Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, elokuuta 09, 2011

Jamaikalainen gangsta yritti murhata poliisin, Ylen mielestä "nuoriso" mellakoi

Gunman: Mark Duggan shot the officer in the side of his chest with a handgun


Pictured: The 'gangsta' gunman killed in shoot-out with police whose death sparked riots

By Rebecca Camber

Last updated at 12:13 PM on 7th August 2011Staring at the camera and making a gun symbol with his fingers, this is the dead 'gangster' whose death sparked the Tottenham riots.

Mark Duggan, 29, was in a car being followed by police during a covert operation on Thursday.

But Duggan, a known offender from London’s notorious Broadwater Farm Estate, became aware that he was being followed and opened fire on the officers.

He shot the officer from Scotland Yard’s elite firearms squad CO19 in the side of his chest with a handgun.

The bullet lodged in the police radio that the undercover officer was carrying in a side pocket.

Armed officers shot the gunman dead seconds later.
Jamaikalainen gangsteri - ammattirikollinen - yritti murhata poliisin, ampumalla tätä lähietäisyydeltä rintakehään. Tämän jälkeen kyseinen murhaaja itse kuoli tulitaistelussa poliisin kanssa.

Neekerit reagoivat tähän POLTTAMALLA TALOJA ja RYÖSTÄMÄLLÄ KAUPPOJA.

Ylen mielestä "englantilainen nuoriso" mellakoi "sosiaalisten ongelmien" vuoksi.

MIKSI YLE VALEHTELEE? MIKSI? MIKSI? MIKSI?


Yle:


Lontoossa raju mellakka - kymmeniä pidätetty

julkaistu su klo 02:27, päivitetty su klo 15:04


Britannian pääkaupungissa Lontoossa puhkesi lauantai-iltana raju mellakka. Tilanne sai alkunsa noin 300 ihmisen mielenosoituksesta poliisiaseman edustalla Pohjois-Lontoon Tottenhamissa. Protesti järjestettiin, koska mies sai surmansa poliisin luodista torstaina samalla seudulla. Poliisi pidätti yli 40 mellakoitsijaa.

Mellakoitsijat sytyttivät yön aikana polttopulloilla tuleen useita poliisiautoja, kaksikerroksisen bussin ja asuinrakennuksia. Lisäksi kauppoja on ryöstelty ja liikehuoneistoja on sytytetty tuleen. Myös Britannian yleisradioyhtiön BBC:n kuvausryhmä joutui hyökkäyksen kohteeksi. Sky News -uutiskanavan mukaan sen kuvausryhmä joutui poistumaan paikalta tilanteen muututtua uhkaavaksi.

Ainakin 26 poliisia loukkaantui kahakoissa, yksi heistä sai päävammoja. Kahdeksan heistä on viety sairaalahoitoon.

Kaduilla oli yöllä tiettävästi satoja mellakoitsijoita ja mellakkapoliisit pyrkivät rauhoittamaan tilannetta. Sky Newsin mukaan poliisi otti käyttöön poikkeustilanteiden johtokeskuksen, jota tavallisesti käytetään vain kuninkaallisten häiden tapaisten suurten yleisötapahtumien yhteydessä.

Silminnäkijät ovat kuvailleet tilannetta täydellisen kaoottiseksi ja kertoneet alueen muistuttaneen yöllä sotatannerta. Suurilla kasseilla ja ostoskärryillä varustautuneet ihmiset ryöstelivät kaupoista muun muassa vaatteita ja kodintekniikkaa.

Tottenhamissa mellakoitu aiemminkin

Mellakan sytykkeenä toimineen 29-vuotiaan neljän lapsen isän kuoleman yksityiskohdat ovat vielä epäselvät. Poliisi pysäytti torstaina taksin, jonka kyydissä mies oli. Taksin pysäyttänyt poliisi haavoittui, kun häntä ammuttiin käsiaseella. Luoti osui poliisin kantamaan radioon. Ilmeisesti tämän jälkeen poliisi ampui miehen.

Vuonna 1985 Tottenhamissa puhkesi rajuja mellakoita, kun nainen kuoli sydänkohtaukseen kesken poliiisin tekemän kotietsinnän. Tuolloiset mellakat lukeutuvat Britannian historian väkivaltaisimpiin. 26 vuotta sitten yksi poliisi puukotettiin kuoliaaksi ja lähes 60 poliisia loukkaantui.

Tottenhamin alue tunnetaan parhaiten jalkapallon valioliigajoukkueesta Tottenham Hotspurista.

AFP, Reuters, AP, YLE Uutiset
Iltalehti:

Britanniassa puhjennut uusia mellakoita

Maanantai 8.8.2011 klo 19.30 (päivitetty 9.8.2011 klo 02.39)

Mellakat levisivät maanantaina myös muualle Britanniaan. Mellakoijat särkivät liikkeiden ikkunoita ja varastelivat tavaroita maan toiseksi suurimmassa kaupungissa Birminghamissa.

Lontoossa levottomuudet ovat levinneet ainakin Ealingin ja Camdenin kaupunginosiin.

Mellakoijat ovat särkeneet kauppojen ikkunoita, varastelleet niistä tavaraa, sytyttäneet rakennuksia tuleen ja rosvonneet pankkiautomaatteja.

Pääministeri David Cameron keskeyttää Italian-lomansa tilanteen takia. Hän palaa Lontooseen jo tämän yön aikana..

