Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, joulukuuta 13, 2011

Emmanuel Eneh, Vihreiden edustaja terveyspalvelulautakunnassa

Kulttuuriamme suuresti rikastuttava afrikkalainen maahanmuuttaja Emmanuel Eneh on todellinen huippuosaaja: hän ei ole onnistunut läpäisemään yhtä tenttiä, josta on yrittänyt päästä läpi 17 kertaa peräkkäin.

Kulttuurinrikastuttaja Enehin mielestä syynä tähän on rasismi. Tämän afrikkalaisen herrasmiehen mielestä on rasismia, että afrikkalaiselta vaaditaan samanlaisia opintosuorituksia kuin valkoisilta ihmisiltä. Tasa-arvo on siis rasismia, sota on rauhaa ja vapaus on orjuutta (ks. Orwell).


Aamulehti:


Päivitetty 13.12.2011 09:12, julkaistu 13.12.2011 09:09

Opiskelija syyttää Tampereen yliopistoa rasismista


Nigeriasta Tampereelle vuonna 1989 muuttanut Emmanuel Eneh, 50, uskoi nuorena, että viisikymppisenä hän on tehnyt jo pitkän uran lääkärinä Suomessa.

Toisin kävi, mies on opiskellut Tampereen yliopistossa 22 vuotta. Viimeistä tenttiään lääketieteellisessä tiedekunnassa hän on yrittänyt läpäistä turhaan 17 kertaa.

Nyt hänen kaikki opintosuorituksensa on mitätöity vanhentuneina lääketieteen laitoksen johtajan Matti Lehdon tämän syksyisellä päätöksellä.

Emmanuel Eneh syyttää myös Tampereen yliopiston muutamia opettajia ja virkamiehiä rasistisesta asennoitumisesta hänen opiskelu-uraansa. Hän on valittanut asianajajansa Jouni Hirsimäen kanssa yliopiston päätöksestä Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen.

Todisteena yliopiston muutamien virkamiesten asenteista hänellä on omia nauhoituksia tallessa keskusteluistaan yliopiston virkailijoiden kanssa.

– Harkitsen myös tutkintapyyntöä poliisille rasismista, Eneh kertoo.

– Nauhalla kuullaan myös erään yliopiston opettajan sanovan, että Eneh tulisi ammatissaan ”tappamaan naisia ja lapsia”, asianajaja Hirsimäki lisää.



Ihminen, joka ei ole pätevä lääkäriksi, tietysti asettaisi potilaansa hengenvaaraan eli tappaisi ihmisiä yrittäessään toimia lääkärinä.

afrikkalaisen tanssin ja rummunsoiton taitaja Emmanuel Eneh, Tampereen ev.lut. seurakuntien evankelista, Vihreiden edustaja Tampereen kaupungin terveyspalvelulautakunnassa: Sairauden aiheuttavat joko pahat henget, esi-isien viha tai maan jumalien loukkaaminen.



Kehitysyhteistyön palvelukeskus Kepa:

Nigeria saa elinvoimansa Afrikan maaperästä ja rikkaasta traditiosta, kuten perinteisestä lääketieteestä. Iloinen ote elämään säilyy köyhyyden ja sairauksien aiheuttamasta kärsimyksestä huolimatta.

"Sinä kysyt tarvitseeko Nigeria kehitysapua, minä kysyn mitä kehitys on?", vastaa Emmanuel Eneh provosoivasti. Hän on afrikkalaisen tanssin ja rummunsoiton taitaja, evankelista, mikrobiologi ja valokuvaaja. Nyt hän viimeistelee lääketieteen opintojaan Tampereen yliopistossa.

...

Nigeriassa arkielämää ohjaavat vielä omat traditiot, mutta länsimaiden vaikutus on jo nähtävissä. Se merkitsee muun muassa perinteisen afrikkalaisen lääketieteen tukahduttamista.

Emmanuel Enehin mukaan perinteinen parantaja oli sekä lääkäri että yhteisön terapeutti. Hän auttoi sairastuneen irti syyllisyydestä ja takaisin yhteisön jäsenyyteen.

"Afrikassakin sairauden syy on tärkeä", toteaa Eneh. "Kun sairaus iskee, herää kysymys miksi? Miksi minä sairastun tai miksi sinä, miksi ei joku muu?" Eneh kertoo perinteisestä parannusmenetelmästä Affasta. Se on kolmiaskelinen prosessi, jossa selvitetään sairauden syy, poistetaan se, ja lopuksi hoidetaan fyysinen vaiva.

Sairauden aiheuttavat joko pahat henget, esi-isien viha tai maan jumalien loukkaaminen. Jos kyse on pahoista hengistä, on ne ajettava ensin pois, ja vasta sen jälkeen voidaan paneutua varsinaisen sairauden parantamiseen. Parantaja voi myös lähettää jonkun sukulaisen suorittamaan tehtävän, jonka tarkoitus on lepyttää esi-isiä ja jumalia. Lääkehoitoa ei kannata aloittaa ennen kuin sairauden syy on poistettu. Itse lääkeaineet, joita hankitaan juurista, lehdistä ja eläinten elimistä, eivät poikkea paljonkaan länsimaisista.

Afrikkalainen ja eurooppalainen parantamiskulttuuri eroavat toisistaan. Kun Afrikassa sairaudelle annetaan jokin yhteisöllinen merkitys, Euroopassa sairaudet selitetään vain erilaisilla viruksilla ja bakteereilla. Ne eivät vastaa kysymykseen, miksi juuri minä sairastun.


Tästä voitte päätellä, miten pätevä "lääkäri" tämä afrikkalainen kulttuurinrikastuttaja Emmanuel Eneh on.


Voitte myös päätellä, miten rehellisesti ja järkevästi Kehitysyhteistyön palvelukeskus Kepa toimii kehuessaan taikauskoista afrikkalaista poppamiestä ja yleensäkin afrikkalaisia "perinteitä" eli primitiivistä ja barbaarista taikauskoa.




Tämä kehitysapumäärärahoilla eli veronmaksajien rahoilla toimiva virasto siis käyttää sinun verovarojasi afrikkalaisen barbaarisen taikauskon kehumiseen propagandalehdessään.


2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Luulisi, että jätkä ois luovuttanut jo aikaa sitten. Olishan toi jo nöyryyttävää :D

Homo kirjoitti...

Jos ymmärsin asian oikein, niin hän on onnistunut suorittamaan kaikki muut kurssit hyväksytysti - paitsi tämän yhden. Tällöin kai hänellä on suhteellisen kattava koulutus alalta, vaikkakaan ei vielä valmistumiseen oikeuttava.

Kokonaan eri asia on se, että jos hän on hurahtanut johonkin koululääketieteen ulkopuolisiin käsityksiin. Niihin hurahtaneita tuntuu olevan valitettavan monia myös lääkäreiksi valmistuneissa supisuomalaisissa - useimmiten naisissa, vaikka voisi kuvitella lääketieteellisen koulutuksen estävän esimerkiksi homeopatiaan uskomisen...

Onko tietoa, että mistä aihepiiristä tässä epäonnisessa tentissä oikein on kyse?