa aivan selkeästi, että nämä oman elämänsä sankarit ovat juuri antaneet luvan hyökätä myös itseään vastaan sabotoimalla "vassari-iltaa", jos niin vain voi asian ilmaista.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Ette ilmeisesti osanneet lukea, että Seppo Lampela tuossa esitti tappouhkauksia.

Hän esitti tappouhkauksia kaikille, joita pitää "fasisteina". Äärivasemmisto tunnetusti pitää mm. perussuomalaisia "fasisteina", joten Seppo Lampela tuossa esitti tappouhkauksia perussuomalaisille.

Tipi kirjoitti...

Ei, mene vieläkään mulle jakeluun. Menin nimittäin vielä enemmän sekaisin. Paavo ja Steen1 ovat "punaisia", ja nämä terroristit hyvinkin sinivalkoisia. Ymmärrän kyllä vastauksestasi tämän Lampelan oikeistovastaisuuden, mutta olikohan sitten tekstissä jokin ajatusvirhe?

Ja täytyy mainita, en pidä Lampelan sanomisia tappouhkauksena tai muuten, vaan enemmänkin arkipäivän realismina, vaikka itse olenkin paikoittain oikealle kallistunut. Itse lukisin sen ennemminkin niin, että nämä terrorintekijät eivät voi olettaa, että saavat sabotoida vapaasti. Kyllä "vastapuoli" saa pitää oikeuden puolustaa itseään, ei tarvitse seisoa kädet ylhäällä katsomassa vieressä kun poltetaan kyliä. :)

Tipi kirjoitti...

Ah, näemmä katosi pätkä tekstiä välistä, tarkoitukseni oli sanoa, että tappouhkauksena tai muutenkaan uhkaavana.

Ja mikäli olen tätä mediasekoilua seuratessa ehtinyt jo taantua aivan sisälukutaidottomaksi, niin pahoitteluni!