Lontoon Peckhamissa väkijoukon sytytti tuleen ainakin yhden rakennuksen. Lisäksi mellakoijat yrittivät polttaa kaksikerroksisen bussin.

Lewishamissa ja Hackneyssä mellakoivat nuorisojoukot ovat sytyttivät autoja tuleen ja murtautuivat liikkeisiin.

Viime päivien mellakoissa oli maanantai-iltaan mennessä loukkaantunut yli 30 ihmistä, suurin osa poliiseja. Poliisi on pidättänyt 215 ihmistä. Nuorin kiinni otetuista oli 11-vuotias poika.

Mellakoita köyhimmillä alueilla

Mellakoita on roihahtanut alueilla, jotka lukeutuva metropolialueen köyhimpiin. Levottomuuksien alkupisteen, Pohjois-Lontoon Tottenhamin, työttömyysluvut ovat kaupungin korkeimmat.

Myös asukkaiden ja poliisin välisillä epäluuloilla on pitkä historia maahanmuuttajavaltaisilla alueilla. Mellakat saivat alkunsa torstaina, kun poliisi ampui pieleen menneessä pidätyksessä kuoliaaksi tottenhamilaisen mustan perheenisän.

Asukkaiden mukaan viikonlopun tapahtumat olivat seurausta turhautumisesta ja raivosta. Poliitikot ja poliisivoimat syyttivät mellakoinnista "opportunistisia rikollisia".

Lontoon varapormestari Kit Malthouse sanoi maanantaina Sky News -kanavan haastattelussa, että mellakoinnin takana oli "pieni joukko rikollisia", jota motivoi ahneus ja ryöstely, eivät yhteiskunnalliset ongelmat.

3 kommenttia:

Tavja-SETA kirjoitti...

Tämä on selvää pässinlihaa. Millään muulla kuin 51% äänivyöryllä Perussuomalaisille näitä mpaskiaisia ei saada kuriin, ellei joku sitten ala niitä ampumaan, mikä ei olisi ehkä lainkaan huono vaihtoehto.

tyhjätasku kirjoitti...

Jamaikalainen gangsteri - ammattirikollinen - yritti murhata poliisin, ampumalla tätä lähietäisyydeltä rintakehään. Mutta onneksi luoti pysähtyi poliisin radiopuhelimeen, ja poliisi pystyi ampumaan murhaa yrittäneen gangsterin.

Kertomuksessa on joitakin kohtia, joihin kannattaa kiinnittää huomiota.

1. Kertomus perustuu yksinomaan toisen osapuolen eli poliisin lausuntoihin. Tiedetään kuitenkin, että poliisi on useamman kuin kerran antanut vääristelevää tietoa asioista oman nahkansa pelastamiseksi. Lontoon tapahtumien uskominen pelkästään poliisin kertomusten perusteella on hyväuskoisuutta.
Poliisi valehtelee siinä missä kuka tahansa muukin, jos sen oma etu sitä vaatii. Ei ole kuin muutama päivä siitä, kun Yhdysvalloissa tuomittiin joukko poliiseja aseettomien siviilien ampumisesta ja tapahtuman peittely-yrityksistä. Itselläni on arkistoituna yksi poliisin hätävalhe eli poliisiviranomaisen oikeuskanslerille kirjoittama kirje, jossa minulla väitetään olleen hallussani kansainvälisten terroristijärjestöjen osoitteita, mikä oikeutti poliisia tekemään kotietsinnän opiskelija-asuntooni - niin kiireellä, että esineiden takavarikoimista koskevia lakeja ei muistettu noudattaa.


2. Gangsterin ampuman luodin juuttuminen poliisin kantamaan radiopuhelimeen tuntuu erikoiselta ja epäilyttävältä, sillä Lontoon poliisi käyttää kännykän kaltaisia kevyitä radiopuhelimia, jotka nykyaikaisen käsiaseen luoti läpäisee kuin paperin.

3. Mellakan aloittajilla on todennäköisesti ollut muutakin tietoa asioista kuin roskalehti Sunin sensaationhakuiset artikkelit. Tavallisen gangsterin puolesta ei todennäköisesti aloitettaisi mellakointia varsinkin jos uskottaisiin hänen todella ampuneen ensiksi. Jotkut tiedotusvälineet ovat kertoneet paikallisten ihmisten näkemyksiä, joiden mukaan kyseinen gangsteri, joka ei ollut tunnettu väkivaltaisuudestaan, oli aikaisemmin kertonut poliisin vainoavan häntä.

Mellakan alkusyy ja mellakoiden jatkuminen ja leviäminen ovat eri asioita, mutta taustalla saattaa olla yhteinen tekijä eli mellakoijien vastenmielisyys poliisin menettelytapoja kohtaan. Ihmisten aivopesu ei ole onnistunut Lontoon esikaupungeissa yhtä hyvin kuin Suomessa, jossa kansalaiset kiittävät ja ylistävät poliisia vielä senkin jälkeen, kun poliisi on toimittanut heidät oikeuteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tai uskonrauhan rikkomisesta tai jostakin muusta uhrittomasta rikoksesta.

daidomon kirjoitti...

Näistä neekereistä voisi tehdä vaikka oman postauksen.

Philadelphia mayor talks tough to black teenagers after ‘flash mobs’

‘Flash robs’ invade Canada